کتاب ۳۶۵ روز بدون تو
معرفی کتاب ۳۶۵ روز بدون تو
معرفی کتاب ۳۶۵ روز بدون تو
کتاب الکترونیکی «۵ روز بدون تو» (۵ Days Without You) نوشتهٔ آکیرا با ترجمهٔ آلهه رنجبر و نشر سروش برتر، مجموعهای از اشعار کوتاه و عاشقانه است که به تجربههای عاطفی پس از جدایی میپردازد. این اثر در قالب یادداشتهایی روزانه، احساسات نویسنده را در روزهای پس از پایان یک رابطه عاشقانه روایت میکند و به موضوعاتی چون دلتنگی، امید، پشیمانی و خاطرات مشترک میپردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ۳۶۵ روز بدون تو
این کتاب مجموعهای از اشعار و یادداشتهای کوتاه است که در قالب روزنگار، روایتگر پنج روز پر از احساس پس از جدایی یک عاشق از معشوق خود است. «۵ روز بدون تو» در فضایی معاصر و با زبانی امروزی، به دغدغههای عاطفی و ذهنی انسان پس از پایان یک رابطه میپردازد. نویسنده با بهرهگیری از فرم شعر آزاد و جملات کوتاه، لحظات تلخ و شیرین جدایی، امیدها و ناامیدیها، و کشمکشهای درونی را به تصویر میکشد. این اثر در سالهای اخیر توسط مترجمان و ناشران مختلف مورد توجه قرار گرفته و در دستهبندی شعر معاصر کانادایی جای میگیرد. فضای کتاب سرشار از حسرت، دلتنگی و مرور خاطرات است و مخاطب را با خود به سفری درونی میان خاطرات و احساسات میبرد.
چرا باید کتاب ۳۶۵ روز بدون تو را خواند؟
«۵ روز بدون تو» تجربهای نزدیک از احساسات پس از جدایی را به تصویر میکشد و با زبان ساده و بیپیرایه، مخاطب را به همدلی با نویسنده دعوت میکند. این کتاب فرصتی فراهم میکند تا خواننده با عواطف انسانی مانند دلتنگی، پشیمانی، امید و رهایی روبهرو شود و شاید بتواند بخشی از احساسات سرکوبشده یا ناگفتهٔ خود را در میان سطرهای آن بیابد. برای کسانی که به دنبال همدلی و فهم عمیقتری از تجربههای عاطفی هستند، این اثر میتواند دریچهای به سوی شناخت بهتر خود و روابط انسانی باشد.
خواندن کتاب ۳۶۵ روز بدون تو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به شعر معاصر، کسانی که تجربهٔ جدایی یا دلتنگی را پشت سر گذاشتهاند و افرادی که به دنبال بازتاب احساسات عمیق انسانی در قالب ادبی هستند، مناسب است. همچنین برای کسانی که در جستوجوی همدلی و آرامش پس از پایان یک رابطهاند، میتواند مفید باشد.
فهرست کتاب ۳۶۵ روز بدون تو
- روز اول: آغاز جدایی و شوک اولیه، مواجهه با واقعیت نبودن معشوق و حسرت خداحافظی بهتر. - روز دوم: پرسش از چرایی جدایی، مرور خاطرات مشترک و احساس سردرگمی. - روز سوم: دلتنگی، یادآوری نقشههای از دست رفته و حس بیارزشی. - روز چهارم: پذیرش تدریجی جدایی، امید به بازگشت و تردید در احساسات طرف مقابل. - روز پنجم: تلاش برای کنار آمدن با واقعیت، مرور خاطرات، امید به آینده و آرزوی خوشبختی برای معشوق. در ادامه، کتاب با یادداشتهایی در روزهای پس از این پنج روز ادامه مییابد و هر بخش، بازتابی از احساسات، خاطرات و کشمکشهای ذهنی نویسنده در مسیر رهایی از عشق گذشته است.
بخشی از کتاب ۳۶۵ روز بدون تو
«حق من خداحافظی بهتری بود. اگه نمیخواستی باهام بمونی چرا اونهمه باهام وقت میگذروندی؟ وحالا من گریونم، چون همهی اون نقشههایی که واسه زندگیمون میکشیدیم رو یادمه. نقشههایی که دیگه وجود ندارن. میدونم که هیچوقت واقعاً برات مهم نبودم. من میدونستم رابطهمون دووم نداره. از همون اولین باری که باهم حرف زدیم اینو میدونستم. ولی هنوز امید داشتم که حتی واسه یکبارم که شده، برام بمونی. نگرانم که هیچ چیز دیگهای نتونه بعد از تو دوباره حس عشق رو برام تداعی کنه.»