کتاب کوچه عاشقی نصرالله قادری + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب کوچه عاشقی

کتاب کوچه عاشقی

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب کوچه عاشقی

«کوچه عاشقی» نوشته نصرالله قادری(-۱۳۳۹)، کارگردان،منتقد ، نویسنده و مدرس سینما و تئاتر است. «کوچه عاشقی» نمایشنامه‌ای طنز است و گفتار خاصی دارد. گاهی شعرگون است و گاهی نثر عامیانه‌ای دارد. در هم‌ریزی این گفتار کاملاً آگاهانه صورت پذیرفته است و «آشفتگی» هماهنگ آن از سر گرفتار شدن در تنگی قافیه نبوده است. این نمایش‌نامه به مناسبت نخستین جشنواره هنری عدالت و امید منتشر شد و نخستین بار در این جشنواره اجرا شد. در بخشی از این نمایش‌نامه می‌خوانیم: عبدل: ماشالله، لاحول و لا... بترکه چشم حسود و حسد. از مثبتات علوم مخفیه یکی رنگ رخساره است که ماشالله... لاله: ... هی عبدل چلغوز شاخت رو از ما بکش، من خوش ندارم شکار بشم. عبدل: تو صیادی و من صیدم، شکار دست و پا بسه منو صیاد باشی تو! لاله: گمشو که دل و دماغ ندارم ریخت نحس تو ببینم! از خراسون تا اینجا افتادی پی‌ام که چی؟ عبدل: که رهام کنی از بند که نمی‌کنی! [سکوت] خورده ته دیگ؟ لاله: مفتشی؟ عبدل: مقصرم! تلخی نکنی برات یه لقمه دارم چرب و چیلی، گلوگیر! لاله: سق بزن که ریقت در نیاد!
ذهنیت جهانی استراتژی مدیریت با هوش مصنوعی
آقای سیب‌ زمینی و خانم هویج، دست و دل باز یا دست و دل بسته
فرانک کلابی
فلسفه خرافات
سیدیحیی یثربی
سفالوکس، ماهی مرکب رایانه‌ای (چهارگانه‌ی اول ورود هیولاها؛ جلد اول)
آدام بلید
افشین سرداری از اشروسنه