کتاب مردان ویفری زنان اسپاگتی
خواندن نظراتمعرفی کتاب مردان ویفری زنان اسپاگتی
«مردان ویفری زنان اسپاگتی» نوشته بیل و پم فارل است و به تفاوتهای روانشناختی و اجتماعی زنان و مردان میپردازد.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«انسانها در دنیا به دو دسته تقسیم میشوند: آنهایی که انسانها را به دو دسته تقسیم میکنند و آنهایی که نمیکنند.»
از همان لحظه اول که خداوند انسان را مجسم نمود، خواست او این بوده است که زن و مرد از هم متفاوت باشند. هدف اصلی این تفاوتها شروع روابط نزدیک و رضایتبخش در زندگی مشترک بوده است. متأسفانه این تفاوتها، که در شروع کار مزیت محسوب میشدند، حال یکی از دلایل شکست و عدم موفقیت در روابط انسانی هستند.
برخلاف تمامی مشکلاتی که تجربه میکنیم، اکثر ما انسانها همچنان خواهان روابط عالی با جنس مخالف هستیم، میخواهیم دوستانی از هر دو جنس مرد و زن داشته باشیم، به دنبال روابط شغلی موفق، هم با زنان و هم با مردان هستیم، همچنین زندگی مشترکی را میخواهیم که شادی، صمیمیت و همدلی را برایمان به ارمغان آورد. از این رو بیشتر تصمیمهای ما بر اساس عکسالعملهای جنس مخالف گرفته میشوند.
میتوانیم از تفاوتهای بین زن و مرد نهایت استفاده را ببریم اما همچنین ممکن است این تفاوتها در جهت مخالف عمل کنند. اگر میخواهید رابطهای داشته باشید که شما را خسته نکند و زندگی شما را پربارتر کند، به نظر ما نقطه شروع، درک ویژگیهای منحصربهفرد زن و مرد است که در رابطه زناشویی تأثیری مستقیم دارند.
از خودت راضی باش، اما از خود راضی نه!
فریبا جعفری نمینی
مریخیها و ونوسیهای عاشقجان گری
آیا میتوانم رابطهام را نجات دهم؟ (چگونه تشخیص دهم که باید در رابطهام بمانم یا بروم؟)مایکل. اس. برودر
امروز و فردا نکنگارلند کالسن
سر دلبرانامیر حسین بانکیپورفرد
چرا مریخ و ونوس به هم برخورد میکنند؟علیرضا همتی
رازهای مردان متأهل خوشبخت (هشت شگرد برای تصاحب همیشگی قلب همسرتان)اسکات هالتزمن
هرگز فراموش نشویددیل کارنگی
پذیرش واقعیت (درسهایی برای زندگی، ازدواج و خانواده)فیلیپ مکگراو (دکتر فیل)
چگونه نه بگوییم و در جواب بله بشنویمویلیام یوری
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد سوم): از با هم بودن لذت ببریدعلی اکبر حسن زاده
ابری بشید و نباریدرضا حیدری قاسمآبادی
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد دوم): : آشنایی با مهارتهای کنترل مشاجرات و حل مشکلاتعلی اکبر حسن زاده
بیایید خودخواه باشیم!ساسان حبیبوند
زنانی که بسیار نگراناندهالی هزلت استیونز
۲۵,۷۷۰۷۰%
دوران مجردی فرصت خوبیه برای کسب اطلاعات قبل از ازدواج ! به شخصه مخالف که انسان برای کسب تجربه وارد رابطه های بی خود و بی سر انجام بشه ! با کتاب میشه تجربه های زیادی بدست آورد . بنظرم
ای وای روده بر شدم از خنده عالیه هنوز فصل اولم تفاوت های زنان و مردان رو خیلی طنز گفته بعد از اتمام اصلاح میکنم نظر رو.
بهترین کتاب در زمینه شناخت تفاوت های مرد و زن من حتی از ویژگی های کتاب استفاده کردم و تونستم روی مادر و خواهر خودم هم استفاده کنم و تاثیرش رو ببینم کتاب پر از نکات کلیدی و مهمه به همه توصیه میکنم
کتاب خوبی برای شناخت جنس مخالف👫 خیلی روان و واضح در مورد مسائل مختلف زندگی متاهلی توضیح داده . ---------- اگه میخواین اسپاگتی ها و ویفری ها رو بشناسید این کتاب میشنهاد میشه✌
👌👌👌
یک کتاب روانشناسی بسیار عالی از ی زوج روانشناس که به معرفی و درک شناخت ها و تفاوت های زن و مرد می پردازند و بسیار مناسب زوج های تازه هست که با بیان زیبا به بهبود و کیفیت روابط
بیشتر کتب نسل نو اندیش رو مطالعه کردم، کتب روانشناسی این نشر واقعا از بهترین هاست و مرسی از نسل نواندیش،که برای ارتقاء سطح فرهنگ فکری زحمت میکشید
بسیار جالب و زیبا