معرفی کتاب لو۳۰یا
کتاب لو۳۰یا نوشته امید کوره چی، داستانی است که در آن تهران، کرج، جادهی امامزاده داوود و روستای سنگان به صحنهی رفتوآمد جنها، دورگههای جنی و انسانهایی تبدیل شده که هر کدام درگیر معاملهای پنهانی میان خدا و ابلیس شدهاند. نویسنده با تکیه بر شخصیت سعید انگشتی، جنگیر سابق و مردی خسته از زندگی، جهانی را تصویر کرده که در آن طلسمها، لوحها، مندیلها، عفریتها و فرشتگان، درست در دل کوچهها، مترو، پاساژها و باغویلاهای اطراف شهر حضور دارند. این داستان فانتزی را انتشارات میرانا منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب لو۳۰یا
کتاب لو۳۰یا داستانی بلند از امید کوره چی است که پیرامون شخصیت سعید انگشتی شکل گرفته؛ مردی که گذشتهای پر از ثروت، پاساژ، رستوران و زندگی پرزرقوبرق در جنوب و جزایر داشته و حالا در باغویلایی متروک در فرحزاد تهران گوشهنشین شده است. او جنگیر است، با لوحها، مربعها، مندیلها، اعداد مفتاح، خاتمها و ذکرها سر و کار دارد و در عینحال از زندگی و جنگیدن بریده است. ورود غریبهای سفیدپوش با کولهپشتی کهنه به باغ، آغازگر ماجرایی تازه است؛ غریبهای که با فشردن مشت سعید، نیرویی شفاف را در بدن او جاری میکند، از قربانیکردن انسانها به دست دورگههای جنی برای ابلیس میگوید و خبر میدهد که استر، عشق ازدسترفتهی سعید، قرار است همان روز قربانی شود.
امید کوره چی در کتاب لو۳۰یا در فصلهایی پیوسته جهانی را میسازد که در آن جنگیری نه یک افسانهی دور، که بخشی از زندگی روزمرهی شخصیت اصلی است. صحنههایی مانند سقوط کبوتر پاپری از دل صاعقهی سیاه، نبرد با دورگهی زن آتشین کنار تختهسنگ پیرمرد سنگی، سفر هولناک در مترو و تعقیبشدن توسط پیرمرد سیگارفروش، حضور زن مانتوی چاکدار و مرد چاق در واگن و انتقال ناگهانی سعید به کوهستانی محاصرهشده با کوههای بیضیشکل، فضای کتاب را پرتنش و پرتصویر کرده است.
در بخشهایی دیگر، نبرد غریبهی سفیدپوش با عفریتی عظیم، قتل پیرزن همسایه که معلوم میشود دورگه بوده و تلاش سعید برای رسیدن به خانهی ویلایی دورگهی زن در کرج، نشان میدهد که کتاب بیش از آنکه فقط یک قصهی تعقیب و گریز باشد، روایتی از درگیری درونی یک جنگیر خسته میان عشق، وسوسه، ترس و انتخاب میان دو جبهه است.
خلاصه داستان لو۳۰یا
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان لو۳۰یا روایتی فانتزی و دلهرهآور از پیوند دنیای ماوراءالطبیعه با جنون و تمایلات انسانی است که با حضور سعید انگشتی در باغویلای فرحزاد و مأموریت رازآلود یک غریبهی سفیدپوش آغاز میشود. غریبه با آگاهی از گرههای روحی سعید - بهویژه عذاب وجدان مرگ نسرین و عشق ازدسترفتهاش استر - او را وارد معاملهای خطرناک میکند: شکار یک دورگهی جنی در روستای سنگان در ازای نجات استر از قربانیشدن برای ابلیس و نابودی دیو طمطام.
سعید با بهرهگیری از علوم غریبه، ترسیم مندیلهای حفاظتی، آیات قرآنی و ادعیه، زن دورگهی آتشین را به دام میاندازد؛ اما در لحظهی زدن ضربهی نهایی با کارد طلسم، مسحور زیبایی زن و شباهت فریبندهاش به استر شده و به جای کشتن، او را به ویلای خود در عظیمیه کرج منتقل میکند؛ تصمیمی وسوسهانگیز که سرآغاز ورود او به گردابی سهمگین از توهم، خلسه و تقابل با نیروهای تاریکی میشود.
