کتاب تدریس مشارکتی و تأثیر آن بر خلاقیت فراگیران
معرفی کتاب تدریس مشارکتی و تأثیر آن بر خلاقیت فراگیران
کتاب تدریس مشارکتی و تأثیر آن بر خلاقیت فراگیران نوشتهٔ علیرضا مطلبی است. انتشارات سیادت این کتاب را منتشر کرده است. این کتاب در خصوص انواع روشهای تدریس نگاشته شده به ویژه روش تدریس مشارکتی.
درباره کتاب تدریس مشارکتی و تأثیر آن بر خلاقیت فراگیران
کتاب تدریس مشارکتی و تأثیر آن بر خلاقیت فراگیران این کتاب به بررسی روش تدریس مشارکتی و تأثیر آن بر خلاقیت فراگیران میپردازد. نویسنده در این کتاب با اشاره به اهمیت خلاقیت در دنیای امروز، به معرفی روش تدریس مشارکتی به عنوان یکی از روشهای فعال تدریس میپردازد. وی در این کتاب به بررسی مزایا و معایب این روش تدریس و همچنین نحوه اجرای آن در کلاسهای درس میپردازد.
کتاب تدریس مشارکتی و تأثیر آن بر خلاقیت فراگیران در ۱۱۲ صفحه و در قطع رقعی منتشر شده است.
خواندن کتاب تدریس مشارکتی و تأثیر آن بر خلاقیت فراگیران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مخاطبان این کتاب معلمان، دانشجو معلمان و سایر علاقهمندان به حوزه آموزش و پرورش هستند.
بخشی از کتاب تدریس مشارکتی و تأثیر آن بر خلاقیت فراگیران
«اهمیت و ضرورت خلاقیت و فرآیند رو به رشد آن در عصر حاضر، توجه پژوهشگران و برنامه ریزان آموزشی را به تحلیل و بررسی خلاقیت از دید آموزشی جلب کرده است. نظامهای آموزشی با توجه به برنامهها اهداف محتوا و امکانات آموزشی خود، نقش مؤثری در فعال سازی یا تضعیف توانایی خلاقیت در افراد دارند. لذا از مدتها پیش بازنگری در برنامههای درسی و آموزشی و اصلاح آنها برای کمک به توسعه ی این توانایی در کودکان و نوجوانان محور توجه اغلب جوامع قرار گرفته است. ما نیز برای احیای این استعداد و توانایی نیازمند تحولی اساسی و عمیق در نظام آموزشی خود هستیم. این امر مستلزم آن است که موقعیت کنونی خود را بشناسیم تا بتوانیم برای ارتقای نظام آموزشی برنامه ریزی کنیم»