کتاب ازدواج و مبانی تشکیل خانواده
معرفی کتاب ازدواج و مبانی تشکیل خانواده
کتاب «ازدواج و مبانی تشکیل خانواده» نوشتۀ امین حاجی باقری، مطهره حیدری کبریتی و ناصر زارع زاده مهریزی است و انتشارات رشد فرهنگ آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب ازدواج و مبانی تشکیل خانواده
ازدواج یکی از پیچیدهترین روابط میان ۲ انسان است و از گذشتههای دور موردتوجه مردم بوده است. ازدواج یک تغییر بزرگ و نقطۀ عطف در زندگی هر شخص بهحساب میآید و هر جامعهای آدابورسوم خاص خودش را برای هرچه بهتر برگزارشدن آن دارد، قوانین و رسومی که مردم از قرنهای گذشته و حتی تا زمان حال و در عصر تکنولوژی و ارتباط به آن پایبند هستند. همین موضوع نشان میدهد که مسئلۀ ازدواج تا چه اندازه ارزش و اهمیت دارد. از سوی دیگر ازدواج تصمیمی دشوار است؛ اما باگذشت زمان و پیشرفت علم، مطالعات و پژوهشها بر روی مسئلۀ ازدواج بیشتر شده و زوایای مختلف این موضوع را مشخص و معین کرده است تا افراد بتوانند تصمیمات درستی بگیرند، در مرحلۀ بعدی ازدواج خود را حفظ کنند و میزان رضایتشان از زندگی مشترک را بالا ببرند.
مردم در مرحلۀ نخست باید مفهوم ازدواج و ابعاد آن را بشناسند، آنها باید بدانند که منظور از خانواده چیست و خانواده را چطور میتوان تعریف کرد و چه عواملی میتواند بر ازدواج و خانواده اثرگذار باشد. از طریق شناخت نظریات دانشمندان مختلف در این زمینه میتوان به مفهوم ازدواج پی برد و بهوسیلهٔ آن فرد، خانواده، دولت و ملت و آیندۀ هر جامعه را ساخت به این دلیل که خانواده اولین واحد اجتماعی است که مسائل زندگی بر آن تکیه دارد. کتاب ازدواج و مبانی تشکیل خانواده برای معرفی و تفهیم این مفاهیم نوشته شده است.
کتاب ازدواج و مبانی تشکیل خانواده در ۴ فصل تنظیم شده است. عناوین فصلهای کتاب عبارت است از: «فصل اول: ازدواج»، «فصل دوم: معیارهاي انتخاب همسر»، «فصل سوم: معنا و مفهوم خانواده» و « فصل چهارم: خانواده کارآمد و ناکارآمد»
خواندن کتاب ازدواج و مبانی تشکیل خانواده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به علاقهمندان به موضوعات خانواده و ازدواج و همچنین کسانی که قصد دارند ازدواج و رابطۀ درستی داشته باشند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب ازدواج و مبانی تشکیل خانواده
« ازدواج ارتباطی است که دارای ویژگیهای بینظیر و گستردهای است. ازدواج ارتباطی که دارای ابعاد زیستی، عاطفی، روانی، اقتصادی و اجتماعی است. بهعبارتدیگر، همزیستی زوجین در درون خانواده، موجب چنان ارتباط عمیق و همهجانبهای میشود که بیهیچ شک و تردیدی قابلمقایسه با هیچ یک از دیگر ارتباطات انسانی نمیباشد بهنحویکه قرارداد ناشی از آن دارای نوعی تقدس است (کنعانی و همکاران، ۱۳۹۵). کارلسون ازدواج را چنین تعریف میکند: ازدواج فرایندی است از کنش متقابل بین یک مرد و یک زن که با تحققبخشیدن به برخی شرایط قانونی و برپاداشتن مراسمی برگزاری زناشویی انجام میگیرد. کلودی استروس، ازدواج را برخوردی دراماتیک بین فرهنگ و طبیعت یا میان قواعد اجتماعی و کشش جنسی میداند.»
حجم
۵۳۱٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۹۲ صفحه
حجم
۵۳۱٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۹۲ صفحه