کتاب این کتاب برای شماست
معرفی کتاب این کتاب برای شماست
این کتاب برای شماست کتابی مصور دربارهٔ اضطراب و امید نوشتهٔ ووری لاینز با ترجمهٔ سونیا سینگ است و انتشارات مجید آن را منتشر کرده است. «امیدوارم از نظر شما کمی خوشحالکننده باشه.»
ووری لاینزِ نقاش در کتاب این کتاب برای شماست با تصاویرش شما را به دنیای اضطراب میبرد.
درباره کتاب این کتاب برای شماست
کتاب این کتاب برای شماست محبوبترین نقاشیهای ووری لاینز دربارهٔ افکار، احساسات، نگرانیها و همدلیهای ما انسانهاست که با روایتی امیدوارکننده کشیده شدهاند.
قرار است در نقاشیهای لاینز ببینید نگرانی از یک سو و امیدواری از سوی دیگر، چگونه او را به این سو و آن سو میکشانند. نگرانی گاهی اجازهٔ نقاشیکشیدن را به او نمیدهد.
البته گاهی نگرانی پیروز میشود و امید را بیرون میراند اما لاینز امید را دوباره به ماجرا بر میگرداند.
گفتوگوهای لاینز با امید و نگرانی گاهی به جاهای حساس میرسد و خواننده میخواهد زودتر بفهمد آخر این کشمکشها چه میشود.
این کتاب برای همه است؛ برای همهٔ آنها که دل شکستهاند، نگراناند و... برای خود شما.
خواندن کتاب این کتاب برای شماست را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به دل مشکلات میزنید، اگر کمی نگرانید، اگر خیلی نگرانید، اگر اضطراب زیادی را در زندگی تجربه میکنید، این کتاب برای شماست و به شما آموزش میدهد، البته با زبان طنز و جالب که چطور در برابر نگرانی و اضطراب خود مقاومت کرده و امید را در زندگیتان پیدا کنید.
با خواندن این کتاب یاد میگیرید که اجازه ندهید اضطراب و نگران کنترل زندگی شما را به دست بگیرد.
کتاب جالب و بامزه ای مثل یک کمیکه تقریبا و تمام مشکلاتو ت قابل نقاشی و ب صورت ساده بیان میکنه و راه حل میده