کتاب تمام قصه همین بود؛ تو نبودی!
معرفی کتاب تمام قصه همین بود؛ تو نبودی!
کتاب تمام قصه همین بود؛ تو نبودی! نوشتهی فاطمه بیاتی، مجموعهای از شعرهای سپید است که توسط انتشارات نامه مهر بهصورت الکترونیکی منتشر شده است. این کتاب در قالب شعرهای کوتاه و بلند، تجربههای عاطفی، دغدغههای زنانه و نگاه شاعرانه به زندگی، عشق، تنهایی و فقدان را روایت میکند. زبان شاعر در این مجموعه، ساده و بیپیرایه است و تلاش دارد با تصویرسازیهای تازه و استعارههای بدیع، احساسات و تجربههای شخصی را به جهانی مشترک تبدیل کند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب تمام قصه همین بود؛ تو نبودی!
تمام قصه همین بود؛ تو نبودی! مجموعهای از شعرهای سپید فاطمه بیاتی است که در آن، شاعر با نگاهی شخصی و گاه تلخ، به روایت تجربههای زیستهی خود میپردازد. این کتاب در فضایی میان خاطره و خیال، عشق و جدایی، امید و اندوه حرکت میکند و با بهرهگیری از تصاویر ملموس و گاه سوررئال، جهان شاعرانهی خاصی را خلق کرده است. ساختار کتاب مبتنی بر قطعات مستقل است که هرکدام روایتی از یک حس، خاطره یا دغدغه را در خود جای دادهاند. در این میان، حضور پررنگ زن، تنهایی، انتظار و جستوجوی معنای عشق، از مضامین تکرارشوندهی این مجموعه بهشمار میرود. فاطمه بیاتی در این اثر، با زبانی صمیمی و بیواسطه، تلاش کرده است تا تجربههای فردی را به زبان جمعی بدل کند و مخاطب را به همدلی و تأمل دعوت کند.
چرا باید کتاب تمام قصه همین بود؛ تو نبودی! را بخوانیم؟
تمام قصه همین بود؛ تو نبودی! با تصویرسازیهای تازه و زبان بیواسطه، تجربههای عاطفی و زیسته را به گونهای روایت میکند که برای بسیاری از مخاطبان آشنا و قابل لمس است. این کتاب، نهتنها به دغدغههای فردی و زنانه میپردازد، بلکه با پرداختن به موضوعاتی چون تنهایی، انتظار، عشق و جدایی، امکان همذاتپنداری را برای طیف وسیعی از خوانندگان فراهم میکند. استفاده از استعارههای نو و نگاه متفاوت به مسائل روزمره، باعث شده است که شعرهای این مجموعه، فراتر از بیان احساسات شخصی، به بازتابی از تجربههای جمعی بدل شوند. خواندن این کتاب فرصتی است برای مواجهه با لایههای پنهان احساسات و بازنگری در معنای عشق و فقدان.
خواندن این کتاب به علاقهمندان شعر سپید، کسانی که دغدغههای عاطفی، تنهایی، عشق و جدایی را تجربه کردهاند و همچنین افرادی که به دنبال کشف زبان تازهای برای بیان احساسات خود هستند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب تمام قصه همین بود؛ تو نبودی!
«گاهی فقط از دور به تماشایت مینشینم درحالیکه ویرانههای زندگیام را بر دوش دارم و تو تنها زخمی در نگاهم ماندهای. کفتاری با دهان پر از خون بر لاشهی نیمهجانم کرگدن با سیگاری نیمهتمام دست در دست کلاغ ایستاده بر گورم لبخندی بر لبش آیا بوف کور روی دیوار خرابهها بر مرگ من خواهد گریست؟ خاک گورم همبازی کدام کودک خواهد شد؟ آیا محبوبم با قطرههای اشک گلسرخ روئیده بر گورم را سیراب خواهد کرد؟»