کتاب ۳۰ روز
معرفی کتاب ۳۰ روز
کتاب ۳۰ روز نوشتهٔ مارک رکلاو و ترجمهٔ مصطفی خلیلی سلامتبخش است. نشر گویا این کتاب را منتشر کرده است. این اثر در باب تغییر است.
درباره کتاب ۳۰ روز
کتاب ۳۰ روز کمک میکند عادتها و زندگی خود را تغییر دهیم. این کتاب که ۹۴ فصل دارد، نوشته شده است تا ما بتوانیم ظرف ۳۰ روز عادتهای خود را تغییر دهیم؛ تا زندگیمان تغییر کند. عنوان برخی از فصلهای این اثر عبارت است از «سرگذشت خود را بنویسید»، «شما به چه چیزی اعتقاد دارید؟»، «صبور باشید و هرگز جا نزنید!»، «روی کاری که میخواهید انجام دهید تمرکز کنید، نه روی کمبودها»، «طرز فکر ادیسون را بیاموزید»، «چهار ارزش مهم زندگیتان را بشناسید» و «چیزی را که واقعاً میخواهید، طلب کنید».
خواندن کتاب ۳۰ روز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران حوزهٔ روانشناسی عمومی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب ۳۰ روز
«این تمرین برگرفته از برنامهریزی الگوهای رفتاری میباشد، که نشان از این دارد تغییر ژست شما به تغییر تفکر شما میانجامد. افراد معمولاً با شنیدن این موضوع فکر میکنند که من شوخی میکنم. پیشازآنکه این موضوع را یک حرف پوچ تلقی کنید... امتحانش کنید!
زمانی که شما غمگین و افسرده هستید، معمولاً به کف زمین خیره میشوید، شانههایتان را پایین میاندازید ژست یک آدم غمگین را به خود میگیرید، درست است؟ حالا یکلحظه این ژست را امتحان کنید: سرپا بایستید، شانهها را بالا بگیرید، سینهٔ خود را صاف نگه دارید و سرتان را بالا بگیرید. شما میتوانید به بالا نگاه کنید و برای این ژست، اغراق کنید. چه حسی به شما دست میدهد؟ اگر شما لبخند بزنید، بخندید و درحالیکه سرتان را بالا گرفتهاید راه بروید، متوجه خواهید شد که احساس بهتری دارید. غیرممکن است در چنین ژستی احساس غم کنید، مگر نه؟ همچنین در این زمینه تحقیقات بیشتری انجام شد. مطالعهای که توسط بریون، پتی و واگنر در سال ۲۰۰۹ انجام شد، نشان داد افرادی که صاف مینشینند اعتمادبهنفس بیشتری دارند نسبت به آنهایی که قوزکرده مینشینند! همچنین مستندی شگفتانگیز توسط امی کادی با عنوان «زبان بدن شما معرف شخصیت شماست» بر اساس مطالعهای انجام شد که با همکاری دانا کارنی در دانشگاه هاروارد صورت گرفت، معلوم شد که گرفتن «ژست قدرت» به مدت دو دقیقه باعث میشود بیست درصد تستوسترون شما افزایش یابد (که باعث تقویت اعتمادبهنفس میشود) و همچنین پنج درصد کورتیزول را کاهش میدهد (که استرس شما را کاهش). تصورش را کنید، اگر قرار باشد شما برای یک گردهمایی، جلسه، یا یک رقابت مهم خود را آماده کنید، کافی است که ژست یک فرد با اعتمادبهنفس را برای مدت دو دقیقه به خود بگیرید. دستانتان را از دو طرف بر کمر خود قرار دهید، پاها را باز کنید یا به صندلی تکیه دهید و دستانتان را باز کنید. این ژست را تا دو دقیقه حفظ کنید... و ببینید چه اتفاقی میافتد!»