دانلود و خرید کتاب صبح که شد چی صدات کنم معصومه یزدانی
تصویر جلد کتاب صبح که شد چی صدات کنم

کتاب صبح که شد چی صدات کنم

معرفی کتاب صبح که شد چی صدات کنم

کتاب «صبح که شد چی صدات کنم» نوشتۀ معصومه یزدانی است و انتشارات علمی و فرهنگی آن را منتشر کرده است. این کتاب با روایتی شیرین و جالب، پیام‌هایی اخلاقی و آموزنده را در دل داستانی شاد و سرگرم‌کننده برای کودکان قرار می‌دهد.

درباره کتاب صبح که شد چی صدات کنم

کتاب صبح که شد چی صدات کنم؟ از مجموعۀ «خونه‌ات کجاست؟ تو باغچه!» داستانی جذاب و آموزنده برای کودکان است که به وقت‌شناسی و نظم اهمیت می‌دهد. این کتاب با یک موقعیت جالب و خلاقانه شروع می‌شود که می‌تواند کودکان را به فکر فروببرد.

در داستان صبح که شد چی صدات کنم؟ تربچه و بابابادمجون تصمیم می‌گیرند روز خاصی را به مناسبت روز پدردختری جشن بگیرند. تربچه که از نظم و وقت‌شناسی چیزی نمی‌داند، به‌شدت می‌خواهد بابابادمجون را خوشحال کند و با چالشی جالب روبه‌رو می‌شود: زودتر بیدارشدن از پدرش! اما آیا تربچه می‌تواند این کار را انجام دهد؟ او باید به خواب و بیداری خود توجه کند و نظم را در زندگی‌اش رعایت کند.

داستان صبح که شد چی صدات کنم؟ به کودکان می‌آموزد که برای رسیدن به هدف‌های بزرگ‌تر، باید نظم داشته باشند و به وقت‌شناسی اهمیت دهند. تربچه که شب‌ها دیر می‌خوابد و روزها تا ظهر می‌خوابد، نمی‌تواند به‌راحتی به هدفش برسد که این موضوع به کودکان یاد می‌دهد که چگونه باید برنامه‌ریزی کنند و از سهل‌انگاری پرهیز کنند.

کتاب صبح که شد چی صدات کنم؟ به کودکان پیام‌هایی دررابطه‌با مسئولیت‌پذیری، جدیت در انجام کارها و تصمیم‌گیری‌های درست می‌دهد. تربچه که می‌خواهد به بهترین نحو پدرش را خوشحال کند، در تلاش است تا تغییراتی در خود ایجاد کند، اما متوجه می‌شود که موفقیت نیازمند تلاش مستمر و برنامه‌ریزی صحیح است.

خواندن کتاب صبح که شد چی صدات کنم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب صبح که شد چی صدات کنم

«بابابادمجون بشقاب گلابلو را روی میز گذاشت و مداد تربچه را برداشت و زیر زودتر خط کشید و نوشت: آخه چجوری می تونی زودتر خوشحالم کنی وقتی که شب تا دیروقت بیداری و صبح تا لنگ ظهر می‌خوابی»