کتاب بهانهها را رها کنیم!
نویسنده:وین دایر
مترجم:پروین ادیب
انتشارات:بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه
دستهبندی:
امتیاز:
از ۸ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب بهانهها را رها کنیم!
«بهانهها را رها کنیم!» نوشتهی دکتر وین دایر(۲۰۱۵-۱۹۴۰) نویسنده و سخنران انگیزشی آمریکایی است و به این پرسش پاسخ میدهد که چگونه میتوانیم عادتهای دیرینه خود ویرانی را تغییر دهیم.
نویسنده در باره نوشتن این کتاب اینگونه توضیح میدهد:
رها کردن بهانهها! تحت تأثیر شاهکار برجسته لائوـ تهزو تألیف شده است. از آنجا که تائو ته چینگ به من آموخت که چه طرز فکری با خویشتن متعالی من سازگار است، از او کمک گرفتم تا بدانم چگونه میتوانم عادات دیرینه خود را تغییر دهم. من دریافتم صرف دانستن این نکته که چگونه باید بیندیشیم لزوماً بدین معنا نیست که میتوانیم عادات دیرینهمان را کنار بگذاریم. از اینرو به مطالعه تعالیم عرفانی لائوـ تهزو پرداختم تا از آن برای کنار گذاشتن عادات و افکار کهنهای که به شکل عذر و بهانه خود را نشان میدهند، کمک بگیرم. در طول نوشتن کتاب احساس کردم که نیروی قدرتمندتری از من مرا به جلو میراند. روش رها کردن بهانهها! با نوعی همکاری میان من و مردی به نام لائوـ تهزو، که حدود ۲۵۰۰ سال پیش زندگی میکرد، شکل گرفت.
این روش کارساز است! پرسشهای هفتگانهای را که زیربنای این روش تازه و مهیج است با بسیاری از مردم در میان گذاشتهام و در کمال شگفتی شاهد تغییرات چشمگیری که در افکار من ـ و آنها ـ به وجود آمده است بودهام. با تحقیق در مورد حمایتهایی که افراد سالیان سال با آنها بزرگ شدهاند، که گاه ریشه در دوران کودکی آنها دارد، و با قرار دادن این افکار کهنه در مراحل هفتگانه الگوی فوق، متوجه شدم که این بهانهها به تدریج رنگ میبازند و افکاری جانشین آن میشوند که با حرارت و حتی با فریاد میگویند: بله، شما میتوانید هر نوع بهانهای را کنار بگذارید، صرفنظر از این که فرایند این خطا و اشتباه چقدر طولانی بوده است!
سرنخ زندگی را در دست بگیرید
آخرین دخترنادیا مراد
اولالارابرت لوییس استیونسن
در ستایش تاریکیخورخه لوییس بورخس
کاساندرای زیباجین آستن
این کتاب فوق العاده است، باعث شد بهانه هارو کنار بذارم تلاش کنم و به هدفی که داشتم رسیدم، رسیدن به هدفم رو واقعا مدیون این کتاب دکتر وین دایر هستم
عالی 👌 اوایلش شاید به نظر برسه داره خیلی تکرار میکنه, ولی همین تکرار ها به مرور تاثیر میذاره. هرچه جلوتر برید کتاب بهتر و بهتر میشه, تا اینکه به خودتون میاین میبینین تو خیلی از مسائل تغییر کردین بدون اینکه
به شدت تکراری و بی کاربرد اولین باری که خودن کتابهای روانشناسی موفقیت رو آغاز کردم سراغ وین دایر آمدم این کتاب من رو از خوندن دیگر کتابهای وین دایر منصرف کرد