کتاب کتاب مقدس
خواندن نظراتمعرفی کتاب کتاب مقدس
«کتاب مقدس» نوشته محمدرضا زائری (متولد ۱۳۴۹)، تجلی دلبستگی نویسندگان و شاعران مسیحی به قرآن کریم و رسول گرامی اسلام است.
در بخشی از مقدمه کتاب میخوانیم:
از زمانی که با نوشتهها و سرودههای نویسندگان و شاعران مسیحی در باره موضوعات اسلامی و بزرگان اسلام روبهرو شدم دریافتم که بسیاری از ما با اینگونه آثار آشنا نیستیم و نهتنها در ایران بلکه در لبنان نیز جز برخی آثار مشهور چون کتابهای جورج جرداق و بولس سلامه و سلیمان کتانی معمولاً از اینگونه آثار سخنی به میان نمیآید.
کتاب «پدر، پسر، روحالقدس» با این هدف منتشر شد و تجلی عشق علوی و شور حسینی در آثار شاعران و نویسندگان مسیحی لبنانی را در حد توان ترسیم کرد. و اینک پس از انتشار آن کتاب که بازتابهای مثبت فراوان داشت و مورد استقبال فراوان قرار گرفت، کوشیدهام با این کتاب که در واقع کاملکننده آن است به دو موضوع مهم مورد توجه نویسندگان و شاعران مسیحی لبنانی یعنی قرآنکریم و رسولگرامی اسلام بپردازم.
نام این کتاب یعنی «کتاب مقدس» نیز مانند نام کتاب پیشین ایهام دارد و گرچه کتاب مقدس در ادبیات و فرهنگ مسیحی عنوان مجموعه عهد قدیم (تورات) و عهد جدید (انجیل) است لیکن قصد من از این عنوان کتاب مقدس مسلمانان یعنی قرآنکریم بوده و تحت این عنوان نمونههایی از نوشتههای اندیشمندان و اهل ادب مسیحی درباره قرآنکریم و حامل آن پیامبر گرامی اسلام را گرد آوردهام.
سیره کاظمی
ام سلمه، همدم وحیمرضیه محمدزاده
مناجات در رمضانجابر عناصری
سلوک ماتم؛ شیوههای عزاداری از دیدگاه اهل بیت (ع)سیدمسعود عمرانی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتاب صد و نود و پنجم برنامه مطالعه از طرح کتابخانه همگانی ، از خواندن این کتاب بسیار لذت بردم ، پیشنهاد مطالعه برای دوستان عضو کتابخانه ، حتی اگر کل کتاب را هم نخواندید ، مقدمه نویسنده محترم را مطالعه