کتاب اول عاشق خودت باش اثر مارک رکلاو | بهترین ترجمه
تصویر جلد کتاب اول عاشق خودت باش!

کتاب اول عاشق خودت باش!

معرفی کتاب اول عاشق خودت باش!

کتاب اول عاشق خودت باش! عزت نفس خود را ۳۰ روزه افزایش دهید با عنوان اصلی Love Yourself First!: Boost your self-esteem in 30 Days نوشته‌ی مارک رکلاو را انتشارات هرماس با ترجمه‌ی محدثه رادمهر منتشر کرده است. این کتاب در دسته‌بندی کتاب‌های موفقیت و خودیاری و روان‌شناسی عمومی قرار می‌گیرد و از پرفروش‌های این دسته‌بندی است. در این کتاب به تمرین‌های عملی و راهکارهایی ساده اشاره شده که به فرد کمک می‌کند در طول مدت حداقلی ۳۰ روزه، تحولی اساسی در رفتار و نگرش شخصی‌اش ایجاد کند. این کتاب به چندین زبان ترجمه‌شده و بازخوردهای مثبت بسیاری از جانب خوانندگان داشته است. در خواندن این کتاب به نظر می‌رسد بهترین راه برای رسیدن به نتیجه این باشد که یک‌بار کتاب را کامل مطالعه کنیم و پس از آن قدم به قدم تمرینات ارائه‌شده را برای خود پیاده‌سازی کرده و به آنها عمل کنیم. توصیه‌ی نویسنده تمرکز بر نقاط ضعف و دقیقاً همان جاهایی است که چالش زیادی داریم. این‌گونه می‌توانیم برطرفش کرده و جهت مخالف آن را تقویت کنیم. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اول عاشق خودت باش! اثر مارک رکلاو

کتاب در میان خوانندگان از محبوبیت قابل قبولی برخوردار است. مخاطبان متن کتاب اول عاشق خودت باش را روان و شیوه‌ی انتخابی برای بازکردن موضوع و شرح و بسط‌های روان‌شناسانه را ساده و قابل درک می‌دانند. بسیاری معتقدند نویسنده با ذکر مثال‌های گوناگون لابه‌لای مباحث اصلی به فهم موضوع کمک زیادی کرده و با بیان این مثال‌ها، بروز مطالب علمی را در زندگی روزمره و عادی برای خواننده روشن و مشخص کرده است. در این میان کسانی نیز هستند که مفاهیم کتاب را ساده می‌پندارند، اما در عین حال با تأکید بر این سادگی همین موارد را تحول‌آفرین و مؤثر و کارا نامیده‌اند، چنان که با یک حرکت کوچک گامی بزرگ در راستای آموزش فردی برداشته‌اند و تأثیر آن را بر زندگی خویش و تعاملات جاری خویش دیده‌اند. آنها این کتاب و آموزش‌هایش را یک راهنمای عملی برای کسانی می‌دانند که دوست دارند یا تلاش می‌کنند عزت‌نفس خود را تقویت کنند و از همین رو کتاب و آموزه‌هایش را نقطه‌ی شروعی بر یک تحول بنیادین و اساسی می‌دانند.

مارک رکلاو، نویسنده‌ی کتاب، معتقد است که برای داشتن روحیه‌ای شاد، زندگی پرطراوت و به‌دور از خستگی‌های روحی و ملالت‌های متعدد و دوری از اضطراب و افسردگی بایستی با تمرکز بر خویشتن خویش، عزت نفس را در خود تقویت کنیم. این ویژگی به‌تنهایی کلید بسیاری مصائب و مشکلاتی است که با آنها دست به گریبانیم.

انتقادی که به شیوه‌ی ارائه‌شده در این کتاب وارد است نادیده‌گرفته‌شدن نقش تربیت و والدین و ساده‌انگاری برخی مفاهیم است، اما در مجموع این کتاب کتابی کاربردی اما غیرتخصصی برای کسانی که به‌دنبال تغییر نگرش سریع و افزایش عزت‌نفس هستند گزینه‌ی مناسبی است.

خلاصه کتاب اول عاشق خودت باش!

نویسنده در بخش‌های کلیدی به شرح موضوع پرداخته است. به‌عنوان مثال در بخش شما صاحب‌اختیار هستید به پذیرش مسئولیت زندگی، ترک عادت شکایت و غیبت و تصمیم‌گیری مستقل اشاره کرده است. در ادامه در بخش دوم مبحث رشد درونی را واکاوی کرده و در دو محور شناخت خود و مقابله با کمال‌گرایی به تأثیر توجه به روند رشد شخصی منتج به ارتقای درونی و شخصی در این دو محور پرداخته است. بخش سوم به اصیل‌بودن اختصاص دارد. اینکه خود واقعی‌مان را بپذیریم و دست از مقایسه‌ی خود با دیگران، دیگرانی که حتی شرایط حال و گذشته‌شان ذره‌ای به ما شبیه نیست، یا حتی آنانی که در نسبت خونی با ما قرار دارند و بخش‌هایی از زندگی‌هامان شبیه به هم است، برداریم و با انتخاب روابط سالم علاوه بر اینکه خود را از آسیب دور نگه می‌داریم، با ارج نهادن به اصل خود مسیر درستی را در پیش خواهیم گرفت. نویسنده در بخش چهارم شادی یک انتخاب است مسئولیت احوال شخصی را بر دوش خودمان گذاشته و تأکیدش بر تمرکز بر لحظه‌ی حال است. او مثبت‌اندیشی را نکته‌ای مثبت دانسته و به‌نوعی بر تأثیر مضاعف این دو بر تغییر احوال شخصی فرد تأکید دارد. تمام تلاش نویسنده این است تا خواننده را به این نقطه از درک شخصی و عمومی برساند که با تقویت عزت‌نفس در خویش کمتر اشتباه کرده و در صورتی که خطایی از او سر بزند، بالغانه آن را پذیرفته و با درک و تعقل درست با تبعات آن مواجه خواهد شد، از اشتباهات درس خواهد گرفت و در این تقابل‌ها به خودسرزنشی و ملامت دائمی روی نخواهد آورد.

