کتاب هوش هیجانی خود را کشف و بکار بگیرید
معرفی کتاب هوش هیجانی خود را کشف و بکار بگیرید
کتاب «هوش هیجانی خود را کشف و بکار بگیرید» نوشتۀ برزو نادرلویی است و شرکت رسانه ساز دانش آن را منتشر کرده است. این کتاب به معرفی و بررسی هوش هیجانی در انسان میپردازد.
درباره کتاب هوش هیجانی خود را کشف و بکار بگیرید
هوش هیجانی جزو موضوعات جدید برای تحقیق و مطالعه است و ریشههای آن به مطالعات داروین بازمیگردد. داروین معتقد بود که بیان احساسات نیاز اساسی برای بقا است. هوش هیجانی در واقع توانایی افراد در ادراک و دریافت احساسات خودشان و دیگران است. افراد با هوش هیجانی بالا توانایی حل مسئله دارند. آنها میتوانند احساسات و هیجانات خود را تعدیل کنند؛ بنابراین هیجاناتشان پشتیبان فعالیتهای آنها است و کیفیت زندگی آنها را بالا میبرد. به همین دلیل است که هوش بهتنهایی برای رسیدن به موفقیت کافی نیست. موفقیت یک مفهوم بسیار پیچیده است که نباید آن را محدود به بهرۀ هوشی دانست. امروزه دانشمندان، موفقیت را محصول و نتیجه مؤلفۀ مهمی به نام هوش هیجانی میدانند.
اگر افراد در مورد هوش هیجانی دانش و آگاهی داشته باشند، میتوانند از آن برای کمککردن به مدیریت بیان احساسات، در جهت پرورش راههای موفقیت استفاده کنند. آنها همچنین میتوانند تأثیرات مخرب فیزیکی، روانی و اجتماعی احساسات منفی بر بدن، افکار و ارتباطات خود را متوجه شوند و اهداف خود را بهدرستی پیگیری کنند.
کتاب هوش هیجانی خود را کشف و بکار بگیرید به خوانندگان توضیح میدهد که هوش هیجانی چیست و آنها چطور میتوانند هوش هیجانی خود را کشف کرده و با فهمیدن هیجانات خود و دیگران، تواناییهای رهبری و مدیریتی خود را بالا ببرند. این کتاب نگاه عمیقتری به مسائل مختلف زندگی میاندازد و از زندگی واقعی مثالهایی میآورد تا نشان دهد که هوش هیجانی چطور در زندگی و بهویژه کار به افراد کمک میکند.
خواندن کتاب هوش هیجانی خود را کشف و بکار بگیرید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به علاقهمندان به کتابهای خودیاری و موفقیت و همچنین کسانی که از بهرۀ هوشی بالایی برخوردارند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب هوش هیجانی خود را کشف و بکار بگیرید
«تا قرن گذشته، درک نمودن هوش، بهشدت وابسته به توابع شناختی همچون حافظه، یادگیری، حل مسئله و... بود. ولی در نهایت در قرن نوزدهم دانشمندان به این درک رسیدند که جنبههایی غیرشناختی نیز از هوش وجود دارند. برای مثال تورندیک یک نوع هوش اجتماعی را توصیف کرد که به مدیریت و فهمیدن دیگران ارتباط داشت. در ۱۹۴۰ دیوید واچسلر مفهوم هوش غیرشناختی را با این استدلال توصیف کرد که هیچ تعریف کاملی از هوش نمیتواند وجود داشته باشد، تا وقتی که ما بتوانیم به طور کامل جنبههای غیرمرتبط به تواناییهای شناختی که بهصورت سنتی اندازهگیری شدهاند را تعریف کنیم.»
حجم
۶۲۷٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۷۹ صفحه
حجم
۶۲۷٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۷۹ صفحه