معرفی کتاب عالین
کتاب عالین نوشته امید کوره چی را انتشارات میرانا منتشر کرده است. این کتاب جلد اول از مجموعهای است که در آن نویسنده جهانی پر از جن، عفریت، طلسم، سنگهای جادویی و نبردهای ماورایی را پیش چشم خواننده میآورد. کتاب عالین در ژانر فانتزی و تیره، داستان قهرمانی را روایت کرده است که در میانهی جنگی پنهان میان نیروهای نور و تاریکی گرفتار شده است و برای رسیدن به سیانا، درهی مخفی ابلیس، باید از معابد متروک، دالانهای زیرزمینی، کاهنان جنی و سنگی اسرارآمیز به نام نونلت عبور کند. کتاب حاضر سرشار از اصطلاحات ویژه، قوانین ۳۲گانهی قهرمان، نامهای خاص شیاطین و عفریتها و توصیفهای پرجزئیات از فضاهای وهمآلود است. این رمان به موضوعاتی مانند امید، ناامیدی، تقدیر، وفاداری و معنای جنگیدن میپردازد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب عالین
کتاب عالین یک رمان ایرانی به قلم امید کوره چی است که با تمرکز بر شخصیت راوی جهانی را تصویر کرده است که در آن انسان، جن، عفریت و شیاطین در لایههای تودرتوی هستی در رفتوآمد هستند. راوی این رمان با نامهایی مثل مرد آتشدار و صاحب قوانین ۳۲گانه شناخته میشود. داستان از جایی آغاز میشود که راوی بر گذرگاه معبد آگوری میان جمجمهها و استخوانها و مرتاضان برهنهای که سوگ میخوانند، ایستاده است و باید از سد طمطام سیاه، دیو سنگی و نادیدنی برای مرتاضان عبور کند تا به معبد متروکهی شیوا برسد.
راوی در ادامه با کاهنی جنی به نام هشقلوج روبهرو میشود؛ کیجی پوزهکفتاری که واسطهی دریافت پیامهای ابلیس از درهی سیانا است. در این مسیر قوانین ۳۲گانهی راوی، طلسمها، ابزارهایی مثل کارد ششکاره و هفتجوش سلیانی و مفاهیمی مانند نور شنیداری، نونلت و طلسم اختفا ساختار درونی جهان رمان عالین را شکل داده است.
تمرکز اصلی رمان عالین بر نبرد در معبد آگوری، ورود به دالانهای زیرزمینی، کشف نونلت و درگیری پیچیده با هشقلوج است. راوی بهتدریج به عمق زمین و لایههای تاریکتر جهان نزدیک میشود. او در مخفیگاه زیرزمینی هشقلوج با صحنهای تکاندهنده روبهرو میشود. او برای رسیدن به یک افعی و قطعکردن شر از سر دنیا باید پوست فلسی سینهی هشقلوج را که نقش پنجپرهی شیطانی بر آن حک شده است، به دست آورد و آن را با نونلت پیوند دهد.
فصل دوم رمان عالین اثر امید کوره چی به ابطال طلسم اختفا و احضار عفریتی به نام جنیس پرداخته و لایهی دیگری از جهان عفریتهای ارض چهارم و جنگ آنها بر سر نونلت را آشکار کرده است. کتاب حاضر نبردهای فیزیکی و ماورایی را توصیف میکند و به مفاهیمی مانند اثر زهر در برابر خود زهر، نقش امید در برابر ناامیدی و نسبت نور و تاریکی در جان انسان و جن میپردازد.
خلاصه داستان عالین
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
راوی جنگجویی میان جسم و روح است. او برای رسیدن به درهی سیانا و نابودی ابلیس از معبد آگوری عبور میکند. این شخصیت طمطام سیاه را با طلسم و کارد میکشد و وارد دالانی زیرزمینی میشود که به مخفیگاه کاهن شیطانی، هشقلوج، میرسد. او در آنجا با سنگ نونلت، منبع ارتباط کاهن با ابلیس، روبهرو میشود. راوی پس از نبردی سخت با هشقلوج او را با نور قلب، طلسمها و تیرهای غیب شکست میدهد و پوست سینهاش را برای یافتن مسیر سیانا برمیدارد، اما نقشه ناپدید میشود. سرانجام راوی برای کشف راز نونلت، عفریت جنیس را احضار میکند.
چرا باید کتاب عالین را بخوانیم؟
کتاب عالین برای مخاطبان علاقهمند به رمانهای ژانر فانتزی سیاه و ماجراجوییهای ماورایی، تجربهای دیگر فراهم میکند. جهان داستان بر پایهی شبکهای از قوانین درونی، طلسمها، سنگهای آسمانی، طبقات مختلف جن و عفریت و نسبت آنها با انسان بنا شده است؛ جهانی که در آن مفاهیمی مثل «نور شنیداری»، «اثر زهر در برابر خود زهر»، «طلسم اختفا» و «قوانین سیودوگانه» بهتدریج معنا پیدا میکنند. رمان حاضر برای کسانی که بهدنبال کتابی پر از جزئیات، اتفاق، نامها و مفاهیم تازه هستند، دنیایی پر از رمزوراز را ارائه کرده است.
خواندن کتاب عالین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب به کسانی پیشنهاد میشود که به ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان در ژانر فانتزی سیاه با موضوع نبردهای ماورایی، بازآفرینی دنیای جنها و عفریتها و داستانهای پر از تعلیق علاقه دارند. همچنین اثر حاضر برای خوانندگانی که از دنبالکردن طلسم و قوانین فانتزی در رمان لذت میبرند، مناسب است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب عالین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | عالین |
| حجم فایل کتاب | ۷.۲۲ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۹۳۰۷۱۱۳ |
| تعداد صفحهها | ۳۱۴ صفحه |
| قیمت کتاب | ۳۳۹۴۰۰ تومان |
فقط میتونم بگم دم نویسنده گرم✨️🪄 کاش بیشتر بنویسه ✨️کاش آقای کورهچی همش بنویسه برامون✨️ هیچی نمیگم از کتاب هر صفحه اش رو عمیقا دوست داشتم آخه چجوری میشه یه مجموعه اینقدر باحال باشه هریپاتر چیه آخه وقتی مجموعه جذاب هفت جن...بیشتر
سلام .بهترین کاری که میشه کرد اینه که یک تیم گوینده حرفه ای ۷جلد کتاب رو به صورت یک اثر صوتی فاخر تبدیل کنند.باتشکر
اثری کم نظیر که هرکسی رو میتونه پای کتاب بنشونه واقعا عالیه
جلد ششم از مجموعه میرانا این جلد رو خیلی خیلی زیاد دوست داشتم اونقدر که بعد از تمام شدنش واقعا نشستم گریه کردم چقدر ما غصه های الکی خوردیم برای دنیای پوچ
مجموعه کتابهای میرانا کمک میکنه تو این شلوغی ها و دغدغه های زندگی ، برید تو دنیای خیال و تصور . ترکیب این داستان ها با واقعیت باعث میشه با اعماق وجود تون بخواید باورش کنید و از زندگی یکنواخت فعلی...بیشتر
منتظر جلد بعدی می مونم
کتابهای دیگر نویسنده را خواندم ولی این کتاب دچار توضیحات و توصیفات مکرر و خسته کننده شده است و در کتابی با حجم یک سوم کتاب موجود قابل جمع بندی بود به نظرم ۷جن و صخور بهترین و پس از آنها...بیشتر
من همهی جلدهای قبلی رو خوندهم اما این جلد این قدر کلمات قلمبه سلمبه داشت که واقعا دوست ندارم بخونم!