دانلود و خرید کتاب بخشش درمانی (فارسی - انگلیسی) دیوید دبلیو. شل ترجمه مهدی سجودی مقدم
تصویر جلد کتاب بخشش درمانی (فارسی - انگلیسی)

کتاب بخشش درمانی (فارسی - انگلیسی)

معرفی کتاب بخشش درمانی (فارسی - انگلیسی)

کتاب الکترونیکی «بخشش درمانی (فارسی - انگلیسی)» نوشته دیوید دبلیو. شل با ترجمه مهدی سجودی مقدم در انتشارات مهراندیش چاپ شده است. راهنمایی‌های این کتاب کمک می‌کند تا بتوانیم از خشم و کینه رها بشویم و با بخشش و گذشتن به آرامش برسیم. مخصوصاً در مواقعی که میل به انتقام در درونمان جایش را به عشق و محبت داده است.

درباره کتاب بخشش درمانی (فارسی - انگلیسی)

این کتاب حاوی ۳۵ دستورالعمل رهایی بخش است و به شما کمک می کند تار در آزاردهنده‌‌ترین شرایط زندگی، سر‌رشتهٔ امور را خودتان در اختیار بگیرید و خوبی‌ها را جایگزین بدی نمایید. آنها کمک می‌کنند تا با بازیابی عواطف خدادادی و توانایی‌های روحی، از غیظ و خشم رها شوید و به جاده ی روشن گذشت و بخشش قدم بگذارید.

کتاب بخشش درمانی دوزبانه است و حاوی تصویرگری‌های زیبایی است که لذت خواندن جملات الهام‌بخش آن را دوچندان می‌کند.

بخشی از کتاب بخشش درمانی (فارسی - انگلیسی)

بخشش چیزی نیست که تو برای فرد دیگری انجام دهی؛ بخشش چیزیست که تو برای خودت انجام می‌دهی. به خودت هدیه و موهبت بخشش را بده.

بخشش یعنی خم شدن، اما نشکستن؛ به قدر کافی قوی بودن برای تحمل کردن بار سنگین آزردگی، اما به قدر کافی منعطف بودن برای بهبودی مجدد. بخشنده باش!

شاید عدالت بتواند کجی ها را راست کند، اما بخشش جراحت ها را درمان می کند. در ورای عدالت به دنبال گذشت و بخشش باشید.

۱۴۰۳/۰۸/۲۰

واقعا کتاب مفیدی هست اگر درگیر بخشیدن کسی هستین، و اینکه فکر کردم مناسب نوجوانان ولی من ۲۴ سالمه و حس درستی ازش گرفتم. البته این جوری که عمیق و روانکاوانه باشه نیست و منم تو مراحل آخر بخشش هستم پس

- بیشتر
zahra
۱۴۰۱/۰۱/۲۲

فقط میتونم بگم جملاتش توی شب سختی به دادم رسید.. جایی که میخواستم بخاطر رفتار یه آدم دیگه زندگی خودم رو تلخ و تیره کنم.. آرومم کرد.. هنوز نمیتونم بگم بخشیدم ولی تلاشم رو میکنم

غزاله
۱۴۰۳/۰۱/۰۸

کتابی شامل جملات کوتاه،تاثیر گذار و جالب. بنظرم از اون دسته کتابهایی هست که چندین کتاب جمع کرده در قالب جملات کوتاه بیان کرده. و بنظرم برای بخشش همین کافیه. توصیه میکنم خیلی راحت تموم میکنید و حس خوبی بهتون میده

M.s Gholizade
۱۴۰۲/۰۱/۳۱