دانلود و خرید کتاب مبلمان شهری و سیمای شهر علی حمزهء نفت چالی
تصویر جلد کتاب مبلمان شهری و سیمای شهر

کتاب مبلمان شهری و سیمای شهر

دسته‌بندی:
امتیاز:
۱.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب مبلمان شهری و سیمای شهر

کتاب مبلمان شهری و سیمای شهر نوشتۀ علی حمزه نفت چالی و ویراستاری محدثه طهماسبی فر و مائده آخوندی است. این کتاب را انتشارات هورین منتشر کرده است.

درباره کتاب مبلمان شهری و سیمای شهر

یکی از مباحث مهم و درعین‌حال جدید بحث مدیریت شهری است، می‌توان گفت مدیریت شهری عامل اصلی و تعیین‌کننده کارایی و موفقیت شهرها به‌ویژه کلان‌شهرها است که مدیریت در شهرها به عموان یک سیستم پیچیده و متنوع باهدف سیاست‌گذاری و اجرای برنامه‌ها عمل می‌کند. این مسئله در کشورهای درحال‌توسعه در راستای استقرار و نهادینه‌سازی در جوامع مدنی و سیاست‌های مربوطه است که می‌بایستی با کنش متقابل سازمان‌ها و نهادها رسمی و غیررسمی و مشارکت مردمی همراه باشد؛ بنابراین در تحقیق حاضر با تحلیل تعاریف مربوط و بررسی شیوه مدیریت در ایران و کشورهای توسعه‌یافته به تمایزها و نکات مهم موفقیت آنها با استفاده از روش توصیفی مطالعات کتابخانه‌ای و تحلیلی به مقایسه آنها پرداخته شده است که در کل بیانگر ضرورت مشارکت و همکاری تمامی نهادهای رسمی و غیررسمی و جامعه مدنی در تصمیم‌گیری برنامه‌ریزی و اجرا است. امروزه مدیریت شهری عامل اصلی و تعیین‌کننده موفقیت شهرها شناخته می‌شود و هدف آن سیاست‌گذاری و اجرای برنامه‌ها است. شهرها به‌عنوان یک سیستم و نظام اجتماعی پیچیده و متنوع نیازمند به مدیریت سازمان‌یافته‌ای (مدیریت شهری) برای تعیین و دستیابی به اهداف و هماهنگی فعالیت‌ها است؛ ازاین‌رو به دلیل گستردگی و میان‌رشته‌ای بودن سیستم مدیریت شهری به‌مثابه یک سیستم باز عوامل مختلفی در آن دخالت دارد که بدون شناخت این سیستم نمی‌توان عناصر و روابط را در جهت اهداف آن تغییر شکل داد. مدل مدیریت شهری یکی از موضوعات کلیدی در ارتباط با نحوه اداره شهرهاست. تجربیات جهانی نشانگر کاربرد مدل‌های گوناگون اما برخوردار از تعریف ویژگی‌ها و چارچوب نهادی و قانونی مشخص است.

خواندن کتاب مبلمان شهری و سیمای شهر را به چه کسانی پیشنهاد می‌‌کنیم

کتاب طراحی فضاهای شهری برای افراد علاقه‌مند به معماری و دانشجویان این رشته مناسب است.

بخشی از کتاب مبلمان شهری و سیمای شهر

«تاریخچه مدیریت شهری

تاریخچه مدیریت شهری در برنامه‌ریزی اجتماعی از دهه ۱۹۶۰ میلادی رواج یافت. در آن دهه دولت و مدیران شهرهای بزرگ دریافتند که ناآرامی‌های اجتماعی مانند، قومی نژادی و طبقاتی؛ تهدیدی برای پایداری اقتصادی و سیاسی در شهرها. است ازاین‌رو، مقوله برنامه‌ریزی اجتماعی اقبال و رواج یافت. در واقع برنامه‌ریزی اجتماعی به‌عنوان نشانه‌ای از برابری‌طلبی و مشارکت‌جویی دولت و مدیران شهر تفسیر شد.

بااین‌حال نقطه شروع مدیریت شهری به معنای نوین آن را بایستی در تحولات دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی جست. در این زمان و پس از دوره رکود نسبی دهه ۸۰ مضامین و مفاهیم جدیدی در ارتباط با نقش و وظایف دولت‌ها به وجود آمد و دولت رفاهی که در دهه ۷۰ ناکارآمدی خود را در مواجهه با رخدادهای جاری در زمینه‌های فنی و اجتماعی نشان داده بود جای خود را به دولت حداقلی داد و دولت‌های محلی در پرتو مدیریت نوین دولتی به توانمندساز بدل شدند فرایند تمرکززدایی نیز در تبدیل مدیریت شهری به یک فعالیت قدرتمند و دارای اختیارات قانونی سرعت بخشید. در گام آخر تحلیل اندیشه‌های پوزیتیویستی در مقابل تفکرات انتقادی و ساختارگرایانه در حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی و شکست راه‌حل‌های همسان در نقاط مختلف که از روی نمونه‌های غربی الگوبرداری شده بودند به‌عنوان نمونه طرح‌های اقتصادی در آمریکای لاتین و تأکید بر حل مشکلات به‌صورت محلی در اهداف توسعه هزاره سبب تقویت بیش‌ازپیش مدیریت شهری علی‌الخصوص در کشورهای درحال‌توسعه شد.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۹۴۶٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۱۰ صفحه

حجم

۹۴۶٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۱۰ صفحه

قیمت:
۴۹,۰۰۰
تومان