٪۷۰
معرفی کتاب دانش ثروتمند شدن
«دانش ثروتمند شدن» نوشته والاس د. واتلز(۱۹۱۱-۱۸۶۰)، نویسنده و سخنران انگیزشی آمریکایی است.
این کتاب بهطور انحصاری عملگرا و نوعی رهنمود کاربردی است، نه مجموعهای از نظریات مختلف فلسفی؛ بهویژه به درد مردان و زنانی میخورد که مبرمترین نیازشان پول است و میخواهند ابتدا ثروتمند شوند، سپس نظریهپردازی کنند. همچنین برای افرادی است که زمان، وسیله و امکان مطالعهی عمیق دربارهی ماوراءالطبیعه را ندارند، ولی میخواهند بدون پرداختن به این دانش پیچیده، از نتایج عملی آن استفاده کنند.
از خواننده انتظار میرود که توضیحات مربوط به ایمان را همانطور بپذیرد که صحت قوانین الکتریکی مارکونی و ادیسون را قبول کرده است و بدون هیچ ترس و تردیدی مطمئن باشد که درستی این توضیحات را با عمل کردن به آنها اثبات خواهد کرد. هر مرد یا زنی که چنین ارادهای داشته باشد، بدون تردید ثروتمند خواهد شد؛ زیرا این دانش، علمی بسیار دقیق است و شکست آن ناممکن.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دانش ثروتمند شدن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | دانش ثروتمند شدن |
شجاعت عدم محبوبیتایچیرو کیشیمی
منفی اندیشی را حذف کنیددریک هاول
با اعتماد به نفس صحبت کنیدمایک اکر
جامعه شناسی نظم و تغییر اجتماعیفرشاد نجفی پور

سه انگیزه مهم زندگی: ما برای بدن، ذهن و روح خود زندگی میکنیم. هیچیک از این سه انگیزه از دیگری برتر و مقدس تر نیست. همه آنها به یک اندازه مهم هستند و هیچ کدام نمی تواند بدون کامل شدن دو...بیشتر
این کتاب فوق العادس محتوای بینظیری داره ولی شخصی که مطالعه میکنه باید یه پیش زمینهای از قانون جذب داشته باشه بعضی جاهاش رو راحت میشه متوجه شد ولی بعضی جاهاش اگر پیش زمینهی قانون جذب نداشته باشید اونجوری که...بیشتر
این کتاب انگیزه خانم راندا برن برای ساخت فیلم راز و اشنایی با قانون جذب بود:))
مختصر و مفید
خیلی کتاب تأثیر گذار است اگه به گفته های این کتاب ایمان داشته باشیم و عمل کنیم واقعا می تونه زندگی مان را متحول کند
نسبتا خوب بود ولی بیشتر تاکید داشت راه حل ها رو انجام بدیم و راه حل خیلی خلاصه بیان شده بود..
عالی وبسیار ارزشمند
این کتاب رو به شدت توصیه میکنم چون دید عمیقی نسبت به ثروت براتون باز میشه و البته در عین سادگی پیچیده ست و جذاب
کتاب خوبی بود میشه گفت برای بنده مفید بود توصیه میکنم بخوانید
میشه با ابن کتاب نگرشتونو نسبت به راه رسیدن ب موفقیت و ثروتمند شدن تغییر داد در کل کتاب خوبیه ولی ترجمه بسیار ضعیفه و متن روان نیست ی موضوع رو چندبار تکرار کرده و باعث شده من حوصلم سربره...بیشتر
این کتاب اگر بیس کتاب های قانون جذب باشه به نظرم بی فایدس چون نتیجه ای نگرفتم و همینطور خدا قرار نیست نتیجه ای بده مگر اینکه حرکت کنین و اونم شاید کمکتون کنه
اوایل کتاب اصلا جالب نبود و روان توضیح داده نشده بود۔اواخر کتاب بدک نبود ولی در کل توصیه نمیکنم۔