کتاب سلف کوچینگ تا خودآگاهی
معرفی کتاب سلف کوچینگ تا خودآگاهی
کتاب سلف کوچینگ تا خودآگاهی بهقلم مریم کوثری را انتشارات مانیان منتشر کرده است. این کتاب به معرفی کوچینگ و نیز مهارتهای موردنیاز آن بهمنظور تقویت خودآگاهی میپردازد.
درباره کتاب سلف کوچینگ تا خودآگاهی
در دنیای پرتنوع و سریع امروز که انتخابهای زیادی پیش روی ماست، یافتن راه درست در زندگی شخصی و شغلی و برنامهریزی برای تحقق اهداف مادی و معنوی با پیچیدگیها و دشواریهای زیادی روبهروست و اینجاست که باید از نظرات و راهنماییهای افرادی بهره برد که در کنار تجربهٔ زیسته از دانش روز در حوزهٔ مشاورهٔ فردی و شغلی برخودار بوده و میتوانند این دانشها را به دیگران نیز انتقال دهند. در سالهای اخیر، این وظیفه بهعهدهٔ کوچ (مربی و مشاوری) بوده است که با طرح پرسش و سوق دادن مخاطب به تلاش برای یافتن پاسخ توانسته فرد را از سرگشتگی و ابهام برهاند و دست او را برای عبور از شرایط گنگ و غیرقطعی زندگی بگیرد. کتاب سلف کوچینگ تا خودآگاهی بهقلم مریم کوثری کوشیده تا در ابتدا به معرفی کوچینگ و سپس به مجموعهمهارتهای موردنیاز این حرفه بپردازد و ازاینطریق به افراد بیاموزد که چگونه میتوانند خود، کوچ و مربی خود باشند و مسیر شفافتری برای افزایش بهرهوری در زندگی شخصی و شغلی را پی بگیرند.
خواندن کتاب سلف کوچینگ تا خودآگاهی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به مباحث توسعهٔ فردی و مشتاقان ورود به شغل سلفکوچینگ از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
کتاب خوب و پر محتوایی است، برای کسانی که می خواهند من قدرتمندی از خود بسازند، خود را بهتر بشناسند و با سوال های کوچینگی رسالت زندگی خود را پیدا کنند مناسبه، از جمله برای کوچ ها و معلمین و پدر و
من کتاب را خواندم، قسمت ارزش ها برام خیلی جدید بود، آخر کتاب هم سوالات قسمت کودک را از دخترم پرسیدم خیلی جواب هاش جالب بود