کتاب اصول و مبانی تربیت بدنی
معرفی کتاب اصول و مبانی تربیت بدنی
کتاب «اصول و مبانی تربیت بدنی» نوشتۀ مرجان بهزادفر است و انتشارات فراگیر الوند آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب اصول و مبانی تربیت بدنی
فعالیت بدنی و ورزش به عنوان بخشی مکمل برای یک زندگی سالم همواره مطرح بوده است و بر سلامت جامعه در سرتاسر دنیا اثرات مفید میگذارد بنابراین یک بخش جدانشدنی از سیستمهای آموزشی است. شهرنشینی و زندگی ماشینی انسان را از طبیعت دور کرده و به شدت از فعالیت بدنی اش کاسته است به همین دلیل انسان عصر جدید تلاش میکند ورزش را با زندگی خود عجین کند و دولت ها هم تربیتبدنی و ورزش را در مدارس و دانشگاهها اجباری کردهاند.
تربیت بدنی و ورزش به عنوان بخش مهمی از نظام تعلیم و تربیت عملی در سطح جامعه، سهم زیادی در تندرستی و تربیت نسل جوان و دانشجویان کشور دارد، به همین دلیل متخصصان رشتۀ تربیت بدنی و علوم ورزشی، فعالیتهای حرکتی و ورزشی را از دورۀ دبستان تا پایان دانشگاه و حتی تا پایان عمر به صورت مستمر ضروری میدانند. از آنجا که بسیاری از دانشجویان رشتههای مختلف دانشگاهها پس از فراغت از تحصیل، روانۀ بازار کار و خدمات اجتماعی میشوند، برای انجام موفقیتآمیز وظایف خود، علاوه بر اینکه باید از تخصص و آمادگی شغلی و کارایی لازم برخوردار باشند، باید جسم و روح سالم و آمادگی جسمی کافی داشته باشند تا بتوانند خدمات تخصصی مطلوبی به مردم و جامعه ارائه دهند.
کتاب اصول و مبانی تربیت بدنی ۹ فصل دارد. عناوین فصل های کتاب عبارت است از: «فصل اول: کلیاتی در مورد اهمیت فعالیت بدنی و ورزش»، «فصل دوم: رشد مهارتهای حرکتی پایه در کودکان»، «فصل سوم: ورزش همگانی»، «فصل چهارم: اماکن و مبلمان ورزشی»، «فصل پنجم: استعداد یابی در ورزش»، «فصل ششم: مروري بر نقش ورزش و آمادگی جسمانی در سلامتی»، «فصل هفتم: دیابت و نقش ورزش در کنترل آن»، «فصل هشتم: کارکردهای رسانههای جمعی در توسعه و ترویج ورزش همگانی» و «فصل نهم: کارآفرینی و بازاریابی ورزشی».
خواندن کتاب اصول و مبانی تربیت بدنی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به علاقهمندان به ورزش و همچنین دانشجویان و متخصصان رشتۀ تربیت بدنی و علوم ورزشی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب اصول و مبانی تربیت بدنی
«تربیتبدنی یکی از نظامهای مهم تربیت اسلامی بوده که از پشتوانههای نیرومندی در قرآن کریم و سنت پاک، برخوردار است. چنان که رخدادهای زندگی اجتماعی نیاکان، در قبل و بعد از بعثت رسول خدا (ص) و در دوره خلفای راشدین، آکنده از وقایع ورزشی است و همواره از حمایت و تأیید مردم و پیشوایان و علمای دین برخوردار بوده است. فروسیه یا سوارکاری، نامی است که ورزش عربی در میان مسلمانان نخستین، بدان شناخته میشد. ایام العرب (حوادث و وقایع و جنگهای تازیان) و نیز سرودهها و سنت و میراث آنها که نسل به نسل منتقل شده، بیانگر میزان دلبستگی مسلمانان به ورزشهای شمشیربازی و مسابقه اسبسواری و بازیها هستند. اینها از فعالیتهای پسندیده و ستایش شده در اسلام است و حتی رسول خدا (ص) و خلفا و نیز برخی از صحابه و علما و فقها در طول تاریختمدن اسلامی، به انواع ورزشها میپرداختهاند.»
حجم
۲٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۵۹ صفحه
حجم
۲٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۵۹ صفحه