خواندن نظراتمعرفی کتاب آدمهای نقد و نسیه؛ چشماندازی نو به آدمیت با نگاهی به آدمهای موجود و آدمهای موعود
کتاب «آدمهای نقد و نسیه؛ چشم اندازی نو به آدمیت، با نگاهی به آدمهای موجود و آدمهای موعود» نوشته رضا اخوی اثذری است درباره انسانهای عصر غیبت امام زمان (ع) انسانهایی که دو دستهاند. انسانهای موجود و انسایهای موعود (یعنی کسانی که غرق زندگی مادی و عادی خویشند و کسانی که در این دنیای هزاررنگ هنوز از معنویات و مفاهیم بلند انسانی غافل نشدهاند).
نویسنده در این اثر با انتقاد از دلمشغولیهای زندگی امروزی که به تمامی مادی شده است. توجه خواننده را به سمت و سوی مفهوم واقعی انسان و کمال معنوی و در نهایت آماده شدن برای واقعه مهم ظهور جلب میکند:
«اینک به بازخوانی زندگی و رفتار برخی از آدمهای نسیه اشاره میکنیم؛ یعنی کسانی که به بیراهه رفتهاند و قدم در مسیر شایسته و بایستۀ بندگی ننهادهاند. رفتارهایی از همین آدمهای دوپا که عرق شرم و حیرت بر پیشانی انسان مینشاند و آدمی، با صحنهها و اتفاقاتی روبهرو میشود که باور آن، چندان ساده نیست.
دوبعدی بودن انسان، کار را چندان بر برخی مشتبه و مشکل میسازد که چیزی جز جسم و ماده و بُعد حیوانی نمیشناسند؛ از این رو، عمر خود را هزینۀ فربهی و تنومند ساختن آن ساخته، غذایی لذیذ برای کرمها و حیوانات زیر خاک مهیا میسازند.
حیف از این انسان که خود را نشناسد و خود را به پول سیاهی بفروشد؛ حیف از این همه توانایی و قدرت که هدر رود؛ حیف و صد حیف از این همه استعدادهای بالقوه و هوش سرشار که به تباهی و خسران کشانده شود.»
عهد دل![]()
سقای حرم؛ زندگانی حضرت ابوالفضل (ع)واحد پژوهش انتشارات کتاب جمکران
حضرت زینب اسوه صبر و استقامتواحد پژوهش انتشارات کتاب جمکران
بر شانه های اقیانوس؛ جلد اولعلی رهبراسلامی
عالم ذرمحمدرضا اکبری
کتاب ۴۱۸ از کتابخانه همگانی ، کتاب خوب و مفیدی است. به زبانی ساده و به دور از پیچیدگی نگاشته شده و انسان را به تفکر وادار می کند.
عالی کتاب خوبی بود کتاب های خوبی داره انتشارات جمکران چند کتاب ازشونخوندمحرف نداشته
خوب و مفید..🍃✨ خوندن این کتاب باعث میشه انسان ارزش خودشو بفهمه و خودشو به کم نفروشه.. بدونه که باید برای رسیدن به کمال حقیقیش یعنی آنچه هدف آفرینشش بوده، تلاش کنه.. و در بخشی از کتاب داستان های زیبایی است از کسانی
خوب بود...به دردم خورد....حتما توصیه میکنم