کتاب یوسف صدیق
معرفی کتاب یوسف صدیق
کتاب یوسف صدیق نوشتۀ ابوالقاسم حبیبی در انتشارات مرسل به چاپ رسیده است. این کتاب در دستۀ سیره و داستان پیامبران قرار دارد و سرگذشت تاریخی حضرت یوسف را روایت میکند.
درباره کتاب یوسف صدیق
کتاب یوسف صدیق، بازنویسی کامل داستان حضرت يوسف است. يوسف صديق یکی از پيامبرانی است كه وصف جمال و کمال او عالمگیر بود و در ادیان ابراهیمی دیگر نظیر یهودیت، مسیحیت و اسلام شخصیت مهمی محسوب میشود. نام یوسف ۲۷ بار در قرآن آمده و یکی از سورههای این کتاب به نام اوست. داستان یوسف در قرآن احسنالقصص نامیده شده است. نویسنده در كتاب يوسف صديق با استناد به آيات و روايات و حكايات تلاش کرده است تا سيمای راستينی از آن پیامبر به نمايش بگذارد. ابوالقاسم حبیبی برای نگارش اين كتاب از نهج البلاغه، كيميای سعادت، حيوة القلوب، رياحين الشريعه، سفينه البحار، مجمع البيان و سایر کتابهای مشهور استفاده کرده است.
نویسنده تحلیل داستان یوسف را از منظری قرآنی و روایی انجام داده و ضمن بازخوانی داستان یوسف در قرآن، استفادههای اخلاقی و اعتقادی از این داستان کرده است. او با همین منظور، قسمتهای مختلف زندگی یوسف و حوادث مهم زندگانی او را به تصویر کشیده است؛ مانند جریان خواب دیدن وی، حسادت برادران یوسف به وی و انداختن او در چاه، نجات معجزهآسای یوسف، ورود یوسف به کاخ عزیز مصر، علاقۀ شدید زلیخا به یوسف، عفت یوسف و بیشرمی زلیخا، زندانی کردن یوسف، تعبیر خواب یوسف، آزاد شدن یوسف، عزیز مصر شدن یوسف، فرمانروایی یوسف بر مصر، جریان خشکسالی در مصر و ملاقات یوسف با یعقوب.
خواندن کتاب یوسف صدیق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای سرگذشتنامه و زندگی پیامبران پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب یوسف صدیق
«کاروان فرزندان یعقوب به سوی صحرا حرکت کردند، یعقوب در بدرقهی آنها، به طور مکرّر آنها را به حفظ و نگهداری یوسف سفارش مینمود و میگفت: «به این امانت خیانت نکنید! هر گاه گرسنه شد غذایش دهید، و در حفظ او کوشا باشید!» یعقوب با دلی غمبار در حالیکه میگریست، یوسف را در آغوش گرفت، بوسید و بویید سپس با او حداحافظی کرد و از آنها جدا شد و به خانه بازگشت. وقتی که آنها از یعقوب فاصلهی بسیار گرفتند، کینههایشان آشکار شده، حسادتشان ظاهر گشت و به انتقامجویی از یوسف پرداختند یوسف در برابر آزار انها نمیتوانست کاری کند، ولی آنها به گریه و خردسالی او رحم نکردند و آمادهی اجرای نقشهی خود شدند.»
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۸۳ صفحه
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۸۳ صفحه