کتاب سیر تربیت معلم
معرفی کتاب سیر تربیت معلم
کتاب سیر تربیت معلم نوشتۀ ادریس شیانی در انتشارات نوروزی به چاپ رسیده است. موضوع این کتاب، معرفی دانشگاه فرهنگیان و سیر تحول آن است.
درباره کتاب سیر تربیت معلم
کتاب سیر تربیت معلم با هدف معرفی نام دانشگاه فرهنگیان به ایرانیان و جهانیان نوشته شده است تا دانشجویان، معلمان و فراگیران علم و دانش با این دانشگاه و سازوکار آن آشنا شوند.
کتاب سیر تربیت معلم در ۴ فصل تدوین شده است. فصل اول، معرفی و تاریخچه و سیر تغییر نام دارد. در این فصل تاریخچۀ تربیت معلم در ایران، سیر تحول وزارت آموزش و پرورش، وظایف و اختیارات دانشگاه فرهنگیان، رشتههای تحصیلی و ساختار سازمانی بررسی شدهاند. فصل دوم، انتخاب رشته و آیندۀ شغلی نام دارد. در این فصل رشتههای دانشگاه فرهنگیان معرفی شدهاند؛ از آموزش ابتدایی تا رشتههای علوم انسانی و تجربی و مهندسی. فصل سوم، کلیات مفهوم موزش در دانشگاه فرهنگیان نام دارد. در این فصل موضوعها و مباحثی چون مکاتب یادگیری، ویژگیهای اصول تربیت و تعلیم، تفاوت آموزش رسمی و غیر رسمی، پرورش نیروی متخصص، تکنولوژی و آموزش و ایجاد فرصت اشتغال شرح داده شدهاند. فصل چهارم، برونداد دانشگاه فرهنگیان، معلم نام دارد. در این فصل به موضوع تأثیر شخصیت معلم در چرخۀ آموزش و پرورش، حقوق معلم و شرح وظایف او پرداخته شده است.
خواندن کتاب سیر تربیت معلم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به معلمان، دانشجویان و محصلانی که در آستانۀ انتخاب رشتۀ دانشگاهی هستند، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب سیر تربیت معلم
«بر پایه گزارشی از رادیو فردا، سوگیریهای اصلی وزارت آموزش و پرورش نمایانگر ان است که مقابله با «تهاجم فرضی فرهنگی غرب»، به دغدغه اصلی مسئولان این تشکیلات وزارتی و سایر متولیان فرهنگی ایران، تبدیل شده است. این رسانه، در ۲۱ مرداد ۱۳۸۹ به شواهدی دست یافت که وزارت آموزش و پرورش در تدارک سری تازهای از اقدامات تبلیغی ایدئولوژیک و سیاسی برای سالهای تحصیلی آینده بوده است و از فشار روحانیون برای این کار، خبر داد. در اواخر دهه ۱۳۹۰، تصویر دختران از روی جلد کتاب درسی سوم ابتدایی حذف و خبرساز شد. منتقدان این عمل، حذف تصویر را نشانهای از تبعیض جنسیتی ساختاری علیه زنان و تمایلداشتن به حذف زنان از صحنه اجتماع ایران عنوان کردند. ریشدار کردن کردان نیز در کتابهای درسی رسمی کشور، در این دوران انجام شد. آموزش ایدئولوژیک کودکان نیز در دوران جمهوری اسلامی مورد توجه بوده است؛ وجود قابل توجه مناسک مذهبی در کتابهای درسی، همچون آموزش ریاضی با تصاویر «وضو گرفتن» به اعتراضات درباره «آموزش ایدئولوژیک کودکان در ایران» دامن زده است.»
حجم
۹۸۳٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۰۶ صفحه
حجم
۹۸۳٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۰۶ صفحه