کتاب Haifa 1 محمدرضا حدادپور جهرمی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب Haifa 1

کتاب Haifa 1

معرفی کتاب Haifa 1

کتاب «Haifa 1» نوشتۀ محمدرضا حدادپور جهرمی است و انتشارات حداد آن را منتشر کرده است. کتاب Haifa 1 یک رمان جاسوسی است که داستان زندگی یک مأمور زن موساد به نام حیفا را روایت می‌کند. این کتاب بر اساس یک روایت تخیلی نوشته شده و به نقش سازمان‌های اطلاعاتی در تحولات منطقه‌ای می‌پردازد.

درباره کتاب Haifa 1

کتاب Haifa 1 نسخۀ انگلیسی یک رمان جاسوسی است که داستان زندگی یک مأمور زن موساد به نام حیفا را روایت می‌کند. این کتاب به زبان انگلیسی نوشته شده و به نقش سازمان‌های اطلاعاتی در تحولات منطقه‌ای می‌پردازد.

در کتاب Haifa 1، حیفا، دختری دورگه از والدین عرب و اسرائیلی، در ادارۀ متساوا که یکی از بخش‌های موساد است، بزرگ شده و از کودکی برای مأموریت‌های امنیتی و جاسوسی تربیت شده است. او به همراه ۳ خواهر دیگرش مأموریت‌های برون‌مرزی متعددی انجام می‌دهد، اما ارتباطی با یکدیگر ندارند. مهم‌ترین مأموریت حیفا در این داستان، ایجاد داعش و هدایت فکری برخی از رهبران اولیۀ این گروه است. او با هویتی جعلی و به نام حفصه، به عراق فرستاده می‌شود تا بر ۲ زندانی القاعده در زندان ابوغریب تأثیر بگذارد و آن‌ها را به‌سوی ایجاد یک دولت افراطی سوق دهد. داستان به شکل مهیج و پرتنش، ماجراهای حیفا را از زمان مأموریتش در افغانستان تا لحظه‌ای که به عراق اعزام می‌شود، دنبال می‌کند.

Haifa 1 نسخۀ انگلیسی رمان حیفا است که در ژانر جاسوسی و سیاسی نوشته شده و به بررسی درگیری‌های اطلاعاتی و امنیتی در منطقه غرب آسیا می‌پردازد. این رمان، با روایتی پرهیجان، مفاهیم جنگ اطلاعاتی، عملیات مخفی و برخورد ایدئولوژیک را در بستر داستانی تخیلی مورد بررسی قرار می‌دهد.

خواندن کتاب Haifa 1 را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستدارن رمان‌های جاسوسی پیشنهاد می‌کنیم.

فریبادالوند
۱۴۰۴/۰۹/۱۰

بسیار جذاب بود،توصیه میکنم ،چگونگی تأسیس القاعده رو توضیح میده

سید سام
۱۴۰۴/۱۰/۲۰

بسیار هیجان انگیز و جذاب یک روزه خوندم و تمومش کردم، فوق العاده و آگاه بخش هست این اثر