دانلود و خرید کتاب پژوهشی بر پلسازی در ایران از گذشته تا معاصر علی اصغر سالاری
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب پژوهشی بر پلسازی در ایران از گذشته تا معاصر اثر علی اصغر سالاری

کتاب پژوهشی بر پلسازی در ایران از گذشته تا معاصر

معرفی کتاب پژوهشی بر پلسازی در ایران از گذشته تا معاصر

کتاب «پژوهشی بر پلسازی در ایران از گذشته تا معاصر» نوشتۀ علی اصغر سالاری است و  انتشارات راویان میراث کهن آن را منتشر کرده است. 

درباره کتاب پژوهشی بر پلسازی در ایران از گذشته تا معاصر

تعداد زیاد پل‌های تاریخی در ایران نشان می‌دهد که این صنعت سابقه‌ای طولانی دارد و این بنا در میان دیگر آثار معماری تاریخی ایران از اهمیت زیادی برخوردار بوده است. با برقراری ارتباط بیشتر بین شهرها پل‌سازی رونق گرفت و تاریخ ساخت پل با تاریخ احداث ابتدایی‌ترین راه‌ها و معابر، هم‌سنگ و برابر است. از دوران قدیم به‌خصوص در مناطق شمالی و غربی کشور مردم به فکر ایجاد پل‌های موقت بودند و با قراردادن قایق‌ها و کشتی‌ها در کنار یکدیگر و یا مشک‌های انباشته از علف برای احداث پل استفاده می‌کردند.

ازآنجائی‌که معماری زبان گویای فرهنگ و تمدن جوامع بشری است، کتاب پژوهشی بر پل‌سازی در ایران از گذشته تا معاصر به گردآوری آثاری از پل‌های ساخته شده در مسیرهای ارتباطی در هر دوره پرداخته است تا خوانندگان با تاریخ چندهزارسالۀ سرزمین ایران آشنا شوند. علی‌اصغر سالاری که بیش از نیم‌قرن در امور پژوهشی آثار کهن کشور تجربه دارد، این کتاب را با بهره‌گیری از متون تاریخ‌نگاران، اساتید دانشگاه‌ها و خبرگزاری نوشته است تا آموخته‌هایش را به دوستداران فرهنگ کهن ایران‌زمین، دانش‌پژوهان جوان و شاغلان در صنعت ساخت‌وساز انتقال دهد.

کتاب پژوهشی بر پل‌سازی در ایران از گذشته تا معاصر در ۱۰ فصل تنظیم شده است. عناوین فصل‌های کتاب عبارت است از: «فصل اول: دورۀ هخامنشی»، «فضل دوم: دورۀ ساسانیان»، «فصل سوم: سدۀ ۴»، «فصل چهارم: دورۀ حکومت ترکان»، «فصل پنجم: پس از مغول»، «فصل ششم: عهد صفویه»، «فصل هفتم: عهد قاجار تا معاصر»، «فصل هشتم: پل‌های راه‌آهن»، «فصل نهم: پل‌های معلق» و «فصل دهم: پل‌های مرزی»

خواندن کتاب پژوهشی بر پلسازی در ایران از گذشته تا معاصر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دانشجویان معماری و افعالان حوزۀ ساخت‌و‌ساز پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب پژوهشی بر پلسازی در ایران از گذشته تا معاصر

«پل‌های زیبا و قدیمی خداآفرین در بین منطقۀ قره‌باغ و قره داغ در آذربایجان شرقی قرار دارند. یکی از پل‌های خداآفرین آسیب‌دیده و نصف آن از بین رفته؛ اما دیگری به‌واسطهٔ تعمیر و بازسازی سالم مانده است. پل سالم خداآفرین قابلیت استفاده را دارد و پیاده‌روی روی آن یکی از تفریحات گردشگرانی است که برای بازدید به این منطقه می‌روند. پل‌های خداآفرین در دوره‌های مختلف تاریخی و در محلِ تنگ‌ترین معبر رود ارس ساخته شده‌اند. بستر یکی از پل‌ها سنگی و دیگری از آجر ساخته شده است. طول پل سالم خداآفرین ۱۶۰ متر است. ۱۲۰ متر از این پل در ایران و ۴۰ متر دیگر آن در جمهوری آذربایجان واقع شده است. یکی از این پل‌ها که قدیمی‌تر است به نام و اعتبار کوروش به اسم پل سیروس نیز شهرت داشته. پروفسور رابرت بارن، استاد تاریخ یونان در دانشگاه گلاسکو، بر این عقیده است که بنای پل سنگی خداآفرین در دورۀ پادشاهی کوروش هخامنشی بنیاد گذاشته شد؛ اما در طول زمان از بین رفته است.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱۲٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۱۱۶ صفحه

حجم

۱۲٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۱۱۶ صفحه

قیمت:
۶۰,۰۰۰
تومان