کتاب پیامدهای اجتماعی مهاجرت های روستایی به شهر تهران ۱۳۴۲ - ۱۳۵۷
معرفی کتاب پیامدهای اجتماعی مهاجرت های روستایی به شهر تهران ۱۳۴۲ - ۱۳۵۷
کتاب پیامدهای اجتماعی مهاجرت های روستایی به شهر تهران ۱۳۴۲ - ۱۳۵۷ نوشتهٔ حسین آبادیان است. انتشارات ندای تاریخ این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب پیامدهای اجتماعی مهاجرت های روستایی به شهر تهران ۱۳۴۲ - ۱۳۵۷
کتاب پیامدهای اجتماعی مهاجرت های روستایی به شهر تهران ۱۳۴۲ - ۱۳۵۷ دربارهٔ افزایش درآمدهای نفتی ایران در سال ۱۳۵۲ است. همچنین به چگونگی اجرای بدون طرح و برنامهٔ اصلاحات ارضی و به دنبال آن فقدان برنامهریزی بلندمدت برای نحوهٔ هزینهکردن علمی درآمدهای هنگفت ناشی از افزایش قیمت نفت برای تقویت زیرساختهای اقتصادی کشور میپردازد. نویسنده در این کتاب عواملی را که باعث گسترش مهاجرت روستائیان به شهرهای بزرگ و از جمله تهران بود بیان میکند و به چگونگی افزایش فرایند حاشیهنشینی و عوارض آن از جمله بحران هنجار، جامعهگریزی و افزایش موارد بزهکاری اجتماعی میپردازد. همچنین مباحثی پیرامون طبقهٔ متوسط جدیدی که بر اثر اصلاحات ارضی و افزایش قیمت نفت شکل گرفت و به رغم قابلیتهای علمی و اجرائی فراوان نتوانست نقش اجتماعی قابل توجهی برعهده گیرد بیان میکند.
خواندن کتاب پیامدهای اجتماعی مهاجرت های روستایی به شهر تهران ۱۳۴۲ - ۱۳۵۷ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران تاریخ معاصر ایران پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب پیامدهای اجتماعی مهاجرت های روستایی به شهر تهران ۱۳۴۲ - ۱۳۵۷
«روستاهای اطراف تهران به سرعت در حال تبدیل شدن به شهر هستند، این امر به دلیل مهاجرتهای بیرویه و رشد سریع جمعّیت شهری است، به عبارتی جمعّیت مهاجری که نمیتوانند در تهران زندگی کنند، به روستاهای اقماری این شهر پناه میبرند. اگرچه بعد از انقلاب بازسازیها و نوسازیهای فراوانی در تهران انجام گرفت، لیکن باز هم بر اساس گزارشهای رسمی، جمعّیت انبوهی از سکنه این شهر صرفاً در اقامتگاههای موقت که سرپناه محسوب میشوند، زندگی می کنند».
حجم
۱٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۵۰ صفحه
حجم
۱٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۵۰ صفحه