تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب رساله هیپنوتراپی (جلد سوم)
معرفی کتاب رساله هیپنوتراپی (جلد سوم)
معرفی کتاب رساله هیپنوتراپی (جلد سوم)
کتاب الکترونیکی «رساله هیپنوتراپی (جلد سوم)» نوشتهٔ احمد علامه فلسفی و منتشرشده توسط نشر فرا روانشناسی، اثری تخصصی در حوزهٔ هیپنوتیزم، خودهیپنوتیزم و هیپنوتراپی است که بهویژه برای پزشکان و دانشجویان رشتهٔ روانشناسی تدوین شده است. این کتاب به پرسشهای رایج دربارهٔ کاربردهای درمانی هیپنوتیزم، اصول تلقین، نقش ذهن ناخودآگاه و تکنیکهای عملی برای مدیریت درد، اضطراب و اختلالات روانتنی میپردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب رساله هیپنوتراپی (جلد سوم)
«رساله هیپنوتراپی (جلد سوم)» به بررسی عمیق هیپنوتیزم و کاربردهای درمانی آن میپردازد و با نگاهی تاریخی، فلسفی و علمی، سیر تحول این روش را از دوران باستان تا عصر مدرن دنبال میکند. کتاب با اشاره به نقش تمدنهای مختلف و دانشمندانی مانند «ابن سینا»، «فرانز مسمر» و «زیگموند فروید» در شکلگیری و توسعهٔ هیپنوتیزم، جایگاه این روش را در رواندرمانی و پزشکی امروز تبیین میکند. نویسنده با زبانی تخصصی اما قابل پیگیری، به پرسشهای رایج دربارهٔ هیپنوتیزم پاسخ میدهد و کاربردهای آن را در درمان اختلالات روانتنی، مدیریت درد، اضطراب، فوبیا، بیخوابی و تقویت اعتمادبهنفس شرح میدهد. این جلد، بخشی از مجموعهای چندجلدی است که هرکدام به جنبههای مختلف هیپنوتیزم و تلقین میپردازند و جلد سوم تمرکز ویژهای بر تکنیکهای عملی، تمرینات خودهیپنوتیزمی و نقش ذهن ناخودآگاه در رفتار و سلامت روان دارد. کتاب همچنین به تفاوتهای مفهومی میان هیپنوتیزم و مغناطیس شخصی، اصول تلقینات هیپنوتیزمی و کاربردهای آن در شرایط پزشکی مانند جراحی و مدیریت درد میپردازد.
خلاصه کتاب رساله هیپنوتراپی (جلد سوم)
این کتاب با تعریف هیپنوتیزم بهعنوان «خواب مصنوعی» و تمایز آن از خواب طبیعی آغاز میشود و سپس به تاریخچهٔ این پدیده در فرهنگها و تمدنهای مختلف میپردازد. نویسنده با ذکر نمونههایی از کاربردهای هیپنوتیزم در ایران باستان، مصر، یونان و چین، نشان میدهد که این روش از دیرباز برای درمان بیماریها و بهبود وضعیت روانی و جسمی انسانها بهکار رفته است. بخش مهمی از کتاب به نقش ضمیر ناخودآگاه در رفتار، گفتار و ذهن انسان اختصاص دارد و تمرینهایی برای شناخت و تأثیرگذاری بر این بخش از ذهن ارائه میدهد. در ادامه، مراحل مختلف هیپنوتیزم درمانی شامل ارزیابی اولیه، القای خلسه، تعمیق، تلقین، خروج از خلسه و تحلیل پس از جلسه شرح داده میشود. نویسنده تمرینهای عملی برای خودهیپنوتیزمی، مدیریت اضطراب، تقویت اعتمادبهنفس، کنترل درد و درمان اختلالات خواب را با جزئیات توضیح میدهد. همچنین، کاربردهای هیپنوتیزم در درمان اختلالات روانتنی، فوبیا، افسردگی، وسواس و حتی آمادهسازی بیماران برای جراحی و کاهش درد پس از عمل بررسی میشود. کتاب به اصول تلقینات هیپنوتیزمی، تفاوتهای هیپنوتیزم و مغناطیس شخصی، نقش ذهن و بدن در سلامت و تمرینات عملی برای افزایش جذبهٔ شخصی و اعتمادبهنفس نیز میپردازد. در نهایت، تأکید میشود که هیپنوتیزم و تلقین میتوانند بهعنوان رویکردهای مکمل در کنار درمانهای پزشکی سنتی برای بهبود کیفیت زندگی و سلامت روان مورد استفاده قرار گیرند.
