دانلود و خرید کتاب آموزش طراحی کمیک به روش مارول استن لی ترجمه میلاد شیروانی
تصویر جلد کتاب آموزش طراحی کمیک به روش مارول

کتاب آموزش طراحی کمیک به روش مارول

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب آموزش طراحی کمیک به روش مارول

کتاب الکترونیکی «آموزش طراحی کمیک به روش مارول» (How to Draw Comics the Marvel Way) نوشتهٔ «استن لی» و «جان بوسما» با ترجمهٔ میلاد شیروانی و انتشار از سوی نبض دانش، راهنمایی جامع برای علاقه‌مندان به طراحی کمیک‌بوک و هنر ابرقهرمانی است. این اثر با زبانی کاربردی و تصویری، اصول و تکنیک‌های پایه تا پیشرفتهٔ طراحی شخصیت‌ها، فیگور، پرسپکتیو و ترکیب‌بندی را به سبک مارول آموزش می‌دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب آموزش طراحی کمیک به روش مارول

این کتاب در قالب یک راهنمای تصویری و آموزشی، به بررسی اصول طراحی کمیک‌بوک به سبک مارول می‌پردازد. «استن لی» و «جان بوسما» با تکیه بر تجربهٔ چند دهه‌ای خود در صنعت کمیک، روند آموزش را از ابزارها و اصطلاحات پایه آغاز می‌کنند و به تدریج به مباحث پیچیده‌تر مانند طراحی فیگور، پرسپکتیو، اکشن، ترکیب‌بندی و حتی مرکب‌کاری می‌رسند. کتاب در فضایی صمیمانه و با شوخ‌طبعی خاص نویسندگان، مخاطب را گام‌به‌گام با فرآیند خلق یک صفحه کمیک‌بوک آشنا می‌کند. این اثر در دوره‌ای نوشته شده که کتاب‌های آموزشی مشابه، کمتر به سبک خاص مارول می‌پرداختند و به همین دلیل، رویکردی منحصر به فرد در آموزش طراحی ابرقهرمانان دارد. علاوه بر آموزش تکنیک‌ها، کتاب به تفاوت‌های ظریف میان طراحی قهرمانان و شروران، اهمیت ترکیب‌بندی و نقش مرکب‌کار در نهایی‌کردن آثار نیز توجه ویژه‌ای دارد. تصاویر متعدد و مثال‌های عملی، یادگیری را برای هنرجویان ساده‌تر و ملموس‌تر می‌کند.

خلاصه کتاب آموزش طراحی کمیک به روش مارول

کتاب «آموزش طراحی کمیک به روش مارول» با معرفی ابزارها و اصطلاحات تخصصی طراحی کمیک آغاز می‌شود و به هنرجویان کمک می‌کند تا با زبان مشترک این هنر آشنا شوند. سپس، نویسندگان به اهمیت فرم و حجم در طراحی می‌پردازند و نشان می‌دهند که چگونه می‌توان با استفاده از اشکال ساده‌ای مانند کره، مکعب و استوانه، اشیاء و بدن انسان را واقعی‌تر و سه‌بعدی‌تر ترسیم کرد. بخش پرسپکتیو، به آموزش اصول دید و زاویه‌های مختلف می‌پردازد و هنرجو را با مفاهیم خط افق، نقطه ناپدیدشونده و تقسیم‌بندی فضا در صحنه آشنا می‌کند. در ادامه، کتاب به بررسی تناسبات بدن انسان، تفاوت‌های طراحی فیگور مردانه و زنانه، و اغراق در ویژگی‌های قهرمانان و شروران می‌پردازد. مراحل طراحی فیگور از اسکچ اولیه تا افزودن جزئیات و حجم‌دهی، با مثال‌های متعدد توضیح داده می‌شود. فصل‌های بعدی به موضوعاتی مانند حرکت و اکشن، کوتاه‌نمایی فیگور در پرسپکتیو، طراحی سر انسان و چهره‌های متنوع (از قهرمان تا شرور)، ترکیب‌بندی و چیدمان پنل‌ها، طراحی صفحه کمیک‌بوک و جلد اختصاص یافته‌اند. در پایان، کتاب به اهمیت مرکب‌کاری و نقش آن در وضوح و جذابیت نهایی تصویر می‌پردازد و با نکات کاربردی دربارهٔ نور، سایه و توزیع نواحی سیاه، هنرجو را برای خلق آثار حرفه‌ای آماده می‌کند.

