کتاب حیفا ۲
معرفی کتاب حیفا ۲
کتاب الکترونیکی «حیفا ۲» نوشتهٔ محمدرضا حدادپور جهرمی اثری است که نشر حداد آن را منتشر کرده است. این کتاب در قالب داستانی پرحادثه و با محوریت وقایع معاصر خاورمیانه، به روایت تقابل نیروهای مقاومت و ارتش آمریکا میپردازد و در بستر روایتی چندلایه، شخصیتهای متعددی از ملیتها و ادیان مختلف را وارد ماجرایی پیچیده و پرتنش میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب حیفا ۲
«حیفا ۲» اثری داستانی با ساختاری چندپاره و روایتی پرکشش است که وقایع آن در جغرافیای عراق، اردن و مناطق پیرامونی رخ میدهد. نویسنده با بهرهگیری از عناصر رمان سیاسی-اجتماعی و تعلیقهای نظامی، داستان را میان شخصیتهایی از ارتش آمریکا، خانوادههای نظامیان، نیروهای مقاومت عراقی و زنان و مردان محلی تقسیم کرده است. روایت کتاب از زاویه دیدهای مختلف و با جابهجاییهای زمانی و مکانی، تصویری از وضعیت پرآشوب منطقه و درگیریهای پنهان و آشکار قدرتها ارائه میدهد. در کنار روایت اصلی، به حواشی روانی و خانوادگی شخصیتها نیز پرداخته شده و دغدغههای شخصی، اعتقادی و هویتی آنان در بستر جنگ و بحران به تصویر کشیده میشود. کتاب با ترکیب عناصر واقعگرایانه و تخیلی، فضایی پرتنش و پررمزوراز خلق کرده است که خواننده را با لایههای مختلف شخصیتها و رخدادها روبهرو میکند.
خلاصه داستان حیفا ۲
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان «حیفا ۲» با تمرکز بر خانوادهای آمریکایی آغاز میشود که درگیر مأموریتهای نظامی پدر خانواده در عراق و اردن هستند. مارشال، افسر ارتش آمریکا، به دلیل شرایط اضطراری مجبور به ترک خانوادهاش میشود و همسر و دخترش، اِما و میا، تصمیم میگیرند بدون اطلاع او به عراق بروند. این تصمیم آنها را وارد مسیری خطرناک میکند که با انفجارها، حملات و درگیریهای خونین همراه است. در سوی دیگر، نیروهای ارتش آمریکا و گروههای مقاومت عراقی درگیر نبردی پیچیده و پرابهام هستند؛ نبردی که نهتنها بر سر زمین و قدرت، بلکه بر سر هویت، ایمان و بقاست. شخصیتهایی مانند بن هور، جوزف و بلک از ارتش آمریکا و رباب، ولید و حنانه از نیروهای مقاومت، هر یک با انگیزهها و دغدغههای خاص خود وارد این میدان میشوند. روایت با جابهجایی میان اردوگاههای نظامی، خانههای روستایی، پایگاههای مخفی و صحنههای نبرد، ابعاد مختلف بحران را نشان میدهد. در این میان، اسارت ابومجد، روحانی عراقی، و تلاش نیروهای مقاومت برای نجات او، به محوریت داستان بدل میشود. کتاب با نمایش تقابل ارزشها، خیانتها، وفاداریها و انتخابهای دشوار، تصویری از پیچیدگیهای جنگ معاصر و تأثیر آن بر سرنوشت انسانها ارائه میدهد، بیآنکه پایان قطعی ماجرا را افشا کند.
