معرفی کتاب هدیه پرماجرا
کتاب هدیه پرماجرا (A job for Jenny Archer) نوشته الن کانفورد و با ترجمه علی اسماعیل پور، توسط انتشارات بورس منتشر شده است. این کتاب داستانی برای کودک و نوجوان است که با روایتی طنز و آموزنده، مفاهیم مالی و مهارتهای مدیریت پول را بازگو میکند. محوریت داستان حول تلاشهای دختری به نام جنی آرچر برای تهیهی هدیهای برای مادرش شکل میگیرد و در خلال ماجراها، موضوعاتی مانند کسب درآمد، پسانداز، قرضگرفتن و ارزش واقعی پول به تصویر کشیده میشود. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب هدیه پرماجرا اثر الن کانفورد
کتاب هدیه پرماجرا اثری داستانی است که در قالب رمان کوتاه برای کودکان و نوجوانان نوشته شده است. الن کانفورد، نویسندهی کتاب، با انتخاب شخصیت اصلی دختری به نام جنی آرچر، ماجرایی ساده اما پر از نکات آموزشی را روایت کرده است. داستان در فضای خانوادگی و محلهای کوچک میگذرد و دغدغههای روزمرهی یک کودک دربارهی پول، هدیهدادن و استقلال مالی را به تصویر میکشد.
ساختار کتاب هدیه پرماجرا به قلم الن کانفورد بر پایهی روایت خطی و ماجراهای پیدرپی استوار است و هر فصل، چالشی تازه را پیش روی جنی قرار میدهد. این کتاب در سال ۱۹۸۸ منتشر شده و از آن زمان بهعنوان یکی از منابع مناسب برای آموزش مفاهیم مالی به کودکان شناخته میشود. تصویرگری الهام رحیمی نیز به جذابیت و فهم بهتر داستان کمک کرده است.این اثر با زبانی ساده و طنزآمیز، نهتنها سرگرمکننده است بلکه بهگونهای غیرمستقیم، مهارتهای زندگی را به مخاطب خود منتقل میکند.
خلاصه داستان هدیه پرماجرا
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان کتاب هدیه پرماجرا با معرفی جنی آرچر آغاز میشود، دختری که تنها ۲۷ سنت پول دارد و آرزو دارد برای تولد مادرش یک پالتوی خز بخرد. او با دوستش ویلسون دربارهی این آرزو صحبت میکند و متوجه میشود که برای رسیدن به هدفش باید راهی برای کسب درآمد پیدا کند. جنی ابتدا تصمیم میگیرد با آموزش سگها پول دربیاورد و حتی برای این کار برنامهریزی میکند، اما با چالشهایی مانند بیاعتمادی همسایهها و ترس ویلسون از سگها روبهرو میشود.
تلاشهای جنی برای پیداکردن شغل و کسب درآمد، او را بهسمت ایدههای مختلفی مانند پرستاری از کودکان و حتی فروش خانه میکشاند. در هر مرحله جنی با موانع و ناکامیهایی مواجه میشود، اما دست از تلاش برنمیدارد. او یاد میگیرد که ارزش واقعی هدیه در نیت و تلاش نهفته است، نه در قیمت آن. درنهایت، جنی با کمک اطرافیان و با استفاده از خلاقیت خود، موفق میشود هدیهای مناسب برای مادرش تهیه کند و در این مسیر مفاهیمی مانند استقلال مالی، ارزش کار و اهمیت پسانداز را تجربه میکند. داستان با لحنی شیرین و ماجراهایی پرکشش، مخاطب را با دنیای کودکی و دغدغههای مالی آن آشنا میسازد.
چرا باید کتاب هدیه پرماجرا را بخوانیم؟
این کتاب با روایت داستانی جذاب و شخصیتپردازی ملموس، مفاهیم مالی و مهارتهای مدیریت پول را بهگونهای قابللمس برای کودکان و نوجوانان مطرح میکند. کتاب هدیه پرماجرا نهتنها سرگرمکننده است، بلکه به مخاطب خود کمک میکند تا با چالشهای واقعی زندگی مانند کسب درآمد، پسانداز، قرضگرفتن و ارزش هدیه آشنا شود. خواندن این کتاب فرصتی برای آشنایی با اهمیت تلاش، خلاقیت و استقلال در مواجهه با مشکلات روزمره است.
خواندن کتاب هدیه پرماجرا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعهی کتاب هدیه پرماجرا برای کودکان و نوجوانانی که میخواهند با مفاهیم ابتدایی مدیریت مالی، کسب درآمد و ارزش واقعی هدیه آشنا شوند، مناسب است. این اثر به والدین و مربیانی که بهدنبال راهی برای آموزش غیرمستقیم مهارتهای مالی به فرزندان خود هستند، توصیه میشود.
بخشی از کتاب هدیه پرماجرا
«جنی آرچر مشکل مالی داشت. به دوستش، ویلسون گفت: من هیچ پولی ندارم؛ فقط ۲۷ سنت برای خودم دارم. ویلسون پرسید: میخوای با پولت چکار کنی؟ -میخوام برای تولد مامانم یک پالتوی خز بخرم. ویلسون گفت: وای، چه جالب! قیمتش حداقل یک میلیون دلاره! جنی گفت: نه، یک میلیون نیست. ویلسون بهترین دوست جنی، یک سال از او کوچکتر است و چیز زیادی هم درباره پول نمیداند. ویلسون گفت: حتی اگه صد دلار هم باشه، تو نمیتونی بخریش. جنی آهی کشید و گفت: میدونم؛ من هیچ چیزی نمیتونم بخرم. ویلسون پرسید: شما فقیرید؟ جنی یک دسته از موهای قهوهایش را گرفت و دور انگشتش پیچید و گفت: آره، حدس میزنم فقیر باشیم؛ هر وقت که از مامانم میخوام یه چیزی برام بخره، میگه خیلی گرونه! ویلسون میدانست که وقتی جنی ناراحت است یا شدیداً فکر میکند موهایش را دور انگشتش میپیچد. ویلسون گفت: یه پالتوی خز یه کم گرونه. جنی گفت: میخوام یه دونه بخرم که وقتی مامانم اونو بپوشه، دیگه احساس فقیر بودن نکنه.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب هدیه پرماجرا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | هدیه پرماجرا |
| عنوان انگلیسی: | A job for Jenny Archer |