کتاب خرگوش از آن جا می آید!
معرفی کتاب خرگوش از آن جا می آید!
کتاب خرگوش از آن جا می آید! نوشته آلیس پانتر مولر و ترجمه لیلا قنبریان توسط نشر شهر قلم منتشر شده است. این کتاب بخشی از مجموعهی لوتا و زندگی پرماجرا است و داستانی کودکانه و پرهیجان را روایت میکند که برای گروه سنی ب و ج مناسب است. روایت ماجراهای روزمره، دوستیها و تلاش برای یافتن سرگرمیهای تازه محور اصلی این داستان است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب خرگوش از آن جا می آید!
کتاب خرگوش از آنجا میآید! (لوتا و زندگی پرماجرا) اثری داستانی و کودکانه است که با زبانی طنزآمیز و نگاهی به زندگی روزمرهی کودکان ماجراهای دختری به نام لوتا را دنبال میکند. آلیس پانتر مولر این کتاب را در قالب دفتر خاطرات نوشته و وقایع را از زاویهی دید اولشخص روایت کرده است. ساختار کتاب بهگونهای است که هر فصل یا بخش رویداد یا ماجرایی تازه را به تصویر میکشد و با تصویرگریهای رنگی و جذاب همراه شده است.
داستان در فضای مدرسه، خانه و جمع دوستان لوتا میگذرد و دغدغههای کودکان، رقابتها، حسادتها و تلاش برای پیداکردن سرگرمیهای جدید را به تصویر میکشد. این اثر بخشی از مجموعهای است که هر جلد آن به ماجرایی تازه از زندگی لوتا میپردازد و با نگاهی شوخطبعانه دنیای کودکان را بازتاب میدهد.
خلاصه کتاب خرگوش از آن جا می آید!
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان با بیماری آبلهمرغان لوتا آغاز میشود؛ او مجبور است چند روزی را در خانه بگذراند و دنبال سرگرمی تازهای برای فرار از کسالت بگردد. لوتا با دوست صمیمیاش چینه فهرستی از سرگرمیهای هیجانانگیز تهیه میکند، اما بیشتر آنها غیرقابلدسترس هستند. در ادامه آنها تصمیم میگیرند پاتیناژ را امتحان کنند و وارد ماجراهایی در مدرسه و میان دوستانشان میشوند. رقابت با برنیکه و گروه دختران ۸، تلاش برای شرکت در فیلمی با بازیگر نوجوان محبوب و تجربههای عجیب در کلاس فلوت بخشی از اتفاقات روزمرهی لوتا هستند.
نقطهی اوج داستان زمانی رخ میدهد که لوتا و دوستانش با شعبدهبازی پاول بهطور غیرمنتظرهای یک خرگوش واقعی را از کلاه بیرون میآورند. این اتفاق باعث میشود ماجراهای تازهای برای گروه دوستان رقم بخورد و لوتا به این فکر بیفتد که شاید شعبدهبازی سرگرمی جدیدش باشد. در طول داستان لوتا با چالشهای دوستی، حسادت، رقابت و جستوجوی هویت فردی روبهرو میشود و هر بار با نگاهی طنزآمیز و کودکانه به مسائل واکنش نشان میدهد.
چرا باید کتاب خرگوش از آن جا می آید! را بخوانیم؟
این کتاب با روایت طنزآمیز و صمیمی دنیای کودکان و دغدغههایشان را بهتصویر میکشد. ماجراهای لوتا و دوستانش بهویژه تلاش برای یافتن سرگرمیهای تازه و مواجهه با چالشهای روزمره برای مخاطب کودک و نوجوان قابلدرک و همذاتپندارانه است. تصویرگریهای رنگی و جذاب بههمراه روایت پرجنبوجوش خواندن این کتاب را به تجربهای سرگرمکننده و آموزنده تبدیل میکند. کتاب به موضوعاتی مانند دوستی، رقابت، اعتمادبهنفس و پذیرش تفاوتها نیز میپردازد و میتواند به رشد اجتماعی و عاطفی کودکان کمک کند.
این کتاب برای کودکان و نوجوانانی که به داستانهای ماجراجویانه و طنز علاقه دارند، مناسب است؛ بهویژه برای کسانی که با موضوعاتی مانند دوستی، رقابت در مدرسه، جستوجوی سرگرمی و تجربههای تازه روبهرو هستند. والدین و مربیانی که بهدنبال کتابی برای تقویت مهارتهای اجتماعی و عاطفی کودکان هستند نیز میتوانند این اثر را انتخاب کنند.
بخشی از کتاب خرگوش از آن جا می آید!
«امروز نباید به مدرسه میرفتم. خب چون آبلهمرغان گرفتهام! درواقع آبلهمرغانها خیلی واحال هستند. چون آدم اصلا احساس بیماری نمیکند، با وجود این میتواند در خانه بماند. منتها خارششان خیلی افتضاح است. و مامان همیشه میگوید آدم نباید آنها را بخاراند، وگرنه جای زخمشان میماند. علاوه بر این، از سهشنبهی پیش تابهحال مریض هستم و حالا دیگر کمکم نمیدانم چهکار باید بکنم. یک کتاب خواندهام و تلویزیون هم تماشا کردهام. علاوه بر اینها: یک کتاب دیگر خواندهام. سعی کردهام با فلوت هندیام مگسی را افسون کنم. اما مگسها حیوانات کودنی هستند که خوب افسون نمیشوند. از پنجره بیرون را تماشا کردهام. پنجره را باز کردهام و برای پولی، سگ خانم زگه برشت، میومیو کردهام. لباسخوابهای برادرهایم را بههم گره زدهام. و عکسی از خودم و آبلهمرغانها کشیدهام. اما برادرهای کلهپوکم وقتی عکس را دیدند، فقط خندهی بیمزهای کردند. یاکوب گفت جوشهایم تا پاهایم رسیدهاند و سیمون گفت آنها جوش نیستند، بلکه خیارکهای طاعونیاند و خیلی واگیردارند. این دو نفر هیچچیز سرشان نمیشود!»
کتاب خوبی هست من نسخه ی اولش رو گرفتم اما بعدش طاقچه رو پیدا کردم خیلی خوب است