کتاب فرار از تو، به سوی تو
معرفی کتاب فرار از تو، به سوی تو
این رمان روایتی است از" فرار" ؛
فرار از تو، به سوی تو؛ تو که دوستت دارم ولی نباید!
مثل عشق مترسک به پرنده ی کوچکی که باعث گرسنگی اش بود!
فرار از خویش، منی پر از ترس، عجز و تردید؛ به سوی منی سرشار از شجاعت ، قدرت و یقین!
و فرار از قهر خداوند ،به سوی محبت و مهربانی او!
در این رمان ابتدا عشق پاک بین دو نوجوان روایت می شود که هرکدام بار مشکلاتی سخت در این دنیای سختگیر را به دوش می کشند. در بزرگسالی نیز همچنان بر عشق خود وفادار و گرفتارند ولی صلاح اندیشی و ترس از آینده، آن دو رو به سمت سرنوشتی جدا از هم، ماجراهایی دور از انتظار، در سرزمین هایی دور از هم سوق می دهد.
این رمان با عشق شروع می شود ولی با غافلگیری، برملاشدن رازها، انتقام و در نهایت دگرگون شدن شخصیت ها و زندگی ها ادامه می یابد، طوری که ژانر رمان به کلی وارد ژانری جنایی می شود
. و در بحبوبهی ماجراجویی های پر هیجان و اکشن داستان، دوباره عشق سر بر می آورد.
ذهن خلاق نویسنده عالی بود
کتاب خیلی خوبیه.همین که اتفاقات قابل پیش بینی نباشن باعث میشه ذهن آدم باز بشه. قلم خوب این کتاب آدمو دنبال خودش میکشونه.پر از تصویر سازی های جذابه.پیشنهاد میکنم
واقعا عالی .آدم واقعا شگفت زده میشه با خوندن این کتاب. قلم فوق العاده خانم محمدقاسمی با اتفاقات غیر قابل پیش بینی داستان آدمو سر کتاب میخکوب میکنه. پیشنهاد میکنم از دستش ندید.
وقتی کتاب را شروع کردم فکر نمیکردم تا این اندازه جالب باشه چون قسمت نمونه کتاب به نظرم خیلی بچه گانه بود و فقط به خاطر اعتماد به نظرات دیگران کتاب را خریدم ولی با عبور از دوفصل اول وتمام