چرا باید کتاب حیفا ۲ را بخوانیم؟
این کتاب با روایتی چندلایه و شخصیتپردازی متنوع، تصویری از درهمتنیدگی جنگ، سیاست و زندگی روزمره در خاورمیانه معاصر ارائه میدهد. «حیفا ۲» نهتنها به نبردهای نظامی و عملیاتهای اطلاعاتی میپردازد، بلکه به بحرانهای هویتی، اعتقادی و خانوادگی شخصیتها نیز توجه دارد. خواندن این اثر فرصتی است برای مواجهه با زوایای کمتر دیدهشدهٔ جنگ و مقاومت، و تأمل بر سرنوشت انسانهایی که در میانهٔ بحرانهای بزرگ، انتخابهای دشوار و گاه تراژیک پیش رو دارند. همچنین، کتاب با نمایش تقابل دیدگاهها و روایتهای متضاد، امکان درک عمیقتری از پیچیدگیهای منطقه و نقش بازیگران مختلف را فراهم میکند.
مطالعهٔ «حیفا ۲» برای علاقهمندان به رمانهای سیاسی-اجتماعی، داستانهای معاصر با محوریت خاورمیانه، و کسانی که دغدغهٔ شناخت لایههای پنهان جنگ، مقاومت و روابط انسانی در بستر بحران دارند، مناسب است. همچنین، مخاطبانی که به روایتهای چندصدایی و شخصیتپردازیهای متنوع علاقه دارند، از این کتاب بهره خواهند برد.
بخشی از کتاب حیفا ۲
«مارشال کار خود را به پایان رسانده و مرتب و شق و رق روبهروی اِما و دخترش قرار گرفت. اِما بلند شد و به سوی مارشال رفت. آنها همدیگر را در آغوش گرفتند. در چهره اِما، غم و اندوه موج میزد. مارشال: «ناراحت نباش! اگر نتونستم بیام، ترتیبی میدم که تو و میا، تا پایان امسال، بتونین دو بار دیگه بیایید و همدیگه رو ببینیم!» اِما اشک نریخت، امّا بغض و غمش به اندازهای بود که از او یک کوه آتشفشان ساخته بود. سکوت کرد و فقط به چشمان مارشال زل زد. مارشال به سوی دخترش رفت و او را بوسید. سپس رو به اِما کرده و گفت: «شما تا دو روز دیگه اینجا باشین و خوش بگذرونین. بعد از اون، به آمریکا پرواز میکنین و برمیگردین پیش مامانت. سلام منم بهش برسون!» مارشال این را گفت و سپس کلاهش را برداشت و رفت. امّا اِما... خداحافظی نکرد. به جای حتی یک کلمه حرف، کنار پنجره ایستاد و رفتن مارشال را از دور تماشا کرد و از حرص و ناراحتی، دندانهایش را محکم روی هم فشار میداد.»
سلام و صد سلام به عزیزانِ دل کتاب حیفا ۲ دنباله ی کتاب ،حیفای یک هست و موضوعش، پیرامون جریان تکفیری های تشیع و فرقه های مهدوی و دجال های دروغینی هست که ،امریکا و اسرائیل در خاورمیانه به وجود آوردن و موساد و
و من چقد با خوندن کتابای این نویسنده از اینکه ایرانی هستم لذت بردم.....
به نظرم حتی از جلد یک هم بهتر بود! داستان در مورد نیرو های امریکایی هستش که توی عراق مستقر شدن و به مهدویت های دروغین اشاره داره، در این بین یه گروه نیروی امنیتی به مقر اون ها نفوذ می
شاهکار!! آقای جهرمی توی این جلد واقعا شاهکار خلق کردن! شگفتی و هیجانی که توی کتاب وجود داره باعث شد تا لحظه تموم کردن کتاب نتونم آروم بگیرم واقعا فوق العاده بود و به شدت به همه توصیه میکنم :) داستان جذابی که به
مبهوتم از شگفتی این کتاب!! قلمت سبز حدادپور👏👏
کتاب فوقالعاده عالی بود. از اون کتاباس که شمارو شوکه میکنه و آخرشو نمی تونید به راحتی حدس بزنید. ;-)
کتاب بسیار عالی بود توصیه میکنم حتما بخونید محتوای کتاب طوری بود که شما رو مشتاق میکنه تا انتهای کتاب رو بخونید
کتاب حیفا ۲ واقعا عالی بود دم آقای حداد پور گرم
نویسنده قلم خوبی داشت و تقریبا با خوندن هر خط فضا رو تصور میکردم