کتاب فناوری
معرفی کتاب فناوری
کتاب فناوری نوشتۀ جمعی از نویسندگان و ترجمۀ حسن سالاری، با ویراستاری مرضیه کاظمی ارائه شده است و انتشارات شهر قلم آن را منتشر کرده است. این کتاب بیشتر مناسب گروه سنی «د» و «ه» است.
درباره کتاب فناوری
کتاب مصور فناوری در ۴ بخش براساس دانشنامهٔ بریتانیکا کودکان و نوجوانان را با فناوریهای روز دنیا از جمله نانو رباتها، آیپاد، فیلمهای سهبعدی، دوربینهای دیجیتال و ... آشنا می کند. عنوان این ۴ بخش به ترتیب عبارتاند از: کاربردهای روزانه، اختراعات پیشرونده، دانش و تندرستی و فناوری پیشتاز
خواندن کتاب فناوری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
نوجوانانی که علاقهمند هستند دربارۀ فناوری بیشتر بدانند اما حوصلۀ خواندن متنهای طولانی را ندارند و دیدن تصاویر برایشان جذاب است، از خواندن کتاب فناوری لذت خواهند برد. حتی اگر شما نوجوان نیستید اما در مورد فناوری کنجکاو هستید و دوست دارید اطلاعاتی دربارهٔ فناوری به زبان ساده کسب کنید؛ این کتاب را بخوانید.گفتنی است کتاب فناوری بیشتر مناسب گروه سنی «د» و «ه» یعنی نوجوانان ۱۰ تا ۱۶ سال است.
بخشی از کتاب فناوری
«آیپاد:
«این بخش چندرسانهای پیچیده از نسل پنجم را شرکت اپل در ۲۰۰۱ م عرضه کرد که به کاربران امکان فروش و پخش ۸۰ گیگ موسیقی، فیلم و تصویر در شکلهای مختلف را میدهد. همچنین به ما امکان داد تا اطلاعات را از رایانههای پیچیده به رایانههای شخصی انتقال دهیم. این آیپاد میتواند فایلهای جدید را از آیتونز بارگیری کند که نرمافزار مبادلهای ساخت شرکت اپل است. این نرمافزار برای مدیریت دادههای پیچیده به کار میرود و به کاربران امکان میدهد فایلهایی را از کتابخانهای با بیش از ۳ میلیون صدا و ۳۰۰۰ ویدئو خریداری کنند.»