کتاب بازارها، نهادها و ابزارهای مالی
معرفی کتاب بازارها، نهادها و ابزارهای مالی
کتاب «بازارها، نهادها و ابزارهای مالی» نوشتۀ سیدمحسن موسوی و موسی احمدی است و انتشارات بورس آن را منتشر کرده است. موضوع کتاب معرفی و بررسی شاخصها، تهدیدها و آسیبشناسی بازار سرمایۀ کشور است.
درباره کتاب بازارها، نهادها و ابزارهای مالی
بازار سرمایه از ارکان اصلی رشد و توسعۀ کشور است و نقش کلیدی آن را نمیتوان نادیده گرفت. به همین دلیل توجه به عواملی که نظم عمومی و اقتصادی کشور را به هم میزند بسیار حائز اهمیت است. مطالعات و بررسیهای کمی دربارۀ تهدیدهای اقتصادی انجام شده است یعنی تابهحال بررسی دقیقی که نقشۀ راه ارائه بدهد و بتواند روشهای مداخلۀ اقتصادی علیه جمهوري اسلامی ایران را تحلیل کند وجود نداشته است. کتاب بازارها، نهادها و ابزارهای مالی، به معرفی شاخصها، تهدیدها و آسیبشناسی بازار سرمایۀ کشور از منظر تحریمها و تهدیدهای اقتصادی میپردازد.
سیدمحسن موسوی و دکتر موسی احمدی در کتاب بازارها، نهادها و ابزارهای مالی تلاش کردهاند تا وضع موجود بازار سرمایۀ کشور را بررسی و آسیبشناسی کنند، تهدیدهای اقتصادی در خصوص بازار سرمایۀ کشور را موردبحث قرار دهند، نقشۀ تهدیدهای بالقوۀ اقتصادی در سطوح خرد و کلان اعم از نهادها، قوانین و سیاستگذاریها را به خوانندگان ارائه دهند و اثرگذاری و همافزایی تهدیدهای اقتصادی علیه بازار سرمایۀ کشور را تحلیل کنند.
کتاب بازارها، نهادها و ابزارهای مالی ۵ فصل دارد. «فصل اول: کلیات»، «فصل دوم: معرفی بازارها، نهادها و ابزارهاي مالی»، «فصل سوم: مفاهیم مرتبط با اقتصاد مقاومتی»، «فصل چهارم: بررسی وضعیت موجود و آسیبشناسی بازارها، نهادها و ابزارهاي مالی» و «فصل پنجم: تهدیدهاي اقتصادي؛ بازارهاي مالی و راهکارهاي پدافند غیرعامل».
خواندن کتاب بازارها، نهادها و ابزارهای مالی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به علاقهمندان به اقتصاد، فعالان بازار سرمایه و دوستداران کتابهای حوزۀ مدیریت و کسبوکار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب بازارها، نهادها و ابزارهای مالی
«بازار مالی مکانیزمی است که طی آن محصولات و خدمات مالی مورد معامله قرار میگیرد. بازارهاي مالی امروزه از بخشهای حیاتی اقتصاد کشورهاست که با رشد و توسعه اقتصاد همواره این بازارها جایگاه گستردهتر و مهمتری یافتهاند. بازارهاي مالی همواره به شکل سازمانیافتهتری در اقتصاد کشورها حضور دارند و نقش آن در زمینه توسعه از اهمیت بیشتری برخوردار میشود. بازارهای مالی با هدایت سرمایهها و پسانداز مردم راه توسعه و ایجاد شغل و افزایش سطح رفاه عمومی را هموار میکند. نقش اساسی بازارهای مالی کاهش هزینه سرمایه و افزایش بازدهی سرمایه میباشد. از طرف دیگر میتوان نقش بازارهاي مالی را جمعآوری منابع مالی با کمترین هزینه و در دسترس قراردادن آنها براي نیازهای سرمایهگذاری و جلوگیری از خواب سرمایهها و ایجاد تحرک مناسب و بالا در منابع مالی بیان نمود. بازارهای مالی امکان مبادلات و جابهجایی منابع مالی را در کمترین زمان ممکن و با کمترین هزینه و بیشترین سرعت و کارایی فراهم میکنند.»
حجم
۶٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۳۳۶ صفحه
حجم
۶٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۳۳۶ صفحه