معرفی و دانلود کتاب عشق را جستن + خلاصه رایگان

۱.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
انتشارات:
نشر هنوز

معرفی کتاب عشق را جستن

کتاب عشق را جستن (How to find love) نوشته موسسه مدرسه زندگی و ترجمه اعظم بهادرپور است و نشر هنوز آن را منتشر کرده است (چاپ سوم: ۱۴۰۲). این کتاب به یکی از پرسش‌های قدیمی و روزمره می‌پردازد؛ اینکه چرا در عشق بارها به‌سمت آدم‌های خاصی کشیده می‌شویم و چرا آن کشش همیشه به رابطه‌ای رضایت‌بخش نمی‌رسد. اثر حاضر عشق را فقط احساسی ناگهانی نمی‌بیند و از نقش کودکی، عادت‌های عاطفی، ترس‌ها و خیال‌پردازی‌ها در انتخاب شریک زندگی سخن می‌گوید. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب عشق را جستن اثر موسسه مدرسه زندگی

کتاب عشق را جستن (جستارهایی برای زندگی) اثری از موسسه مدرسه زندگی و جست‌وجویی ذهنی درباره‌ی انتخاب شریک زندگی و موانعی است که آدم‌ها در مسیر رابطه با آن روبه‌رو می‌شوند. کتاب از یک نقطه‌ی مهم شروع می‌شود؛ این تصور که اگر عشق فقط از غریزه پیروی کند، همیشه به انتخابی سنجیده منجر نمی‌شود. نویسنده نشان می‌دهد که کشش عاطفی، هرچند واقعی و نیرومند است، به‌تنهایی برای ساختن یک رابطه‌ی پایدار کافی نیست. اثر درمورد پیوند میان عشق، خودشناسی و شناخت الگوهای پنهان ذهنی می‌گوید.

عشق را جستن توضیح می‌دهد که چرا بعضی آدم‌ها برای ما جذاب می‌شوند و این جذابیت فقط به ظاهر یا هیجان لحظه‌ای محدود نیست. سه محور مهم در این میان مطرح می‌شود؛ میل به کامل‌کردن کمبودهای خود، نیاز به تأییدشدن و نیز کشش به‌سوی چیزی آشنا که ریشه در تجربه‌های کودکی دارد. کتاب در ادامه به‌سراغ مشکلاتی می‌رود که پس از عاشق‌شدن پدیدار می‌شود؛ از قهر و توقع ذهن‌خوانی گرفته است تا تکرار الگوهای آزاردهنده و انتخاب کسانی که حس آشنایی می‌دهند، اما لزوماً مناسب نیستند.

کتاب عشق را جستن تلاش می‌کند نگاه دقیق‌تر به رفتارهای عاطفی را ممکن کند. در این مسیر موضوع‌هایی مثل ترس از شادبودن، دلبستگی شدید، ناتوانی در ترک‌کردن رابطه‌ی فرساینده، کمبود اعتمادبه‌نفس در ابراز علاقه و عجول‌بودن در انتخاب هم بررسی می‌شود. حال‌وهوای کتاب بیشتر تحلیلی و تأمل‌برانگیز است و تجربه‌ی خواندن آن به‌جای ارائه‌ی نسخه‌ای فوری، خواننده را به بازبینی عادت‌های عاطفی و تصورش از عشق دعوت می‌کند.

خلاصه کتاب عشق را جستن

انتخاب‌های عاطفی معمولاً به‌سادگیِ آن چیزی نیستند که در تصور رمانتیک از عشق دیده می‌شود. کتاب حاضر نشان می‌دهد آدم‌ها اغلب جذب کسانی می‌شوند که یا کمبودهایشان را جبران می‌کنند، یا آن‌ها را تأیید می‌کنند و یا به‌دلیلی ناخودآگاه یادآور تجربه‌های کودکی‌اند. این کشش‌ها بعدتر می‌توانند به سوءتفاهم، قهر، وابستگی، خودتخریبی و ماندن در رابطه‌های نامناسب منجر شوند.
کتاب بر این نکته پافشاری می‌کند که عشق فقط با غریزه پیش نمی‌رود و انتخاب عاطفی، بدون خودشناسی و گفت‌وگو و واقع‌بینی، موجب تکرار الگوهای قدیمی می‌شود. رابطه‌ی صحیح از جایی شروع می‌شود که آدم‌ها هم محدودیت‌های خود را بشناسند و هم از خیالِ رابطه‌ی بی‌نقص فاصله بگیرند.

چرا باید کتاب عشق را جستن را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب عشق را جستن را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب ریشه‌های پنهان کشش عاطفی را از زاویه‌ی تجربه‌های کودکی، نیاز به تأییدشدن و حس آشنایی بررسی می‌کند.
  • خواننده با مطالعه‌ی این کتاب می‌تواند دلیل بعضی انتخاب‌های تکرارشونده در رابطه‌های خود را دریابد.
  • این اثر نشان می‌دهد چرا عاشق‌شدن همیشه به‌معنای مناسب‌بودن یک رابطه نیست.
  • کتاب به مسئله‌هایی مثل قهر، دلبستگی شدید، ترس از صمیمیت و ناتوانی در ترک‌کردن رابطه می‌پردازد.
  • اثر کمک می‌کند تصور آرمانی از عشق با واقعیت پیچیده‌ی رابطه‌ها سنجیده شود.

