کتاب هیئت؛ کانون جهاد تبیین
معرفی کتاب هیئت؛ کانون جهاد تبیین
کتاب هیئت؛ کانون جهاد تبیین به قلم احمد پناهیان، غلامرضا شاهلو و حمید عسگرلو را انتشارات زائر آستانه مقدسه منتشر کرده است. این کتاب به بررسی اصلیترین رسالت هیات مذهبی و وظایف خطبا و مادحین اهل بیت (ع) با تکیه بر روایات و فرمایشات امامین انقلاب اسلامی میپردازد.
درباره کتاب هیئت؛ کانون جهاد تبیین
این اثر مشتمل بر هشت فصل و دربردارندهٔ مفهوم هیئت و تاریخچهٔ آن، اهدافی که از برپایی مجالس ذکر باید دنبال شود و کارکردهای مورد انتظار هیئات مذهبی و ازهمهمهمتر رسالت اصلی و فلسفهٔ وجودی هیئت تراز انقلابی در جامعه یعنی جهاد تبیین است. اصول هیئتداری و مدیریت مجلس اهلبیت و آسیبشناسی محافل مذهبی از دیگر بخشهای این اثر میباشد. واعظان مداحان و مستمعان که جزو ارکان تشکیلدهندهٔ هیئات مذهبی هستند. دارای وظایفی نسبت به خود جامعه، شریعت الهی، انقلاب اسلامی و... میباشند که در این کتاب بهصورت مبسوط به آن پرداخته شده تا چراغ راهی برای این عزیزان در پیمودن راه مقدس تبیین و کمک به فهم و درک معارف دینی و الهی خواهد بود.
خواندن کتاب هیئت؛ کانون جهاد تبیین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
سخنرانان مذهبی، صاحبان هیئات و دغدغهمندان مسائل اجتماعی از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب هیئت؛ کانون جهاد تبیین
«۱. قدمت تاریخی ذکر مصیبت
امامخامنهای: «ریشهٔ این پدیده هم مال زمان خود ائمه است؛ صحبت امروز و دیروز نیست؛ هیئت را اصحاب ائمه تشکیل دادند و آنها شروع کردند؛ بعد از حادثهٔ کربلا دور هم جمع میشدند. امام صادقانه از راوی سؤال میکنند تجلسونَ وَ تُحدِّثون؟ مینشینید دور هم صحبت میکنید حرف میزنید؟ یعنی مسائل ما را مطرح میکنید؟ او جواب میدهد که بله این کار را میکنیم یعنی همین مجموعهٔ هیئات بعد حضرت می فرمایند: «ان تلک المجالس أحِبُّها؛ من دوست میدارم این مجالس را.» قربان آن دل میفرماید مجالس شما را دوست میدارم. بنابراین تاریخچه و ریشهٔ این هیئت مال آن زمان است و در تاریخ تشیع در طول تاریخ ادامه پیدا کرده، لابد شکلهای مختلفی گرفته که حالا اگر کسانی اهل تحقیق، تحقیق کنند میتوانند جزئیات بیشتری را پیدا کنند تا رسیده به زمان ما و در یک برهههایی کارایی بزرگی هم از خود نشان داده مثل دوران انقلاب.»
حجم
۸٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۳۰۴ صفحه
حجم
۸٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۳۰۴ صفحه