معرفی و دانلود کتاب رنگ زیبای خیال؛ جلد سوم pdf + خلاصه رایگان

۴.۶ امتیاز(از ۲۸ رأی)
ائرن بکر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب رنگ زیبای خیال؛ جلد سوم

کتاب حاضر جلد سوم از مجموعه رنگ زیبای خیال اثر ائرن بکر است. کتاب رنگ زیبای خیال را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

درباره مجموعه رنگ زیبای خیال

رنگ زیبای خیال شامل داستانی یا بهتر بگوییم داستان‌هایی است که با کمک تصاویر روایت می‌شود. بدون هیچ نوشته‌ای. این مجموعه یک قهرمان دارد. دختری که با مداد قرمزش هر چه بخواهد نقاشی می‌کند و به آن نقاشی لباس واقعیت می‌پوشاند. یک قایق، یک بالن و یک قالیچه پرنده به او کمک می‌کنند تا به رویاهایش برسد و دوستان خودش را پیدا کند.

این اثر بی‌کلام ولی پرماجرا است با نقاشی‌های خیال‌انگیز و باشکوه و وجدآوری که دخترک آنها را خلق می‌کند. رنگ زیبای خیال می‌تواند قوه تخیل و حس ماجراجویی و خلاقیت کودک را تقویت کند و او را وادارد تا داستانی برای تصاویر بسازد.

خواندن مجموعه رنگ زیبای خیال را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودپکان ۷ تا ۱۲ ساله مخاطبان این مجموعه‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب رنگ زیبای خیال؛ جلد سوم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابرنگ زیبای خیال؛ جلد سوم

۱۴۰۱/۰۵/۱۵

عالییی:)

🌈maryaysa🌈
۱۳۹۹/۱۰/۰۶

خیلی خوبه👍👍👍👍👌👌👌👌من نسخه چاپی این کتاب رو خونده بودم. نکته جالب این کتاب اینه که هیچ متنی توی کتاب نیست و همش تصویره و می تونید برای تصویر ها داستان بسازید. پیشنهاد می کنم حتما حتما این کتاب و جلد...بیشتر

Arefe
۱۴۰۳/۰۹/۲۶

کتاب خوبی بود. تصویر های قشنگی داره. سومین جلدشه که دارم می خونم. 📗پیشنهاد می کنم بخونیدش.📗

Hedi
۱۴۰۲/۱۲/۲۵

کتابی پر از تصاویر فوق العاده و خلاقانه ، هر سه جلد این اثر بی نهایت دوست داشتنی هستند

Yasmin
۱۴۰۲/۰۳/۲۰

سه جلد این کتاب را خیلی دوست داشتم، از ایده و خلاقیتش بسیار لذت بردم.

واقف
۱۴۰۱/۰۱/۰۹

سه جلد این مجموعه یکی از زیباترین کتاب های تصویری هست که دیدم😍 جزئیات خیلی قشنگ کشیده شده و یک ماجرای جالب رو نمایش میده.👌🏻

شراره نورمحمدی
۱۴۰۰/۱۰/۰۶

محشر.حتما این کتاب را بخوانید

Monsef
۱۴۰۵/۰۲/۲۴

خیلی قشنگ بود، باید رویاها را باور کنیم.

فهيمه مؤذن فرد
۱۴۰۵/۰۲/۲۳

داستان جلد سوم هم جالب و جذاب بود . والدی که به دنبال فرزندش وارد دنیای خیال ش شد و با فرزندش همراه شد و چقدر کودک از همراهی پدرش خوشحال شد . باید باد بگیریم به جای دور کردن کودکان مان...بیشتر

مه گل
۱۴۰۳/۱۲/۱۷