دانلود و خرید کتاب جایگاه مشاوره مدرسه در درمان اختلالات یادگیری معصومه عباسی هزاری
تصویر جلد کتاب جایگاه مشاوره مدرسه در درمان اختلالات یادگیری

کتاب جایگاه مشاوره مدرسه در درمان اختلالات یادگیری

معرفی کتاب جایگاه مشاوره مدرسه در درمان اختلالات یادگیری

کتاب الکترونیکی «جایگاه مشاوره مدرسه در درمان اختلالات یادگیری» نوشتهٔ معصومه عباسی هزاری در نشر برگ و باد چاپ شده است. این کتاب مباحثی از جمله تشخیص زودهنگام اختلالات یادگیری، انواع اختلالات یادگیری مانند خواندن، نوشتن و ریاضی و روش‌های ارزیابی و مداخله‌های درمانی را شامل می‌شود.

درباره کتاب جایگاه مشاوره مدرسه در درمان اختلالات یادگیری

کتاب جایگاه مشاوره مدرسه در درمان اختلالات یادگیری به نقش مشاوران مدرسه در شناسایی و درمان اختلالات یادگیری در دانش‌آموزان می‌پردازد. نویسنده به ارائه تکنیک‌ها و استراتژی‌های آموزشی پرداخته است که مشاوران و معلمان می‌توانند برای کمک به دانش‌آموزان با اختلالات یادگیری به کار بگیرند. این تکنیک‌ها شامل روش‌های تدریس، استفاده از ابزارهای آموزشی مناسب و ایجاد برنامه‌های فردی برای هر دانش‌آموز می‌شود. در بیشتر موارد شروع اختلال یادگیری در فاصله زمانی پیش از دبستان تا کلاس دوم مشخص می‌شود.

اختلال یادگیری به معنی اختلال در یک یا چند فرایند پایه روان‌شناختی است که درک و فهم یا استفاده از زبان گفتاری یا نوشتاری را در برمی‌گیرد و به‌صورت نقص در توانایی گوش دادن، فکر کردن، صحبت کردن، خواندن، نوشتن، املاء یا انجام محاسبات ریاضی ظاهر می‌شود.

 همچنین در کتاب به اهمیت همکاری میان معلمان، والدین و مشاوران در بهبود وضعیت یادگیری دانش‌آموزان اشاره شده است. این کتاب فصل‌هایی دربارهٔ روش‌های مختلف ارزیابی و تشخیص اختلالات یادگیری دارد و با استفاده از مثال‌های عملی و نمونه‌های موردی، فرایندهای مشاوره و مداخله‌های درمانی را توضیح می‌دهد.

کتاب جایگاه مشاوره مدرسه در درمان اختلالات یادگیری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب جایگاه مشاوره مدرسه در درمان اختلالات یادگیری برای مشاوران مدرسه، معلمان، والدین و هر کسی که با دانش‌آموزان دارای اختلالات یادگیری سر و کار دارد، مناسب است.

بخشی از کتاب جایگاه مشاوره مدرسه در درمان اختلالات یادگیری

«روایت رایج در مورد نارساخوانی این است که یک مشکل بینایی است و این افراد حروف را برعکس می‌بینند. نارساخوانی در حقیقت اختلال پردازش زبان عصبی است که با اینکه باعث نمی‌شود افراد حروف را بر عکس ببینند، بلکه باعث دشواری در پردازش و تفسیر حروف و کلمات می‌شود. دانش‌آموزان مبتلا به این اختلال نمی‌توانند صداها را به حروف وصل کنند. دانش‌آموزی که این اختلال را ندارد، یادگیری چسبیدن حرف سین به اولین صدای کلمه سیب اغلب به صورت خودکار انجام شده و کلمه سیب را می‌سازد. برای دانش‌آموزان مبتلا به این اختلال، این اتصال باعث دشواری یادگیری خواندن می‌شود. این دانش‌آموزان، نگاه کردن به یک پاراگراف را سعی در رمزگشایی از یک زبان خارجی توصیف کرده‌اند. برای این دانش‌آموزان، وفق دادن هوش آن‌ها با مشکل خواندن دشوار است.

دیدن سایر دانش‌آموزان که به صورت یکپارچه می‌خوانند در حالی که آن‌ها نمی‌توانند جملات ساده را بخوانند باعث ایجاد ناامیدی، اعتماد به نفس پایین، افسردگی و اضطراب می‌شود. بدون مداخله مناسب، این دانش‌آموزان درگیر چرخه ناامیدی می‌شوند که می‌تواند باعث ایجاد مشکلات علمی، اجتماعی و عاطفی و در نهایت، عدم تعامل بالقوه در مدرسه شود.

با اینکه علت دقیق نارساخوانی مشخص نیست، موارد زیادی را باید قطعاً در این مورد بدانیم. وقتی نارساخوانی وجود دارد، مکرراً در توالی با سایر اختلالات عصبی مثل مشکل محاسبه کردن، کاهش توجه و انسجام در نوشتن بروز می‌نماید. مسأله دیگر اینکه این اختلال بر اساس جنسیت، وضعیت اقتصادی اجتماعی یا توانایی ذهنی متمایز نمی‌شود. جالب اینکه، افراد مبتلا به این اختلال می‌توانند در عرصه‌هایی مثل هنر، موسیقی و نمایش با استعداد باشند، گرچه دلیل این اتصال ذاتی واکنشی به داشتن دشواری‌های علمی است یا خیر هنوز مشخص نیست.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۸۱٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

حجم

۸۱٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان