معرفی و دانلود کتاب رنگ زیبای خیال؛ جلد دوم pdf + خلاصه رایگان

۴.۳(از ۲۹ امتیاز)
ائرن بکر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب رنگ زیبای خیال؛ جلد دوم

کتاب حاضر جلد دوم از مجموعه رنگ زیبای خیال اثر ائرن بکر است. کتاب رنگ زیبای خیال را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

درباره مجموعه رنگ زیبای خیال

رنگ زیبای خیال شامل داستانی یا بهتر بگوییم داستان‌هایی است که با کمک تصاویر روایت می‌شود. بدون هیچ نوشته‌ای. این مجموعه یک قهرمان دارد. دختری که با مداد قرمزش هر چه بخواهد نقاشی می‌کند و به آن نقاشی لباس واقعیت می‌پوشاند. یک قایق، یک بالن و یک قالیچه پرنده به او کمک می‌کنند تا به رویاهایش برسد و دوستان خودش را پیدا کند.

این اثر بی‌کلام ولی پرماجرا است با نقاشی‌های خیال‌انگیز و باشکوه و وجدآوری که دخترک آنها را خلق می‌کند. رنگ زیبای خیال می‌تواند قوه تخیل و حس ماجراجویی و خلاقیت کودک را تقویت کند و او را وادارد تا داستانی برای تصاویر بسازد.

خواندن مجموعه رنگ زیبای خیال را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودپکان ۷ تا ۱۲ ساله مخاطبان این مجموعه‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب رنگ زیبای خیال؛ جلد دوم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:رنگ زیبای خیال؛ جلد دوم

۱۳۹۹/۱۲/۱۰

ماجراجویانه بود!

(:دختر کتابخوان:)
۱۴۰۰/۱۲/۰۵

اگه تو هم مث من عاشق کتاب ماجرا جویانه ای حتما بخون😉🤍😉🤍😉🤍😉😉🤍😉🤍😉😉🤍😉🤍😉🤍یعنی نخون نگاه کن😅

سپیـ 👒 ـدار
۱۴۰۰/۱۰/۰۶

خیلییییییی قشنگه و داستانشم بدون حتی یه کلمه جذاب تر و دنبال کردنی تر از خیلی از کتاباست😭😍

majedeh
۱۴۰۲/۱۰/۰۱

خوش حالم ادامه پیدا کرد . 😊

Nao~
۱۴۰۱/۰۵/۱۵

خیلی کیوتهه:))

🌈maryaysa🌈
۱۳۹۹/۱۰/۰۶

خیلی خیلی قشنگ بود👍👍👍👍👌👌👌👌من نسخه چاپی این کتاب رو خونده بودم. نکته جالب این کتاب اینه که هیچ متنی توی کتاب نیست و همش تصویره و می تونید برای تصاویرش داستان بسازید. حتما حتما این کتاب و جلد های دیگه...بیشتر

Monsef
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۲/۲۳

🌈

فهيمه مؤذن فرد
۱۴۰۵/۰۲/۲۱

یه ماجراجویی دیگه که باید براش داستان می‌گفتیم یه کتاب عالیه که به ایده پردازی ، داستان سازی و افزایش قدرت تخیل بچه ها کمک میکنه

Mahdi.fo
۱۴۰۵/۰۲/۲۱

کتاب کودکی که انیمیشنه بیشتر تا کتاب. لذت بصری ۱۰ از ۱۰ عه. موضوع این جلد هم بیشتر حول آزادی و گرفتن خلاقیت از آدماست و تلاش برای پس گرفتنش.

Green Phoenix
۱۴۰۴/۰۶/۰۷

مثل کتاب اولش عالی بود

مه گل
۱۴۰۳/۱۲/۱۷

خیلی قشنگ بود.جلد یک و سه اش را هم بخونید👍👍👍🌹🌹❤️❤️❤️❤️☺️☺️☺️

Arefe
۱۴۰۳/۰۹/۲۶

کتاب خوبی بود. تصویر های باحالی داره. دومین جلدشه که دارم می خونم. 📗پیشنهاد می کنم بخونیدش.📗

Yasmin
۱۴۰۲/۰۳/۲۰

به نظرم جلد یک از جلد دو بسیار قشنگ تر بود، ماجرا در رابطه با خیال هستش و خیلی قشنگ تر میشد که همین ماجراجویی ها در رابطه با پیدا کردن آدم ها با خیال های خاصشون بود.

jasmine
توصیه نمی‌کنم.