خواندن کتاب عشق را جستن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب عشق را جستن به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کسانی که می‌خواهند بدانند چرا در رابطه‌ها بارها جذب الگوهای مشابه می‌شوند.
  • خوانندگانی که به موضوعاتی مانند عشق، دلبستگی، خودشناسی و تجربه‌های عاطفی علاقه دارند.
  • مخاطبانی که درباره‌ی قهر، سوءتفاهم، وابستگی یا ترس از صمیمیت پرسش دارند.
  • کسانی که می‌خواهند رابطه‌های عاطفی را فقط از دریچه‌ی احساس ناگهانی نبینند.
  • افرادی که به‌دنبال شناخت دقیق‌تر نقش کودکی و عادت‌های ذهنی در انتخاب شریک زندگی هستند.

درباره موسسه مدرسه زندگی

موسسه مدرسه زندگی (The School of Life) یک شرکت چندملیتی بریتانیایی فعال در زمینه‌ی رسانه‌های اجتماعی به شمار می‌رود که آلن دوباتن، نویسنده و سخنران بریتانیایی، آن را در سال ۲۰۰۸ بنیان نهاد. دفتر مرکزی این مجموعه در لندن مستقر بوده است و فعالیت‌های آن بر موضوعاتی همچون مدیریت اضطراب، هوش هیجانی، روابط انسانی، کار، خلاقیت و معنویت تمرکز دارد. جمعی از اندیشمندان، روان‌درمانگران، هنرمندان و آموزگاران در شکل‌گیری این مؤسسه مشارکت داشتند. این مجموعه با هدف آموزش مفاهیم فلسفی و روان‌شناختی به زبانی ساده و قابل‌استفاده در زندگی روزمره تأسیس شد.

موسسه مدرسه زندگی از سال ۲۰۱۶ صاحب انتشاراتی با نام The School of Life Press شد و از آن زمان آثار و مجموعه‌های آموزشی متعددی را به انتشار رسانده است. ازجمله کتاب‌های منتشرشده توسط این مؤسسه می‌توان به متفکران بزرگ (۲۰۱۶)، رابطه‌ها (۲۰۱۷)، از ناکامی‌های کودکی گذرکردن (۲۰۱۸)، اضطراب موقعیت (۲۰۱۹)، ایده‌های بزرگ برای ذهن‌های کنجکاو (۲۰۱۹)، آنچه در مدرسه به شما یاد نمی‌دهند (۲۰۲۰)، والدینی ناکامل اما به‌اندازه‌ی کافی خوب (۲۰۲۱)، ازخودبیزاری (۲۰۲۲)، چگونه رسانه‌های مدرن ذهن ما را نابود می‌کنند (۲۰۲۲) و ایده‌های بزرگ از ادبیات برای تو (۲۰۲۴) اشاره کرد.

فعالیت‌های موسسه مدرسه زندگی بازتاب‌های متفاوتی در پی داشته است. شماری از منتقدان، ازجمله نشریه‌ی لس‌آنجلس ریویو آو بوکز، آثار این مؤسسه را به‌سبب ساده‌سازی بیش از اندازه‌ی فلسفه و نظریه‌های فکری مورد انتقاد قرار داده‌اند. همچنین هانس گئورگ مولر، استاد دانشگاه ماکائو، ویدئوی مدرسه‌ی زندگی درباره‌ی لائوتسه را به‌دلیل استفاده از نقل‌قول‌های ساختگی و ارائه‌ی تفسیری نادرست از دائو ده جینگ نکوهیده است. در مقابل، افرادی مانند جفری هاوارد این مجموعه را به‌خاطر به‌چالش‌کشیدن نگاه رمانتیک به عشق و تلاش برای ارتقای هوش هیجانی از رهگذر فلسفه ستوده‌اند.

بخشی از کتاب عشق را جستن

«متهم کردن دیگران به ساده‌لوحی چارهٔ کار نیست، بلکه باید یاد بگیریم که خودِ واقعی‌مان را به دیگران نشان دهیم و برای این کار باید بدگمانی نسبت به خود را کنار بگذاریم. باید باور داشته باشیم حتی با شناخت کامل تمامی جنبه‌های شخصیت ما باز هم افرادی هستند که جذب‌مان شوند. حتی اگر دروغ بگوییم باز هم سزاوار عشق هستیم. علاوه بر این، شاید معشوق ما اصلاً ساده‌لوح نباشد و خودِ واقعی ما را ببیند. آن‌ها متوجه می‌شوند که ما با تلاشی حاکی از ترس، دیوانه‌وار، در حال اغفال کردن آن‌ها هستیم و از ذات واقعی خود احساس شرمساری می‌کنیم. با این حال، این اصلاً برای‌شان اهمیتی ندارد. آن‌ها می‌دانند شخصیت واقعی ما با آن نقشی که بازی می‌کنیم تفاوت دارد، اما این را هم می‌دانند که ما چندان آدم بدی نیستیم و در حقیقت اشتباه هم نمی‌کنند. در واقع این ما هستیم که زودباوریم، نه آن‌ها. برخلاف عقیدهٔ ما، این افراد اصلاً ساده‌لوح نیستند. آن‌ها ذات انسان‌ها را خوب می‌شناسند. می‌دانند که شخصیت همهٔ آدم‌ها وجه تاریک هم دارد؛ آن‌ها با وجه تاریک شخصیت خودشان به صلح رسیده‌اند و دل‌شان می‌خواهد ما هم با جنبه‌های منفی شخصیت‌مان آشتی کنیم. آن‌ها از قبل به این نتیجه رسیده‌اند که هم ما و هم ایشان لایق عشق هستیم. پس ما باید دست از اغفال کردن برداریم و هوشمندانه هنر مکاشفهٔ نفس را یاد بگیریم ــ یعنی هنر رونمایی کردن تدریجی و صادقانه از ذات پیچیدهٔ خودمان در برابر شاهدی که بسیار باگذشت و بلندنظر است.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۷ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب عشق را جستن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابعشق را جستن
مترجماعظم بهادرپور
انتشاراتنشر هنوز
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۰/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.