کتاب مدیریت مسائل عمومی
معرفی کتاب مدیریت مسائل عمومی
کتاب مدیریت مسائل عمومی نوشتۀ سیدمهدی الوانی و میثاق شلویری و موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه ریزی آن را منتشر کرده است. کتاب مدیریت مسائل عمومی، به بعدی جدید در مدیریت مدیران عصر ما پرداخته، در این کتاب بیان میشود که مدیران باید علاوه بر مهارتهای فنی، اداری و انسانی به مهارتهای ادارۀ مسائل اجتماعی نیز مجهز شوند و مسائل جامعه را جزء اهداف سازمانی خود بیگارند.
درباره کتاب مدیریت مسائل عمومی
در ادبیات و متون سنتی مدیریت، وظایفی چون برنامهریزی، ساماندهی و نظارت برای مدیران موفق از الزامات اولیه بوده و بعدها نیز نقشهای دیگری چون نقش تصمیمگیری، نقش ارتباطی و اطلاعاتی برای مدیران مطرح شد. اما جدایی سازمان از محیط اجتماعی و مشغول شدن مدیران به اهداف سازمان و بیالتفاتی آنان به مسائل اجتماعی موجب گشوده شدن باب جدیدی در مدیریت شده است که آن را مدیریت مسائل اجتماعی یا مسئولیت اجتماعی برای مدیران نام نهادهاند. مدیران امروز باید ابعاد اجتماعی و عمومی حرفۀ خود را شناخته و از آثار سازمان خود بر محیط اجتماعی آن آگاه باشند. آنان باید علاوه بر وظایف سنتی به وظایف جدید نیز توجه کنند که همانا مدیریت مسائل اجتماعی و عمومی و مسئولیتپذیری در برابر جامعه و عامه مردم قسمتی از آن است. در این مقاله کوشش شده تا ابعاد مختلف این مسئله بررسی شود. کتاب حاضر، با موضوع مدیریت مسائل عمومی در شش فصل نگاشته شده است. فصل یکم به توصیف مدیرت مسائل عمومی میپردازد. فصل دوم مسئولیت اجتماعی مدیران را مطرح میسازد. فصل سوم و چهارم به اخلاق و مدیریت ذینفع مدار اختصاص یافته است. فصل پنجم توسعه پایدار را بررسی کرده است و فصل آخر سرمایه اجتماعی و مدیریت مسائل عمومی را ارائه مینماید. در نگارش مطالب، تلاش شده است که سادگی و روانی متن حفظ شود. مؤلفان برآنند که با این کتاب خلأ متون فارسی در این موضوع را برطرف کنند.
خواندن کتاب مدیریت مسائل عمومی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب برای مدیران و افراد علاقهمند به مسائل مدیریتی بسیار مفید و کمک کننده است.
بخشی از کتاب مدیریت مسائل عمومی
«بهترین نقطه برای شورع بحث دربارۀ مدیریت مسائل عمومی، صحبت دربارۀ ماهیت مسائل عمومیای است که بر سازمان اثر میگذارند. مفهوم مدیریت مسائل عمومی در ابتدا شاید این نکته را برساند که مسائل عمومی موضوعی تازه و متفاوت با مسائلی است که از وظایف سنتی سازمان نشأت گرفتهاند؛ در حالی که مسائل عمومی از دل فشارهای ایجاد شده به وسیلۀ مشکلاتی برآمده است که بر خواستههای جامعه تأثیر میگذارند. برای مواجهۀ موفقیتآمیز با مسائل عمومی، به یک سلسله از فعالیتها نیاز داریم که از آنها یه نام «مدیریت مسائل عمومی» یاد میکنیم...»
حجم
۳٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۹۳ صفحه
حجم
۳٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۹۳ صفحه