دانلود و خرید کتاب رنج تنهایی و طردشدگی سمیرا غلامحسینی
تصویر جلد کتاب رنج تنهایی و طردشدگی

کتاب رنج تنهایی و طردشدگی

معرفی کتاب رنج تنهایی و طردشدگی

کتاب رنج تنهایی و طردشدگی نوشتهٔ سمیرا غلامحسینی و بهاره غلامحسینی است. نشر برگ و باد این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی راهبردهای روان‌درمانی احساس تنهایی در زندگی.

درباره کتاب رنج تنهایی و طردشدگی

سمیرا غلامحسینی و بهاره غلامحسینی در کتاب رنج تنهایی و طردشدگی راهبردهای روان‌درمانی احساس تنهایی در زندگی را ارائه کرده‌اند. نویسندگان در اثر حاضر بیان کرده‌اند که ترس از تنهایی و طردشدگی باعث تداخل در عملکرد و مانع از ابراز احساسات می‌شود. افراد این موضوع را زمانی که والدین آن‌ها عشق‌ خود را براساس رفتار شرطی می‌کنند، فرا می‌گیرند. اگر والدین خشنود شوند، به فرد عشق می‌ورزند و تأییدش می‌کنند و اگر فرد کاری کند که والدین دوست ندارند، آن‌ها عشق و تأییدشان را سلب می‌کنند که باعث احساس طرد شدگی در فرد می‌شود. شما با مطالعهٔ اثر می‌توانید راهکارهایی برای مقابله با احساس طرد شدن و درمان آن در ارتباط با معشوق، دوست و خانواده را فرا بگیرید. این کتاب در پنج فصل نگاشته شده که عنوان آن‌ها عبارت است از «احساس تنهایی و افسردگی»، «ترس از طردشدگی و تنها ماندن در زندگی»، «روان‌شناسی ترس از طردشدگی و تنهایی مزمن»، «روان درمانی تنهایی»‌ و «راهبردهای مقابله با ترس از طردشدگی».

خواندن کتاب رنج تنهایی و طردشدگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کسانی که می‌خواهند رنج تنهایی و احساس طردشدگی در خود را کمتر کنند، پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب رنج تنهایی و طردشدگی

«در بسیاری از مواقع شما از تعداد زیادی روابط دوستانه و خانوادگی برخوردار هستید اما باز هم احساس تنهایی می‌کنید. این می‌تواند نتیجه اشکال در کیفیت ارتباط صمیمانه باشد. برای شناخت صمیمیت و افزایش آن به این موارد توجه کنید:

۱. خودتان را بیشتر بشناسید: شاید احساس کنید که چون دیگران شما را درک نمی‌کنند و یا آن که سلیقه و طرز تفکر شما با دیگران همخوان نیست باعث شده احساس تنهایی کنید. این دلایل شاید به ظاهر درست باشد ولی باید بپذیرید که نقش شما در تغییر این شرایط کم نیست. شما می‌توانید افراد مناسبی را برای روابطتان انتخاب کنید و یا با کسانی در ارتباط باشید که هم سلیقه و هم‌فکرتان باشند.

۲. علت مشکل خود را بیابید: علت عمده احساس تنهایی وجود روابط سطحی و بدون احساس صمیمیت است، اما معمولاً خصوصیاتی که در شما وجود دارد مانع ایجاد روابط صمیمانه می‌شود. این ویژگی‌ها می‌تواند شامل سبک ارتباطی پرخاشگرانه، عجول بودن، عدم اعتماد به دیگران و یا ترس از قضاوت شدن در برابر دیگران باشد. افسردگی از دیگر علت‌های احساس تنهایی است و درمان آن، خود منجر به رهایی از حس تنهایی می‌شود.

۳. موانع درونی را جست‌وجو کنید: برای گسترش ارتباط صمیمانه خود بهتر آن است، موانع درونی خود را برای صمیمیت پیدا کنید. برای این کار می‌توانید هر از گاهی از دوستانتان بپرسید که چه نکته مثبت و منفی در شما به رابطه با آن‌ها کمک کرده و یا مانع صمیمیت با آن‌ها شده است. همچنین با مراجعه به روانشناس یا مشاور و شرکت در جلسات گروه‌درمانی به تشخیص او می‌توانید به کشف این ویژگی‌ها در ارتباط با دیگران برسید.

۴. با افراد و گروه‌های هم‌سلیقه قرار بگذارید: یکی از راه‌های ساده آن است که در گروه‌های هم‌سلیقه خودتان عضو شوید و با این افراد برای فعالیت مشترک قرار بگذارید. اگر به کوه رفتن، کتاب خواندن، شعر، هنر، ورزش و یا هر سرگرمی دیگر علاقه دارید می‌توانید در گروه‌های آن‌ها عضو شوید و به افرادی که به نظرتان می‌رسد که سلیقه مشترکی با شما دارند پیشنهاد کنید که باهم آن را انجام دهید. امروزه با گسترش فضای مجازی و گروه‌های مختلف پیدا کردن افراد هم‌سلیقه بسیار ساده‌تر شده است. با ثبت‌نام در کلاس‌های هنری یا ورزشی هم می‌توانید احساس تغییر و رشد کردن داشته باشید و هم آن که محیطی برای خود فراهم می‌کنید که با افراد هم‌سلیقه خود در ارتباط باشید. در هیچ‌کجا مانند کلاس‌های گروهی نمی‌توانید افرادی را با سلیقه و علائق مشابه خود ملاقات کنید.

۵. با دوستان قدیمی یا اعضای خانواده وقت بگذرانید: یکی از راه‌های مؤثر دیگر مشخص کردن اهدافی برای گسترش صمیمیت در روابطتان است. برای این کار می‌توانید از اهداف کوچک شروع کنید و افرادی را مانند دوست قدیمی که مدتی است با او صحبت نکردید یا یک عضو خانواده شروع کنید. ما معمولاً تنها برای جنبه شغلی و تحصیلی خود برنامه‌ریزی می‌کنیم در حالی که دیگر زمینه‌ها نیز نیاز به برنامه دارد. این هفته به یک دوست قدیمی زنگ بزنید و یا به او پیامی بدهید. اگر می‌توانید با هم قراری بگذارید و به مرور خاطرات و احساسات گذشته خود بپردازید. از ترس‌ها و احساساتتان به او بگویید و به مکالمات سطحی بسنده نکنید.»

تاریخ برده داری و رهایی برده ها در ایران
معصومه رشاد
البلغة فی الحکمة
قطب الدین ابوالفضائل عبدالقادر بن حمزة بن یاقوت الأهری
چرا انقلاب کردیم؟
گروه تحقیق و تالیف انتشارات خادم الرضا (ع)
لابراتوار عضلات سرینی
برد استچونفلد
شرح زندگانی من جلد اول (بخش سوم: هم مکتبی‌ های من)
عبدالله مستوفی
جهان و زبان در اندیشه ویتگنشتاین
طالب جابری
نوشتاری از هفت اقلیم (اعماق)
محمدمهدی صادقی منش
روزی که دل نوشت