چرا باید کتاب آموزش طراحی کمیک به روش مارول را خواند؟

این کتاب با ارائهٔ آموزش‌های گام‌به‌گام و مثال‌های تصویری، به هنرجویان کمک می‌کند تا مهارت‌های پایه و پیشرفتهٔ طراحی کمیک را به سبک مارول بیاموزند. نکات عملی، تحلیل نمونه‌های واقعی و توضیح تفاوت‌های ظریف میان سبک‌های مختلف، باعث می‌شود خواننده بتواند نگاه تحلیلی و خلاقانه‌تری به طراحی کمیک پیدا کند. همچنین، کتاب به جنبه‌های کمتر دیده‌شده‌ای مانند نقش مرکب‌کار و اهمیت ترکیب‌بندی می‌پردازد که برای علاقه‌مندان به حرفه‌ای‌شدن در این حوزه ارزشمند است.

خواندن کتاب آموزش طراحی کمیک به روش مارول را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای هنرجویان هنرهای تجسمی، علاقه‌مندان به طراحی کمیک‌بوک، طرفداران ابرقهرمانان و کسانی که می‌خواهند اصول طراحی فیگور، پرسپکتیو و ترکیب‌بندی را به سبک مارول یاد بگیرند مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال ورود به صنعت کمیک یا ارتقای مهارت‌های تصویرگری خود هستند، منبعی کاربردی به شمار می‌آید.

فهرست کتاب آموزش طراحی کمیک به روش مارول

- فصل اول: ابزارها و اصطلاحات تخصصی؛ معرفی ابزارهای مورد نیاز و واژگان رایج در طراحی کمیک‌بوک. - فصل دوم: رازهای فرم؛ آموزش حجم‌دهی و واقعی‌کردن اشیاء و بدن با اشکال پایه. - فصل سوم: قدرت پرسپکتیو؛ اصول پرسپکتیو یک‌نقطه‌ای، دو و سه‌نقطه‌ای و کاربرد آن در صحنه‌پردازی. - فصل چهارم: مطالعه بدن انسان؛ بررسی تناسبات بدن قهرمانان و تفاوت‌های طراحی مردان و زنان. - فصل پنجم: طراحی فیگور؛ مراحل ساخت فیگور از اسکچ تا حجم‌دهی و جزئیات. - فصل ششم: اکشن؛ نمایش حرکت و پویایی در فیگورهای کمیک. - فصل هفتم: طراحی فیگور از زاویه پرسپکتیو؛ آموزش کوتاه‌نمایی و نمایش بدن در زوایای مختلف. - فصل هشتم: طراحی سر انسان و غیرانسانی؛ ساختار چهره، تناسبات و حالات مختلف. - فصل نهم: ترکیب‌بندی؛ چیدمان عناصر در پنل‌ها و انتخاب زاویهٔ دوربین. - فصل دهم: طراحی صفحه کمیک‌بوک؛ مراحل ساخت یک صفحه کامل کمیک. - فصل یازدهم: طراحی جلد کمیک‌بوک؛ نکات کلیدی در طراحی جلد جذاب و مؤثر. - فصل دوازدهم: هنر مرکب‌کاری؛ تکنیک‌های جوهرگذاری، نور و سایه و نقش مرکب‌کار در وضوح تصویر.

بخشی از کتاب آموزش طراحی کمیک به روش مارول

«هر کسی. حتی من و شماء می‌تواند یک دایره پا مربع بکشد. اما چطور می‌توانیم آن را شبیه یک شیء واقعی نشان دهیم؟ چطور می‌توانیم کاری کنیم که خواننده احساس کند می‌تواند آن را لمس کند؟ چگونه از این که فقط به‌صورت یک تصویر تخت و دوبعدی روی صفحه باقی بماند جلوگیری کنیم؟ چطور به آن طول «که کار ساده‌ای است)» عرض (که چندان سخت نیست)» و عمق (که قسمت دشوار ماجراست) اضافه کنیم؟ خلاصه اینکه. چطور می‌توانیم به ان فرم مناسب بدهیم؟ حالا که این سوال‌ها را مطرح کردیم. بيایید ببینیم بیگ جان چطور می‌تواند به ما کمک کند که جوابشان را پیدا کنیم... یکی از مهم‌ترین عواملی که می‌تواند یک طراحی را خراب کند. تخت بودن آن است. بسیاری از هنرمندان مبتدی» و حتی برخی از افراد با تجربه» بیش از حد روی ارتفاع و عرض تمرکز می‌کنند و بعد حیاتی تصوبر (که همان عمق است) را نادیده می‌گيرند. به بیان ساده. هر چیزی که می‌کشید باید حجیم به نظر بیاید. وزن و بدنه داشته باشد. جامد و واقعی بنظر برسد. اگر تصویر فقط تخت به‌نظر بیاید. موفق نخواهید شد. باید خودتان را عادت دهید که هر چیزی را که می‌کشید. به‌صورت یک شیء جامد تصور کنید به این فکر کنید که جرم و ضخامت دارد. جان این روش را "تفکر از درون شیء می‌نامد."