کتاب فوربرین
معرفی کتاب فوربرین
کتاب الکترونیکی فوربرین نوشتۀ راحله حیدری و نینا قدمگاهی ثانی است و انتشارات ترنجستان آن را منتشر کرده است. کتاب فوربرین روش کار با دستگاه فوربرین را به عنوان روشی جدید و ایمن برای درمان اختلالات شنوایی و گفتاری توضیح داده است.
درباره کتاب فوربرین
این کتاب منبع غنی برای درمانگران محسوب میشود، ازاینجهت که طیف وسیعی از اطلاعات را در خصوص بسیاری از اختلالات از جمله لکنت، انواع مشکلات گفتاری، اختلال یادگیری، بیشفعالی و... را شامل میشود. هر فصل کتاب فوربرین توسط درمانگران با تجربهای نوشته شده است. در هر فصل توضیح داده میشود که چگونه درمانگران از روش فوربرین برای درمان مراجعین استفاده میکنند و در نهایت چه نتایجی به دست میآید.
اولین بخش کتاب فوربرین مربوط به کلیات دستگاه شنوایی است که شامل مشکلات شنیداری و شناسایی آن است. بخش دوم کتاب که مهمترین بخش آن است در خصوص دستگاه فوربرین و عملکرد آن بهصورت جامع توضیح داده است. در بخش سوم این کتاب تعدادی از اختلالات به همراه نشانههای بالینی آنها که همپوشانی با مشکلات شنیداری دارد بررسی شده و در بخش چهارم بهصورت جامع راهنمایی از تمرینهای کمککننده برای انجام درمان با دستگاه فوربرین و راهبردهایی جهت علاقهمند کردن کودکان به کتابخوانی بیان شده است.
خواندن کتاب فوربرین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به مبحث اختلالات شنوایی و گفتاری و درمان آنها مناسب است.
بخشی از کتاب فوربرین
«شنوایی کافی برای خوب گوش دادن و درک آنچه بیان میشود، ضروری میباشد. شنوایی اولین نیاز اساسی برای تولید گفتار است و هنگامی که دچار اختلال شود، گوش دادن برای کودک دشوار خواهد شد. زمانی که مشکوک به مشکل گوش دادن در کودک هستید، ارزیابی شنوایی کودک اهمیت پیدا می کند تا مشخص شود مشکل به علت ضعف شنوایی است و یا مشکلات پیچیده تری مانند پردازش شنوایی می باشد. برخی از کودکان درسال های اول مدرسه از افت شنوایی رنج میبرند. این موضوع میتواند به خاطر وجود مایع در گوش میانی، عفونت گوش یا علل دیگر باشد. وقتی عفونت گوش تکرار شود، مراجعه به پزشک خانواده توصیه می شود. اگر مشکلات باقی بمانند می توان با متخصص گوش و حلق و بینی مشورت و یا به شنوایی شناس اطفال که یکی از این موارد درمانگرانی هستند که مراکز توانبخشی با استفاده از دستگاه های پیشرفته به ارزیابی شنوایی کودک میپردازد مراجعه کرد...»
حجم
۸۲۲٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۰۰ صفحه
حجم
۸۲۲٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۰۰ صفحه