کتاب اختلال نقص توجه-بیش فعالی در بزرگسالان
معرفی کتاب اختلال نقص توجه-بیش فعالی در بزرگسالان
کتاب «اختلال نقص توجه-بیش فعالی در بزرگسالان» نوشتۀ تونی للوید و ترجمۀ زهرا سپهری نسب است و انتشارات رشد فرهنگ آن را منتشر کرده است. این کتاب خوانندگان را راهنمایی میکند که چطور بتوانند باوجود اختلال نقص توجه-بیشفعالی، زندگی موفقی داشته باشند.
درباره کتاب اختلال نقص توجه-بیش فعالی در بزرگسالان
اختلال نقص توجه- بیشفعالی یک اختلال عصبی- رشدی است. سازمان ملّی تأمین بهداشت و درمان انگلستان اعلام کرده است که تقریباً حدود ۳ درصد جمعیت افراد اختلال نقص توجه- بیشفعالی دارند. این اختلال ۳ ویژگی اصلی دارد؛ نقص در توجه، بیشفعالی و تکانشگری اما بسیاری از پزشکان عقیده دارند که مشکل در تنظیم هیجان و آنچه که از آن بهعنوان مهارتهای عملکرد اجرایی یاد میشود، ویژگیهای مشترك اختلال نقص توجه-بیشفعالی است. کتاب اختلال نقص توجه- بیشفعالی در بزرگسالان با یک تست جالب خودارزیابی آغاز میشود تا خوانندگان همان ابتدا خود را بسنجند و بدانند که آیا نشانههای اختلال نقص توجه- بیشفعالی را دارند یا خیر. سپس به معرفی و بحث در مورد آن میپردازد.
اگرچه اختلال نقص توجه- بیشفعالی در زندگی روزمرۀ مبتلایان چالشهای زیادی ایجاد میکند، اما بسیاری از مردم بهمحض این که این وضعیت را درک میکنند، روشها و راهکارهای مدیریت آن را یاد میگیرند و سعی میکنند به نقاط قوت و مثبتی که با این شرایط مرتبط است آگاهی پیدا کنند. کتاب اختلال نقص توجه- بیشفعالی در بزرگسالان به خوانندگان کمک میکند تا از یک رویکرد تشویقکننده، حمایتکننده و مبتنی بر قدرت برای زندگی استفاده کنند، تواناییهای خود را بشناسند و راهبردهایی برای داشتن یک زندگی موفق به دست بیاورند.
کتاب اختلال نقص توجه- بیشفعالی در بزرگسالان، دانش لازم و راهبردهای عملی زندگی موفق را برای کسانی که مبتلا به اختلال نقص توجه- بیشفعالی هستند ارائه میکند. این کتاب همچنین به خوانندگانی که فکر میکنند که دچار این اختلال هستند کمک میکند تا با مطالعۀ آن، دربارۀ اختلال نقص توجه- بیشفعالی در بزرگسالان بیشتر بدانند و در مورد خود به تشخیص برسند.
خواندن کتاب اختلال نقص توجه-بیش فعالی در بزرگسالان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به روانشناسان، مشاوران، درمانگران و همچنین کسانی که متوجه علائم اختلال نقص توجه- بیشفعالی در خود شدهاند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب اختلال نقص توجه-بیش فعالی در بزرگسالان
«آیا همه گاهی اوقات بیتوجه، بیشفعال و تکانشی نیستند؟ خب بله همه ما اینطور هستیم، و شرایط جسمانی و روانی وجود دارد که ممکن است علائم مشابهی داشته باشند. هر کسی که استرس دارد مشکل در تمرکز، فراموشی، رفتار تکانشی و مدام در حرکت بودن دارد؛ بنابراین چه چیزی این ویژگیها را برجسته میکند و بهعنوان اختلال نقص توجه- بیشفعالی تعریف می شود؟ بهسادگی، این ویژگیها در افراد مبتلا به اختلال نقص توجه- بیشفعالی به شکل شدیدتری ظاهر میشوند و این نشانهها از دوران کودکی وجود داشتهاند. اختلال نقص توجه- بیشفعالی میتواند یک اختلال در طول رشد باشد و نحوهٔ تأثیر آن بر ما میتواند با انتقال از کودکی به بزرگسالی و در مراحل بعدي زندگی تغییر کند.»
مفید بود👌🏻 راهکارهای مناسبی داده و خب همونطور که در ابتدای کتاب هم اشاره کرده این یک کتابچهست و نمیشه انتظار تخصصی بودن رو داشت و برای کسانی که دوست دارن علائم این اختلال رو بشناسن و حدالامکان حالشون رو