دانلود و خرید کتاب مرجع تخصصی تعمیر و عیب یابی منبع تغذیه سوئیچینگ ژاستین یانگ ترجمه رضا پورمحمد
تصویر جلد کتاب مرجع تخصصی تعمیر و عیب یابی منبع تغذیه سوئیچینگ

کتاب مرجع تخصصی تعمیر و عیب یابی منبع تغذیه سوئیچینگ

معرفی کتاب مرجع تخصصی تعمیر و عیب یابی منبع تغذیه سوئیچینگ

کتاب مرجع تخصصی تعمیر و عیب یابی منبع تغذیه سوئیچینگ به قلم ژاستین یانگ با ترجمهٔ رضا پورمحمد و علیرضا کشاورز باحقیقت را انتشارات نبض دانش منتشر کرده است. این کتاب به معرفی منبع تغذیهٔ سوئیچینگ در لوازم برقی و نحوهٔ تعمیر و عیب‌یابی آن می‌پردازد. 

درباره کتاب مرجع تخصصی تعمیر و عیب یابی منبع تغذیه سوئیچینگ

یکی از قطعات مهم در لوازم برقی، منبع تغذیه سوئیچینگ است که کتاب پیش‌ رو کوشیده است در ۴ فصل به معرفی و بررسی آن و نیز روش‌های تعمیر و عیب‌یابی آن می‌پردازد.

خواندن کتاب مرجع تخصصی تعمیر و عیب یابی منبع تغذیه سوئیچینگ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به تعمیر وسایل برقی از خواندن این کتاب سود خواهند برد.

بخشی از کتاب مرجع تخصصی تعمیر و عیب یابی منبع تغذیه سوئیچینگ

«منبع تغذیهٔ سوئیچینگ

در معرفی منبع تغذیه سوئیچنگ یا Switch Mode Power Supply) SMPS) می‌توان گفت دستگاهی است که یک ولتاژ ورودی را دریافت کرده و آن را از سطحی به سطح دیگر تغییر می‌دهد و به خروجی خودش که می‌تواند یک مصرف‌کنندهٔ ولتاژ باشد تحویل می‌دهد. به‌طور معمول یک منبع تغذیه ولتاژ را در ورودی خود که ولتاژ متناوب یا همان AC می‌باشد دریافت می‌کند و دو عمل را روی آن انجام می‌دهد.

۱.تغییر سطح ولتاژ به عنوان مثال برق ورودی ۲۲۰ ولت شهری را به ۱۲ ولت تبدیل می‌کند. 

۲. تبدیل ولتاژ سینوسی یا متناوب (AC) به ولتاژ مستقیم (DC) 

شارژر موبایل، شارژر لپ‌تاپ و آداپتورهای معمولی موجود در بازار همگی یک نوع منبع تغذیه محسوب می‌شوند که در آن‌ها هر دو عمل فوق صورت می‌پذیرد.

منابع تغذیهٔ سوئیچینگ در سال‌های اخیر بسیار مورد استفاده قرار گرفته‌اند و دلیل محبوبیت و کاربرد فراوان آن به دلیل مزیت‌هایی است که در زیر آورده شده است:

۱. سایز کوچک‌تر وزن کمتر

۲. تثبیت ولتاژ مناسب 

۳. گسترهٔ زیاد ولتاژ متناوب ورودی 

۴. هزینهٔ پائین ولتاژ 

منابع تغذیهٔ سوئیچینگ در مقایسه با منابع تغذیهٔ خطی دارای معایبی هم می‌باشند که ازجملهٔ آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱. به‌دلیل استفاده از قطعات الکترونیکی زیاد و در فواصل بسیار کم از یکدیگر که روی برد نصب شده‌اند. یک خطای کوچک می‌تواند بخش زیادی از مدار را درگیر کند. به‌عنوان مثال تخلیهٔ بارهای الکتریکی، الکتریسیتهٔ ساکن توسط عامل انسانی و غیرانسانی سبب آسیب به قطعات الکترونیکی مانند ترانزیستورها می‌شود که بسیار حساس می‌باشند. یک منبع تغذیه از بخش‌های متعدد مانند نوسان‌ساز، بخش حفاظتی بخش راه‌انداز، فیدبک و... تشکیل شده. بروز هرگونه اشکال در کارکرد منبع تغذیه مستلزم عیب‌یابی تمام این بخش‌هاست که هم زمان‌بر بوده و هم پیچیدگی زیادی دارد.» 

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱۶٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۲۲۰ صفحه

حجم

۱۶٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۲۲۰ صفحه

قیمت:
۹۹,۰۰۰
تومان