معرفی و دانلود رایگان کتاب سک سک من بردم pdf
off

کتاب سک سک من بردم

۴.۲ امتیاز(از ۵۵ رأی)

معرفی کتاب سک سک من بردم

«سک سک من بردم» کتابی متفاوت با محوریت آموزش نماز به کودکان به قلم معصومه یزدانی و با تصویرسازی صادق کرایی شامل داستان، کمیک استریپ، بازی، آموزش نماز... است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سک سک من بردم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابسک سک من بردم
قیمت کتابرایگان
برچسبکمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸

harry❤potter
۱۳۹۷/۱۰/۰۷

خیلی ناز بود.😊😊از همه با مزه تر یاد دادن نماز بود.

کتابخوان🤓
۱۳۹۷/۱۰/۰۶

خیلی داستان قشنگی داره..و برای بچه ها عالیه

سما
۱۳۹۶/۱۲/۲۰

سلام.عالی بود. از این نمونه کتابها در امر تعلیم و تربیت خیلی لازم داریم.اجرتون با خدا.

f.emami
۱۳۹۶/۱۲/۲۶

عالی بود چه بازمه نمازخوندن رویادداده بود

1motahare
۱۳۹۹/۱۰/۲۱

کتاب با مزه و خوبی بود هم نماز خواندن و....... را یاد می‌داد، و هم بازی داشت و هم داستان خوب بود بخونید

سانیا
۱۳۹۹/۰۱/۲۲

خیلی کتاب زیبایی بود پیشنهاد میکنم حتما بخوانید

دختر کفشدوزکی
۱۳۹۸/۱۲/۱۷

عالی بود

عاشق کتاب
۱۳۹۹/۰۹/۰۲

این کتاب عالی و خیلی هم اموزنده بود من که ار خوندن این کتاب لذت بردم چون اولش با بازی قایم باشک شروع شد و اخرش هم با چطور خوندن نماز تموم شد ممنون از طاقچه 💖❤

BookLover

۱۴۰۰/۱۱/۰۹

بسیار کتاب عالی بود

دنیا
۱۴۰۰/۰۲/۲۲

با سلام کتاب بسیار خوبی بود . بهتر از همه (همان جایی است که نماز خواندن را یاد می دهد . من این کتاب رو به همه توصیه می کنم .

هستی
۱۴۰۰/۰۲/۲۱

عالی بود و نماز هم یاد می دهد 👌

۱۳۹۹/۰۶/۰۱

با سلام من این کتاب رو برای خواهرم که ۴ سال داره خوندم و چون ماجرا از بازی قایم موشک شروع شد و به خونه بازی و روش نماز خوندن ختم شد خیلی براش جالب بود مخصوصا اینکه وسط این...بیشتر

یا مهدی
۱۳۹۹/۰۵/۰۶

من این کتاب رو برای کودکانی که بلد نیستن نماز بخونن توصیه می کنم تقریبا زیر 7 سال من که به سن تکلیف رسیدم خیلی برام چرت بودولی فکر کنم بچه ها دوسش داشته باشن.