درباره مارک رکلاو؛ نویسنده کتاب

مارک رکلاو یکی از پرفروش‌ترین نویسنده‌های سایت کتاب آمازون و متخصص در حوزه‌ی رشد فردی است. او که در سال ۱۹۷۳ در آمریکا به دنیا آمده است، نویسنده، مربی و یک سخنران انگیزشی است که در کارهایش بر حوزه‌ی رشد فردی تمرکز دارد. او در نوشته‌ها و سخنرانی‌هایش تلاش کرده مخاطب را از جایگاه قربانی‌بودن خارج کرده و با متمرکزکردن او بر توانایی‌ها و نقاط قوتش بر جایگاه مسئولیت‌پذیری بنشاند. او این مسئولیت را بر دوش خود احساس کرده و در تمام فعالیت‌هایش تلاش داشته تا به مردم ماهیگیری یاد دهد تا بتوانند در ادامه‌ی راه زندگیْ خودشان صحنه را مدیریت کنند و نقشه‌ی راه موفقی برای خود داشته باشند؛ او این‌ها را نخستین قدم‌ها در رسیدن به اهداف می‌داند.

چرا باید این کتاب را بخوانیم؟

ما در زندگی شخصی خود، در تعاملات روزمره با آشنا و غریبه و حتی در مکالمات درونی که با خود داریم، نیاز به یک توانایی درونی، ویژگی یا خصوصیتی داریم تا بتوانیم از پس بالا و پایین شدن‌ها، سؤال و جواب‌های هدفمند و مغرضانه برآمده و حتی در مواجه‌شدن با خود سینه‌ای ستبر داشته باشیم. این کتاب همان ابزاری است که ما را در این مسیر توانمند می‌کند. ضمناً اگر به دنبال بهترین ترجمه کتاب اول عاشق خودت باش هستید، نسخه‌ی ترجمه‌شده توسط محدثه رادمهر یکی از بهترین گزینه‌هاست؛ ترجمه‌ای روان و قابل‌درک که تجربه‌ی خواندن این اثر را به بهترین شکل ممکن برایتان رقم می‌زند.

دانلود کتاب اول عاشق خودت باش را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

به نظر می‌رسد این کتاب می‌تواند در مراتبی مختلف به خوانندگانی در سطوح متفاوت کمک برساند. اگر فردی هستید که هیچ عزت‌نفسی نداشته و همیشه و همه‌جا محکوم هستید، بی‌شک این کتاب کمک بزرگی برای شما خواهد بود. اگر حس می‌کنید برای ادامه‌ی زندگی، کار، رابطه و... نیاز به تغییر دیدگاه خود دارید و می‌دانید که عزت‌نفس شما خدشه‌دار یا متزلزل است و در پی ترمیم و تصحیح و یا حتی تقویت آن هستید، این کتاب برای شماست.

درباره نسخه صوتی کتاب اول عاشق خودت باش!

اگر می‌خواهید هرچه سریع‌تر این کتاب را بخوانید و از آن بهره ببرید، اما وقت و فرصت مطالعه ندارید، پیشنهاد می‌کنیم کتاب صوتی اول عاشق خودت باش که توسط وحید مرتضوی کیاسری در انتشارات شادن پژواک ضبط و تولید شده را دانلود کنید. این نسخه‌ی صوتی حدوداً چهار ساعت و پنجاه دقیقه است و از روی ترجمه‌ی زهرا حق‌پرست آزاد خوانده شده است.

بهارعشق
۱۴۰۳/۰۳/۰۵

عالی

saeed Nekoopoor
۱۴۰۳/۰۳/۲۹

کتابش پر از نکته های علمی در عین حال سرگرم کننده هست برای اینکه خودتوت رو دوست داشته بتسید اولویت اول خودتون باشید و موفق شید نو هدفاتون ام نکاتش زیادو مختتله نمیشه حفظ کرد بدیش اینه نسخه پی دی افه

- بیشتر
nazanin
۱۴۰۳/۰۳/۰۶

فوق العاده عالی در جهت رشد شخصیتی و عزت نفس ، حتما بخوانید‌.

karami
۱۴۰۳/۰۵/۲۳

کتاب اول عاشق خودت باش کتابی فوق العاده برای افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس است . شاید بعضی از توصیه های کتاب تکراری باشد اما با درک عمیق و نکته برداری به ضعف های رفتاری و خودکم‌بینی های

- بیشتر
کاربر 9202987