کتاب صد فراز زهرا منصوری + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:زهرا منصوری
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب صد فراز

معرفی کتاب صد فراز

کتاب الکترونیکی «نیایشنامه‌ای در صد فراز با اسماء حسنی» (صد فراز: نیایشنامه‌ای در صد فراز با اسماء حسنی) نوشتهٔ زهرا منصوری و منتشرشده توسط انتشارات حسن رسولی، مجموعه‌ای از نیایش‌ها و مناجات‌های کوتاه و بلند است که هرکدام با یکی از اسماء الهی پیوند خورده‌اند. این اثر با الهام از دعای جوشن کبیر و بهره‌گیری از آموزه‌های علی مقدم، به مراقبه و تامل در صفات پروردگار می‌پردازد و مخاطب را به تکرار و درک عمیق نام‌های الهی دعوت می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب صد فراز

«نیایشنامه‌ای در صد فراز با اسماء حسنی» اثری است که در قالب صد نیایش، مخاطب را به تامل و گفت‌وگو با خداوند از مسیر اسماء الهی می‌برد. این کتاب در دوره‌ای نوشته شده که توجه به مراقبه، معنویت و بازگشت به دعا و نیایش در میان بسیاری از افراد پررنگ‌تر شده است. نویسنده، زهرا منصوری، با الهام از فایل‌های صوتی علی مقدم و شرح دعای جوشن کبیر، هر فراز را به یکی از اسماء حسنی اختصاص داده و تلاش کرده است تا با زبانی صمیمی و بی‌واسطه، مخاطب را به تجربهٔ حضور و ارتباط با خداوند نزدیک‌تر کند. ساختار کتاب به گونه‌ای است که هر فراز، فرصتی برای تامل، توبه، شکرگزاری و طلب یاری از پروردگار فراهم می‌آورد. این اثر نه صرفاً یک کتاب دعا، بلکه راهنمایی برای مراقبه و خودشناسی معنوی است که می‌تواند در لحظات مختلف زندگی، الهام‌بخش و آرامش‌بخش باشد.

چرا باید کتاب صد فراز را خواند؟

این کتاب با تمرکز بر اسماء الهی و پیوند دادن هر نیایش به یکی از صفات خداوند، فرصتی برای تامل عمیق‌تر در معنای دعا و ارتباط با پروردگار فراهم می‌کند. مخاطب با خواندن هر فراز، می‌تواند به ابعاد مختلف وجودی و معنوی خود توجه کند و از دریچهٔ اسماء حسنی، به بازنگری در رفتار، افکار و احساساتش بپردازد. این اثر برای کسانی که به دنبال آرامش، مراقبه و معنویت هستند، می‌تواند راهی برای تجربهٔ حضور الهی و تقویت ارتباط درونی با خداوند باشد. همچنین، ساختار صد فرازی کتاب امکان استفادهٔ تدریجی و روزانه را فراهم می‌کند و می‌تواند به عنوان راهنمایی برای نیایش‌های شخصی مورد استفاده قرار گیرد.

خواندن کتاب صد فراز را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به دعا و نیایش، کسانی که دغدغهٔ معنویت و مراقبه دارند و افرادی که به دنبال آرامش ذهنی و ارتباط عمیق‌تر با خداوند هستند، مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال راهی برای توبه، شکرگزاری و خودشناسی معنوی‌اند، می‌تواند مفید باشد.

فهرست کتاب صد فراز

کتاب «نیایشنامه‌ای در صد فراز با اسماء حسنی» غیرداستانی است و ساختار آن بر پایهٔ صد فراز یا نیایش مستقل بنا شده است. هر فراز به یکی از اسماء الهی اختصاص دارد و در قالب دعا، توبه، شکرگزاری یا طلب یاری از خداوند نوشته شده است. به طور نمونه:- فراز اول و دوم: سپاسگزاری و طلب نور الهی، توبه از خطاها و درخواست ارتقا و بخشش.- فراز چهارم: توبه از خودبزرگ‌بینی و طلب برکت برای سرزمین و اکوسیستم.- فراز هفتم: شکرگزاری بابت فرصت توبه و امید به رحمت الهی.- فراز دهم: طلب خلق نیکو و روزی پاک از خداوند.- فراز پانزدهم: سپاسگزاری برای قرار گرفتن در مسیر جود و کرم و درخواست پاکی و حکمت.- فراز بیست و یکم: طلب عزت و قدرت و درخواست رشد و تعالی.- فراز سی‌ام: شکرگزاری برای رحمت و یاری الهی و درخواست سلامت جسم و روان.- فراز چهل و یکم: سپاسگزاری برای درک اسماء حسنی و طلب تعادل و نجات از نفسانیات.این روند تا فراز صدم ادامه دارد و هر بخش، موضوعی مستقل اما مرتبط با اسماء الهی و نیازهای معنوی انسان را دربرمی‌گیرد.

بخشی از کتاب صد فراز

«پروردگارا تورا سپاس می‌گوییم که اجازه دادی نام مقدس و مبارک تورا بر زبان آوریم و از صفات ارزنده تو نوری الهی دریافت کنیم. پروردگارا تورا سپاس می‌گوییم که به ما فهماندی نور مقدس تو راهگشای زندگی ماست و می‌تواند مدار زندگی ما را تغییر دهد. پروردگارا بابت همه خطاها و اشتباهاتی که سبب شده امروز در این منزل و در این مقام بمانم توبه می‌کنم. من عالم به خطاهای خود نیستم و تو عالم بر خفیاتی. پروردگارا از تو طلب می‌کنم که مرا از جایگاهی که هستم ارتقا دهی ای رافع الدرجات. پروردگارا بابت تمام لحظاتی که کسی را بالاتر از تو دیدیم توبه می‌کنیم. یا سید السادات. ای بزرگترین بزرگترها ای کسی که پاسخ‌گوی دعاهای ما هستی پروردگارا بابت تمام لحظاتی که چشم امید به دیگری داشتیم توبه می‌کنیم. یا مجیب الدعوات. پروردگارا بابت تمام لحظاتی که فکر می‌کردیم راه نیک را ما انتخاب می‌کنیم اما منبع نیکی در دستان پر قدرت تو بود توبه می‌کنیم. یا ولی الحسنات. پروردگارا بابت خطاهای ریز و درشتی که در زندگی مرتکب شدیم توبه می‌کنیم. مارا ببخش و بیامرز تا از این منجلاب زندگی رهایی یابیم. یا غافر الخطیئات. پروردگارا از تو عاجزانه با عجز و لابه و نیاز کامل طلب می‌کنیم که آنچه مورد نیاز زندگی ما در این تجربه از حیات است را به ما ببخشی.»