چرا باید کتاب رساله هیپنوتراپی (جلد سوم) را خواند؟
این کتاب با ارائهٔ توضیحات علمی و تمرینهای عملی، امکان آشنایی عمیق با هیپنوتیزم و کاربردهای درمانی آن را فراهم میکند. خواننده با مطالعهٔ این اثر میتواند با نقش ذهن ناخودآگاه در رفتار و سلامت روان آشنا شود و تکنیکهایی برای مدیریت اضطراب، درد، اختلالات خواب و تقویت اعتمادبهنفس بیاموزد. همچنین، کتاب به پرسشهای رایج دربارهٔ هیپنوتیزم پاسخ میدهد و تفاوتهای آن با مفاهیمی مانند مغناطیس شخصی را روشن میسازد. برای کسانی که به دنبال راهکارهای علمی و تمرینات عملی برای بهبود کیفیت زندگی و سلامت روان هستند، این کتاب منبعی کاربردی و قابل اتکا است.
خواندن کتاب رساله هیپنوتراپی (جلد سوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای پزشکان، روانشناسان، دانشجویان رشتههای روانشناسی و علوم رفتاری و همچنین افرادی که به دنبال یادگیری تکنیکهای خودهیپنوتیزمی و مدیریت استرس، اضطراب، درد یا اختلالات روانتنی هستند، مناسب است. همچنین برای کسانی که علاقهمند به شناخت نقش ذهن ناخودآگاه و کاربردهای عملی هیپنوتیزم در زندگی روزمرهاند، مفید خواهد بود.
فهرست کتاب رساله هیپنوتراپی (جلد سوم)
- مقدمه و تاریخچهٔ هیپنوتیزم: تعریف، ریشههای تاریخی و تفاوت با خواب طبیعی؛ مروری بر نقش تمدنهای باستان و دانشمندانی مانند ابن سینا و مسمر.- ضمیر ناخودآگاه و تأثیر آن بر رفتار: توضیح نقش ضمیر ناخودآگاه در رفتار، گفتار و ذهنیت؛ تمرینهایی برای شناخت و تأثیرگذاری بر ناخودآگاه.- مراحل هیپنوتیزم درمانی: شرح گامبهگام ارزیابی اولیه، القای خلسه، تعمیق، تلقین، خروج از خلسه و تحلیل پس از جلسه.- تمرینهای عملی خودهیپنوتیزمی: آموزش تمرینات ساده برای آرامسازی، مدیریت اضطراب، تقویت اعتمادبهنفس و کنترل درد.- کاربردهای هیپنوتیزم در درمان: بررسی نقش هیپنوتیزم در درمان اختلالات روانتنی، فوبیا، افسردگی، وسواس، بیخوابی و آمادهسازی بیماران برای جراحی.- اصول تلقینات هیپنوتیزمی: معرفی انواع تلقینات، تفاوت هیپنوتیزم و مغناطیس شخصی، و تمرینات افزایش جذبهٔ شخصی.- نقش ذهن و بدن در سلامت: توضیح ارتباط ذهن و بدن و تأثیر تلقینات مثبت بر بهبود کیفیت زندگی و سلامت روان.
بخشی از کتاب رساله هیپنوتراپی (جلد سوم)
«ضمیر ناخودآگاه (۷00 دنامزه05ع70) بخشی از ذهن است که خارج از آگاهی ما میباشد، اما روی افکار، احساسات و رفتارمان تأثیر عمیقی دارد. به تعبیر فروید، ذهن انسان شبیه یک کوه یخ است: بخش کوچکی از نوک آن (ضمیر آگاه) روی آب قابل مشاهده است، اما بخش عمدهاش (ضمیر ناخودآگاه) زیر سطح آب قرار دارد که عامل اصلی در هدایت کشتی شخصیت انسان است. منشاء حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد کردار، رفتار، گفتار، پندار و ذهنیت انسان ممکن است نهفته در ضمیر ناخودآگاه او باشد. به بیان دیگر، اغلب اعمالی که ما انجام میدهیم، میتواند محصول ضمیر ناخودآگاه یا ضمیر ناهوشیارمان باشد که ما از جریان ذهن و مسائل مخفی در ضمیر باطن خود آگاه نمیباشیم. بسیاری از رفتارهای ما عادتگونه و ناخودآگاه هستند. مثلاً رانندگی بدون فکر کردن به جزئیات، واکنش سریع به تهدید یا خشم. الگوهای رفتاری دوران کودکی که در ناخودآگاه شکل گرفتهاند، میتوانند سالها بعد هم ما را کنترل کنند. مثال: اگر کودکی با احساس طرد بزرگ شده باشد، ممکن است در بزرگسالی بدون اینکه خودش بداند، از روابط صمیمی فرار کند. اشتباهات گفتاری یا «لغزشهای زبانی» میتوانند نشانههایی از ضمیر ناخودآگاه باشند. بعضی اوقات حرفی میزنیم که ظاهراً اتفاقی است ولی در واقع از ضمیر ناخودآگاه بیرون زده!»