معرفی و دانلود کتاب نقص توجه و بیش‌فعالی در کودکان و نوجوانان (تشخیص و درمان ADHD) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب نقص توجه و بیش‌فعالی در کودکان و نوجوانان (تشخیص و درمان ADHD)subscriptionAvailable

کتاب نقص توجه و بیش‌فعالی در کودکان و نوجوانان (تشخیص و درمان ADHD)

۲.۸(از ۱۲ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب نقص توجه و بیش‌فعالی در کودکان و نوجوانان (تشخیص و درمان ADHD)

کتاب «نقص توجه و بیش‌فعالی در کودکان و نوجوانان (تشخیص و درمان ADHD)» کتابی در زمینه مشکلات روانی-رفتاری کودکان، نوشته ایزابل ودون است که به مشکلات ناشی از نقص توجه و بیش‌فعالی در کودکان پرداخته و راه‌های تشخیص و درمان آن را بیان کرده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نقص توجه و بیش‌فعالی در کودکان و نوجوانان (تشخیص و درمان ADHD) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنقص توجه و بیش‌فعالی در کودکان و نوجوانان (تشخیص و درمان ADHD)
موضوعروان‌شناسی کودک و نوجوان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۸/۱۴
فرمت کتابPDF

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۰۱/۰۸

ترجمه فاجعه و پر از اشتباهات تایپی بود، به صورتی که ترجیح میدهم از تکست اصلی بخوانم چون در هر صورت کمتر وقت میگیرد. مترجم عزیز وقت نکرده یکبار از روی ترجمه خود بخواند تا ببیند میشود آنرا خواند یا...بیشتر

مهارت‌های زندگی (برای کودکان)تصویر جلد کتاب مهارت‌های زندگی (برای کودکان)
سیداصغر ساداتیان
اختلالات درونی سازی شده در کودکان و درمان شناختی رفتاریتصویر جلد کتاب اختلالات درونی سازی شده در کودکان و درمان شناختی رفتاری
سمانه ابراهیمی‌خسمخی
راه‌کارها و ابزارهای مبتنی بر درمان شناختی - رفتاری برای کودکان و نوجوانانتصویر جلد کتاب راه‌کارها و ابزارهای مبتنی بر درمان شناختی - رفتاری برای کودکان و نوجوانان
لیزا فیفر
راهنمای درمان شناختی رفتاری کودکان و نوجوانان برای متخصصان بالینیتصویر جلد کتاب راهنمای درمان شناختی رفتاری کودکان و نوجوانان برای متخصصان بالینی
پل استالارد
بازی درمانی و مشاوره کودکتصویر جلد کتاب بازی درمانی و مشاوره کودک
مریم دیباواجاری
کودکان شاد، با اعتماد به نفس و موفق (جدیدترین برنامه گام به گام روان‌شناسی مثبت‌گرا برای شکوفایی کودکان)تصویر جلد کتاب کودکان شاد، با اعتماد به نفس و موفق (جدیدترین برنامه گام به گام روان‌شناسی مثبت‌گرا برای شکوفایی کودکان)
رامین کریمی
رشد شناختی کودکان از طریق فعالیت‌های بدنیتصویر جلد کتاب رشد شناختی کودکان از طریق فعالیت‌های بدنی
فلیپ د.تومپروسکی
بازی های آموزشی برای هوش شناختی (آی کیو)، جلد دوم (۳ تا ۸ سال)تصویر جلد کتاب بازی های آموزشی برای هوش شناختی (آی کیو)، جلد دوم (۳ تا ۸ سال)
راضیه بدیعیان
گربه سازگار درمان شناختی- رفتاری کوتاه‌ مدت اضطراب کودکان (راهنمای درمانگر)تصویر جلد کتاب گربه سازگار درمان شناختی- رفتاری کوتاه‌ مدت اضطراب کودکان (راهنمای درمانگر)
فیلیپ کندال
کلیدهای پرورش فرزند شاد از ۲ تا ۴ سالگیتصویر جلد کتاب کلیدهای پرورش فرزند شاد از ۲ تا ۴ سالگی
لیزا مکورت
مهارت های زندگی پیش دبستانیتصویر جلد کتاب مهارت های زندگی پیش دبستانی
فریده اسدی
۱۰۰ پرسش و پاسخ درباره اختلال نقص توجه - بیش فعالی (ADHD) کودکان و نوجوانانتصویر جلد کتاب ۱۰۰ پرسش و پاسخ درباره اختلال نقص توجه - بیش فعالی (ADHD) کودکان و نوجوانان
راس. دی. ناس
راهنمای کامل تربیت کودک از تولد تا نوجوانیتصویر جلد کتاب راهنمای کامل تربیت کودک از تولد تا نوجوانی
رابین گلدستاین
شیوه های نوین روانشناسی کودک و نوجوان (۳ تا ۱۸ سال)تصویر جلد کتاب شیوه های نوین روانشناسی کودک و نوجوان (۳ تا ۱۸ سال)
ج‍ان‌ گ‍ری‌
ترکیب بازی درمانی با رفتاردرمانی شناختیتصویر جلد کتاب ترکیب بازی درمانی با رفتاردرمانی شناختی
مریم ناصری
چگونه مشکلات رفتاری و نافرمانی در کودکان را مدیریت کنیم؟تصویر جلد کتاب چگونه مشکلات رفتاری و نافرمانی در کودکان را مدیریت کنیم؟
ندا اسلامی اشلقی
روش نوین و موثر برای تربیت فرزندان (فرزندپروری)تصویر جلد کتاب روش نوین و موثر برای تربیت فرزندان (فرزندپروری)
توماس گوردون
کلیدهای آموختن درباره کودکان کم توجه و بیش فعال ADD/ADHDتصویر جلد کتاب کلیدهای آموختن درباره کودکان کم توجه و بیش فعال ADD/ADHD
ترانه بهبهانی
من پر از احساساتتصویر جلد کتاب من پر از احساسات
ایمی جف
کمک به کودکان برای بهبود مهارت‌های ارتباطی: فعالیت‌های درمانی برای معلمان، والدین و درمانگرانتصویر جلد کتاب کمک به کودکان برای بهبود مهارت‌های ارتباطی: فعالیت‌های درمانی برای معلمان، والدین و درمانگران
دبورا پلامر