کتاب کوروش کبیر در گذرگاه تاریخ
معرفی کتاب کوروش کبیر در گذرگاه تاریخ
«کوروش کبیر در گذرگاه تاریخ» به قلم عباس سلیمانیامیری، به شرح کوتاهی از زندگانی کوروش کبیر، زندگانی، سلطنت و مرگ او میپردازد.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
«تاریخ قدیم از هنگامی شروع میشود که بشر هنوز به مرحلهی رشد نرسیده و زندگی بسیار ابتدایی داشته و حوادث گوناگونی را در طول زمان به وجود آورده است. اگر نمیتوان زمان دقیق تاریخ گذشته را معلوم کرد، افرادی هستند که در این زمینه به مدارکی دست یافتهاند و مشخص نمودهاند که ممکن است صدها میلیون سال بر آن گذشته و بشر هنوز در مرحلهی ابتدایی به سر میبرده و حتی طریقهی، زندگی کردن را نمیدانسته بلکه همچون حیوانات زندگی میکرده است.
عدهای گویند که انسان در عصر چهارم به وجود آمده که پستانداران بر روی زمین زندگی میکردهاند.
از آنجا که انسان در عصر اول همانند حیوانات زندگی میکرده، از زندگی آنها هیچ اطلاعاتی در دست نیست و نمیتوان در اینباره چیزی را مشخص نمود و به درستی آن را معلوم کرد.»
خداو کیلی برسی کنین چرا pdf ها رو نمی خونه واقعا خیلی عالیه ممنون از زحماتتون .من که پول چندان برای خرید کتاب ندارم خیلی بهم کمک شده .کاش بتونم کار خوب شما رو جبرا ن کنم
خیلی خوب بود تنها مشکل کتاب در باره شاخه های هخامنشی اشتباه بود مثلا کوروش کبیر به عنوان کوروش سوم نوشته شده بود که اشتباه است کوروش کبیر کوروش دوم است و پدر کوروش کمبوجیه اول بود نه دوم البته