در ادامهی ماجرا، مرز میان واقعیت و جهان ماورایی در زندگی روزمرهی سعید فرومیریزد و او در مسیر تهران-کرج و ایستگاههای مترو با پدیدههایی هولناک نظیر کامیونهای بیراننده، اشباح تغییرشکلدهنده و تعقیبکنندگان جنی روبهرو میگردد. سعید در گیرودار استفاده از اذکار اختفا و فرار از دامهای تودرتو، نظارهگر نبردهای کیهانی غریبهی سفیدپوش با سپاه عفریتها در کوهستانهای برفی میشود، در حالی که عواقب نافرمانی و تسلیمشدن به وسوسهاش او را گامبهگام به مرز فروپاشی میکشاند.
چرا باید کتاب لو۳۰یا را بخوانیم؟
لو۳۰یا خواننده را با نوعی از فانتزی تیره و پرتنش روبهرو میکند که ریشه در باورهای بومی و مذهبی دارد. کتاب برای کسانی که به جزئیات دنیاسازی اهمیت میدهند، جذاب است؛ نویسنده برای هر طلسم، مربع، عدد مفتاح، نوع ذکر و ابزار جنگیری، توضیح و کارکرد مشخصی در داستان قرار داده است. این داستان تصویری از انسانی نشان میدهد که در میانهی نیروهای متضاد گیر افتاده است. این درگیری درونی، همراه با فضای پررمزوراز و پر از نشانههای دینی و اسطورهای، کتاب را برای خوانندگانی که به ترکیب ماجرا، معنویت، خشونت و تردید علاقه دارند، قابلتوجه میکند.
خواندن کتاب لو۳۰یا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن لو۳۰یا به کسانی پیشنهاد میشود که به داستانهای پرتعلیق با عناصر جن، دیو، طلسم و جنگیری علاقه دارند و دوست دارند این عناصر را در بستر زندگی شهری امروز ببینند. همچنین این کتاب به مخاطبانی توصیه میشود که از روایتهای تیره، پرحادثه و آمیخته با کشمکشهای درونی دربارهی عشق، انتقام و ایمان لذت میبرند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب لو۳۰یا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | لو۳۰یا |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۹۸۱۰۲۵۵ |
| تعداد صفحهها | ۴۱۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۴۳۹۴۰۰ تومان |
| برچسب | ادبیات ایران |
جلد دوم از مجموعه میرانا نمیدونم چجوری نظر بنویسم که اسپویل نشه برای همه ماها سواله که آیا واقعا موجودی به نام پری وجود داره یا نه ... موجودی خیالی با بال های شفاف و صورتی زیبا اینو تو این...بیشتر
آخرین جملات کتاب فوق العاده بود! آفرین، نشون از هنرمندی نویسندس که سر جاش به هدف میزنه و پیامی که میخواد رو به زیبایی به خواننده منتقل میکنه. به نظرم جذابیت لو۳۰یا حتی از ۷جن بیشتر بود.
کتابی سرشار از هیجان که لحظه ای خواننده نمیتونه از خوندنش دست بکشه عجیبه با حجم نسبتا زیاد هیچ لحظه کتاب فاقد شور و هیجان نیست
مجموعه کتابهای میرانا کمک میکنه تو این شلوغی ها و دغدغه های زندگی ، برید تو دنیای خیال و تصور . ترکیب این داستان ها با واقعیت باعث میشه با اعماق وجود تون بخواید باورش کنید و از زندگی یکنواخت فعلی...بیشتر
کتابی از دنیای پریها🧚🏻♀️🪄 کتاب دوم از مجموعه میرانای دوست داشتنی 🩵 چقدر من این کتابو دوست دارم ♥️ و هر صفحه اش رو چندین بار میخوندم 👀 نه اینکه کتابش قابل فهم نیست نه ! اینکه کلی رمز و راز داره مخصوصا...بیشتر
من تمام این مجموعه رو مطالعه کردم و فقط رمان (۷جن) رو پیشنهاد میدم، بقیه رمانهای این مجموعه جذابیتی ندارن
عالیه