کتاب هومیوپاتی چیست؟: راهنمایی برای بیماران
خواندن نظراتمعرفی کتاب هومیوپاتی چیست؟: راهنمایی برای بیماران
«هومیوپاتی چیست؟» نوشتهی ام دبلیو مونینگ و س.ر وادیا است. این کتاب برای پزشکان و دانشجویانی است که مایل به پژوهش و آشنایی با شیوۀ کار در رشتۀ هومیوپاتی هستند.
درمان به روش هومیوپاتی یعنی درمان بر مبنای همگونی: همگون، همگون را درمان میکند (Similia Similibus Curentur). برخی از مردم و حتی پزشکانی که آشنا به این روش درمانی نیستند به اشتباه بر این باورند که هومیوپاتی یعنی درمان توسط داروهایی که منشأ طبیعی دارد با مقدار (Dos) بسیار ناچیز که برخی باز حتی تأثیر این داروها را در اثر تلقین بیمار به خود میپندارند. این رشته برای دانشجویان رشتههای پزشکی، دندانپزشکی، دامپزشکی و داروسازی مناسب است.
هانمن، بنیانگذار هومیوپاتی، سالها قبل از کشف این روش درمانی، افشرۀ گیاهان تازه را به صورت محلول در الکل به نسبت ۱/۲ و ۱/۳ (یک بر دو یا یک بر سه) به بیماران خود تجویز میکرد تا این که با کشف هومیوپاتی و دینامیزیرن و پوتنسیرن کردن همین داروها، قدرت شفابخش آنها را بیشتر و مؤثرتر کرد. با حل کردن افشرۀ گیاهان در الکل، هانمن توانست خاصیت گیاهان شفابخش را برای مدتهای طولانی به صورت طبیعی حفظ کند. با وجودی که برای نخستین بار قانون همگون درمانی به صورت یک روش علمی دارو درمانی توسط هانمن به اثبات رسید، لیکن پیش از و در تاریخ پزشکی کهن از این نوع شیوۀ درمانی نام برده شده است. تیشنر در کتاب خود تحت عنوان تاریخ هومیوپاتی چنین عنوان میکند: «عملکرد جادویی هومیوپاتی عملکردی است سحرآمیز از نیروی همگونی.»
امروزه نیز هنوز در اقوام بومی و جوامع سنتی گاهی شاید این گونه روشهای درمانی هستیم.
قابلمه را فراموش کن! (اگر میخواهی سالم شوی و عمر طولانی داشته باشی)
هلموت واندمیکر
اخلاق مهار جنگ (دفتر اول)مرتضی رحیمی نژاد
چرا شما را نمی گیرن و آخرش چی میشه؟صادق زیباکلام
داستان بدن انساندانیل لیبرمن
ما هیچ نمی دانیمجورج چم
قواعد حداقل استاندارد سازمان ملل متحد برای رفتار با زندانیان (قواعد نلسون ماندلا)نشریه جنرال اسمبلی
پاییز باب همایونمحمد محمودی
سرمایه داری مردیانیس واروفاکیس
بنیان های خیر عمومی؛ سبک زندگی خداگونهمحمد باقریان
این خرافات رو نخونید، بنده پزشک هستم و به صراحت عرض میکنم هیچ کدوم از مطالب هومیوپاتی پایه ی علمی نداره... فقط کلاهبرداریه
کتاب مفیدی است