کتاب سرنوشت خود را با دستان خود رقم بزنید
معرفی کتاب سرنوشت خود را با دستان خود رقم بزنید
«سرنوشت خود را با دستان خود رقم بزنید» نوشته وین دایر(۲۰۱۵-۱۹۴۰)، نویسنده و سخنران انگیزشی آمریکایی است.
بخش بزرگی از آنچه در این کتاب بیان شده در ارتباط با تحولات درونی من به عنوان یک بزرگسال است که در زندگی تصمیم میگیرد و این تصمیمات را به مورد اجرا میگذارد. بسیاری از ما علیرغم برخورداری از همه تواناییهای فیزیکی، از نظر ذهنی خود را بیمار و ناتوان گردانیده و قربانی اعتقاداتمان میکنیم. و برای رسیدن به امنیت خود را هر چه بیشتر در حصار و تنگنا قرار میدهیم، و هرگز درنمییابیم دیگران چهگونه حصارهای ما را تنگتر و محدودتر کرده و این محدودیتها را بر ضدمان به کار میبرند.
این کتاب در این باره است که اجازه ندهیم سرنخها از دستمان بیرون رود و برای کسانی نوشته شده که قویا احساس میکنند نمیخواهند آلت دست دیگران باشند و مایلند این جریان پایان پذیرد. این کتاب خطاب به کسانی است که خواستار آزادی خود بوده و آن را از هر چیز دیگری برتر و فراتر میدانند؛ مخصوصا کسانی که روح پرتحرک و پویایی داشته و میخواهند از قید و بندهای زندگی در این کره خاکی آسوده و آزاد باشند.
بسیاری از مردم ترجیح میدهند به جای اینکه خودشان امور زندگی را برعهده گرفته و به آن جهت دهند، زندگیشان در چهارچوب نظم و ترتیب خاصی باشد. اگر شما جزو آن دسته افراد هستید که اهمیت نمیدهید سر رشتههای زندگیتان را افراد دیگری در دست گیرند، این کتاب را مطالعه نکنید. این کتاب راهنما، برای این است که چهگونه میتوان تغییر کرد.
بسیاری از مردم این دیدگاهها را ضد سازندگی میدانند و مرا متهم میکنند آدمها را به سمت شورش و طغیان کشانده و قدرتهای پذیرفته شده را کوچک میشمارم، البته من به واقع چنین قصدی را ندارم و معتقدم شما باید خودتان باشید، ابراز وجود کنید و حتی برای اینکه قربانی نشوید مثل یک جنگجو رفتار کنید.
خیلی ها میگن اگه زمان بر می گشت عقب این کارو میکردم اون کارو میکردم ال می کردم بل میکردم! ولی حتی اگه زمانم عقب برگرده باز مابیم و باز همون گند زدنامون!
من چاپی این کتاب رو خوندم، خیلی خیلی کتاب عالی هست، باعث میشه از قواعد و کلیشه های خالی و دستو پاگیر که فقط انرژیمونو میگیره رهایی پیدا کنیم، و بتونیم یه زندگی خوبو باخیال راحت خلق کنیم، و اونی
very good
شدیدا توصیه میشود